Što se tiče komentara, otkad su određeni ljudi čuli da ću najvjerojatnije morati na carski, u njihovim glavama to nije zvučalo "ići će jer mora", nego "izabrala je carski jer se ne želi mučiti", ali ja stvarno ne želim gubiti živce i vrijeme objašnjavajući da je tako najbolje i najsigurnije za bebu.
Nego, na bolovanju sam već 2 mjeseca, a moji ljudi s posla me već ista ta 2 mjeseca zovu kad nešto treba obaviti jer oni to "ne mogu" ili "ne znaju". Ja više ne znam kako da se postavim jer je riječ o nekim stvarima koje jedino ja radim u firmi, ali znam da još jedna osoba zna isto to napraviti, ali se očito pušta i vodi se onim - APP.
Zao mi je zbog komentara, ali pokusaj si staviti u glavu da su to i dalje samo komentari, tuđa glupa i nebitna mišljeja. Doduse sve nas to pogodi, evo primjer mi smo bili u postupku za potpomognutu i uzi krug ljudi je to znao transferi nisu uspjevali ili uopce nismo dosli do njih radi doktora koji ocito nije radio svoj posao kako treba i sad kad sam ostala spontano trudna iako sam i prva tri put ostala spontano trudna ali sam imala spontane pobacaje sada je prvo pitanje "jel to sad prirodno ili iz potpomognute? " iskreno meni i mom suprugu je svejedno kako je jer sa svim smo okej, nakon silnih suza razocarenja i borbe da i mi dobijemo nase malo cudo nama je bitno da prezivimo i mi i beba i da sve izade na dobro. Nazalost u cijelom procesu uz nas su ostali ljudi koji razumiju a razumiju jer su prosli slicno ili isto, a sve ostale nazalost smo tim putem izgubili. Zvuci grubo ali nije mi zao jer nitko od nas ne zasluzuje bezobrazluk i u takvim stvarima polazim od sebe ako ja ne pitam nikog kad ce drugo trece ili peto djete, jesi usvojio ili si iz potpomognute rodila i ne pada mi napamet zadirati u tudu intimu tako isto kad neko bude bezobrazan spremna sam se i braniti. Sto se tice posla na bolovanju ste i ostavite po strani sluzbene telefone, laptope i slicno. Meni je doktor rekao da idem na bolovanje i od tad me posao ne zanima iako sam imala velike odgovornosti kolegu kojeg sam trebala obucavati, jednostavno snadite se i ja sam bacena u vatru i nitko me nije ucio vec sam sve morala sama. Glavu gore i drzi se 🙏🤗
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
6,7,8 mj pauza od ET-a
➕29.08 spontana trudnoća
11/2024 💔
4/2025 💔
8/2025 💙
Prestrašno mi je to kad čitam kako ljudi nemaju osjećaja za ono što izgovore. Trebamo se učiti da nas takve stvari ne diraju, ti ljudi govore samo o sebi..
Da se i ja požalim, izgleda da me počela hvatati neka prehlada i sad sam u sto muka kako da ju suzbijem u korijenu. Užasno sam umorna od jučer i danas se probudila s laganom grloboljom :(
Jel se smije med konzumirati normalno?
Drzi se🙏🏻🙏🏻 ja med jedem svakodnevno, ili ujutro sa zobenim ili na zlicu
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
⌛️ OGGT test 31.10.
Sljedeci UZV ⌛️ 27.11.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Cupkica ja ti uzimam manuka med svako jutro😊je skuplje ali nadam se sto manje viroza ovu sezonu🫣
Ovo za komentare ... ne znam. Imak predug jezik i odgovorim svima,tako da je tako nesto brzo proslo,nitko mi ne pametuje😃

Koliko ja znam, smije se med normalno konzumirati... Ja ga isto stavim redovito u čaj. Sretno s grloboljom! Mislim da trudnice smiju i Isla pastile pa ako te jako boli, prouči i njih! 🤞

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Božidarkica dobrošla u majčinstvo 😁 Komentari nikad neće stati. Sad će ti pametovati, isto kad rodiš, pa kad krenu usporedbe...nema kraja. Zato više ništa ne hvalim, čim pohvalim sve krene kvragu. Tako da malo prokukam što se očekuje i to je to 🤣
Sassy točno znam osjećaj ❤️ Meni je prošla trudnoća bila prijetnja prijevremenog. Jučer sam mužu cvilila mogu li imati normalnu mirnu trudnoću da uživam ili stalno muka, panika i iščekivanje. Nadam se da bude sve ok. Samo polako, iz dana u dan.
Ja radim od doma, jučer sam napokon počela normalno jesti. Na kauču sam. Još tjedan dana do pregleda.
Nisam krvarila od subote. Proljev prošao. Imam temp 37,2 do 37,5.

👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Ja od ponedjeljka prestajem raditi. Prepre hladno mi je za hodati 7km svaki dan sa stanica do posla i kuce + svi su bolesni u tim prijevozima. Danaas sam poludila 30min u vlaku a svuda oko mene hripavci neki, kasalj, pusu ljudi nos... uzas!

👰1993
🤵1992
Moram se ubaciti sto se komentara tice..
Meni je buduca baka kad smo rekli da je curica rekla "JA bi vise voljela da je decko"
Tako da ..
Sto se posla tice, ja isto radim od kuce i planiram stati tamo iza nove godine iako mi par puta tjedno dode da na bolovanje odem odma 🤣
Danas 17+5 - osjetim tu i tamo "nesto" ali isto ne mogu povezati..
Posteljica sprijeda, doktorica kaze da je skoro pa nemoguce osjetit bebu tako rano s obzirom na polozaj posteljice i to da mi je prva trudnoca
Ne kužim kako ljudi ne kuže, jezik im je brži od pameti u većini slučajeva. Katastrofa.
Nego, kako stojite s leđima? Mene danas, pred 19. tjedan kukovi ubijali, doslovno osjećala kako se razmiču. Sve me strah što će biti kasnije...
3.7. ➕
NIPT: low risk curica🩷
Termin: 13.03.
sdroeck hmm leđa 🤦🏼♀️ pokušaj što kraće biti u nekom nezgodnom položaju.
Ja osobno imam problem sa kuhinjom što duže stojim uz nju počinju boliti užasno.
Ali ja imam razlog debeli svojim bolovima (prije 2 godine mi je napuklo 6 pršljenova u trudnoći prvoj🙈) i sve me je strah što će biti kroz koji mjesec.
Little boy mama
17.05.2024. 👶🏻🧸💚
06.07.2025. 7tt missed ab🕊
06.09.2025. ➕️🌈
21.09.2025. 6+5 imamo ❤️
Pozdrav cure,
Nedavno sam radila nifty koji je došao uredan, i mjerila nuhalni koji je isto uredan. Nalazi krvi sj ok osim povisene PAPP-e i beta hcg-a, rekla je da je ukupni kombinirani uredan, i da se to gleda a ne ta povišena vrijednost, pa me zanima samo jeli imala koja tu povišenu vrijednost?
Hvala puno
Bok, ja sam imala u prvoj trudnoći 4x veću slobodnu betu od prosjeka. Nakon kombiniranog su mi onda savjetovali nipt koji je došao skroz uredan. Dijete je danas savršena 6-ogodišnjakinja. 😁

👧36g 🧔39g
👶🏻6g
03/2026 💙
Bog Darcyyy, hvala ti na odgovoru. Meni je Free beta hcg 273, i 8.19 MoM, smiruje me svakako ta Panorama sto sam radila koja je uredna, ali eto prva trudnoća je i ne mogu si pomoć a da se ne izgubim u laganoj panici
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji