Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • a2025
    11. Listopad 2025. 13:05

Anisel93- brz oporavak sincicu, nadam se da ce vas zaobici🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    Obzirom da je u pevexu 15% ovaj vikend mi se bacamo na kupovinu materijala za napraviti djecju sobu, nasu cemo pregraditi, i tako… puno posla, nadam se da ce biti brzo gotovo pa da cu pred kraj trudnoce moci uzivati u detaljima i uredenju🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 jer mi je jedna soba vec zatrpana sa opremom i stvarima za bebu pa bi to sve htjela dovesti u red… a btw jos nisam promijenila ljetno-zimsku garderobu i to mi je daaanima vec u glavi, ali nikako se ulovit🚨🚨

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
    UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
    UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
    ⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
    UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
    Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
    Due date ⌛️🩵 13.02.

• Anisel93
    11. Listopad 2025. 13:51

a2025 sretno s radovima i da što prije dođete to najboljeg dijela - uređenja sobice! 

Što se tiče promjene garderobe, i meni je u glavi, ali zasad još ništa nisam napravila po tom pitanju... Valjda budem kroz idućih 2-3 tjedna! 😊

👱‍♀️ 32 👨 38
    👦 3

• Čupkica
    11. Listopad 2025. 16:06

a2025 sretno s uredenjem sobe 😊 to su slatke muke

Ja sam svoj ormar prebacila jedva se natjerala, ali sam morala jer nisam imala vise sta nosit normlano kako je zahladilo 😄

Da vas pitam, jel imala koja svrbez po trbuhu i nogama. Mene zna zasvrbit bas dosta i onda se cijela iscoham, a to sto svrbi bude mi neki bijeli krugovi kao ugriz od komarca i nestane poslije…nije mi jasno sta je to jer nisam alergicna na nista. 
    Za kolestazu citam da svrbe dlanovi i tabani, a to me ne svrbi

23.7. ➕
    28.8. imamo ❤️
    Stize nam curica 🩷

Bella_le
    [UREĐENO] 11. Listopad 2025. 19:56

Čupkica mene dosta svebi, ali ne bude nista po njemu i bude mi bolje kad ga namazem iako ga mazem svaku vecer, svejedno me kroz dan svrbi

Jel ima neka od vas jak pritisak dolje, toliko mi je jak da ne mogu sjediti, a ne pomaze bas ni kad stojim, imam osjecaj da ce beba ispasti van, a jos nije ni okrenuta na glavicu, sve se bojim kako ce biti kad se okrene glavicom dolje

sassy
    11. Listopad 2025. 19:56

Meni je tako bilo prije tri sedmice kad sam zadnji put sjedila. Bas mi smetalo

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕
    Nipt - low risk, curica 🩷
    Termin: 01.03.2026.g.

• Seni1985
    11. Listopad 2025. 19:15

Mene je svrab koze mucio u prvoj trudnoci, radili su mi pretrage i sve je bilo ok. Na kraju je zakljucak bio da je zbog rastezanja koze i kako sam rodila tako je proslo. Pratilo me skroz do kraja trudnoce. 

Sto se pritiska tice, meni je bilo tako prosli tjedan kad sam bila u 20 tjednu. Ovaj tjedan mi se pritisak znacajno smanjio ali je zato trbuh narastao, i kao da se sve podiglo visocije, te mi je trbuh bas napet.

Bozidarkica
    11. Listopad 2025. 19:30

Evo mene danas svrbež uništio. Sjedila sam u autu na povratku s planinarenja i počelo me češat za poluditi- noge, guza, bedra… možda je neka cirkulacija ili sl. Na kozi se ništa ne vidi. 

👰1993
    🤵1992
    💙 Stiže nam dečko

Lullaby
    [UREĐENO] 13. Listopad 2025. 09:39

Ja sam danas zavrsila u hitnoj ambulanti zbog krvarenja i grceva. Beba je za sada ok. Popila 4xduphastone i evo nakon 5 sati i dalje krvarim iako manje i imam grceve. Jos je moja doktorica bila tamo u rodilistu, ali su mi drugu zvali. Zvat cu u ponedjeljak ordinaciju u kojoj radi da joj prenesu. Ova je rekla da do pregleda iduceg za 10 dana mirujem i pojacala duphastone na 3x1. Hematom je i dalje tu tako da i on moze prokrvariti jos.

a2025
    11. Listopad 2025. 21:01

Drzim ti fige da prode cim prije i saljem puno pozitivne energije

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
    UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
    UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
    ⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
    UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
    Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
    Due date ⌛️🩵 13.02.

Bozidarkica
    11. Listopad 2025. 21:02

Joj užasno. 
    Drži se!!! Saljem najjače želje da sve bude ok! 🤞🏻

👰1993
    🤵1992
    💙 Stiže nam dečko

Bella_le
    11. Listopad 2025. 21:27

Drzi se, saljem dobre vibre ❤️🤞🏻

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕
    Nipt - low risk, curica 🩷
    Termin: 01.03.2026.g.

Anisel93
    11. Listopad 2025. 21:42

Ajoooj, držite se! Probaj mirovati onda čim više tih 10 dana do idućeg pregleda. 🙏 

👱‍♀️ 32 👨 38
    👦 3

sassy
    11. Listopad 2025. 21:47

Drzi se ❤️ vjerujem da je stresno ali nije neobicno ko ima hematom da krvari i to malo duze. Ja sam par sedmica min ali po malo kao iscjedak.
    Strogo mirovanje je meni bilo isto s proslom trudnocom dok nisam usla u drugi trimestar. I naravno progesteron, tad sam primala i injekcije 3 dana al sad su povucene

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

parisislove
    13. Listopad 2025. 09:39

Grozno žao mi je što proživljavaš takav stres 😣 Držim fige da čim prije prođu ti simptomi i da se sve vrati u normalu! Meni su davali progesteron u injekcijama, Prolutex koji sam si donedavno svaki dan sama adminstrirala u trbuh. Možda bi bilo dobro pitati za to 🤔 Snažnije ima djelovanje od Utrogestana.

36 god.
    8/2024 spontani 💔
    1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
    4/2025 biokemijska 💔
    Genetska trombofilija – Clexane
    30.07. ➕
    1. beta 928, 2. beta 4683.04
    13.08. - imamo ♥️
    17.09. Low risk - dečko 🩵

👦🏻 37
    👩🏻 37
    👶🏻 4

• Ginger_,
    12. Listopad 2025. 06:31

Hej cure! 
    Cestitam svima na dobrim pregledima, a lulaby- drzim fige da sve bude dobro.
    Ja sam zadnjih 2 tj napokon bez ikavih smedarenja i krvarenja i to je bas olaksavajuce, al zato me viroze ne zaobilaze. 
    Moj maleni ima neutropeniju i stvarno skuplja sve... mislila sam da ce sad vec malo ojacati,ali evo- 4 tj vrtica, on vec 3x u infektu, al na srecu jos sad guramo bez antibiotika, al sve sve dobijem od njega za 2 dana, prije trudnoce mi ipak nije bilo tak. Teenutno mi puca glava, nos zastopan, kasljam, uzas.. 

Netko je spomenuo garderobu- znaci.. ja se nit ne trudim okrenuti.. u vecinu toga (hlace, kosulje i bluze) ionako ne stanem, prosli tj sam kupila 2 tajice i 2 trenirke i sad stalno u tom hodam- ja koja nikad ne nosi trenirku i tajice 😅 najlonke mi toliki svrab izazivaju da nema sanse da ih nosim tako da su i haljine ostale potrpane.. k tome jos, negdje poslije Nove ćemo napokon seliti u kuću i zato mi se jos vise neda trosit vrijeme na ormare 🙈 

Nego, jel ima koja mama da vec ima trudnocu iza sebe i da se bas 🐽🐷 i kasnije to sve skinula ? 
    Ja sam ostala trudna s 5 kila (koje sam nabila u posljednih god dana) a ne d asu ostale od trudnoce i sad sam vec dobila 4 kile 😵😵‍💫😵‍💫 (14tt)

👶 09.'22. - 💙
    💔 03.'25.- missed ab, 9tt
    ❣️ 08.'25.- + (duphaston 3x1)
    💙 06 .10.'25.- qualified 120°, low risk, braco 💙

• Jalalala
    [UREĐENO] 12. Listopad 2025. 10:40

Pozdrav drage žene,
    jučer bih se dala kladiti da sam osjetila pokrete, ne znam da li je to moguće ili mi se učinilo. Kao da netko kuca iznutra. 17.tjedan i prva trudnoća tako da nisam razmišljala da bi to bilo tako brzo. Ili sam možda umislila? 

sassy
    12. Listopad 2025. 10:40

Moguce pogotovo ako je posteljica nazad.
    Ja sam u prvoj osjetila s 18tt

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

Termin 25.03.2026.
    🩷V🩷

Lullaby
    [UREĐENO] 12. Listopad 2025. 09:59

Evo ja jos lezim, bas se lose osjecam, jos krvarim, ali manje. Ovo nije od hematoma, dr je rekla da je hematom malo krvarenje s tamnom, smedom krvi. Ja imam vece krvarenje bas sa svijetlo crvenom krvi. Rekla je da zna to biti kada se plod hvata za maternicu pa zna biti jace i puknu zilice.

Ginger ja sam u prvoj trudnoci dobila 18 kg i to sam u jednom periodu morala biti na dijeti jer sam se jako debljala, a bila sam na mirovanju. Ode to...10 kg dok sam jos u bolnici bila. Bolje sam izgledala pola godine nakon poroda nego sad prije trudnoce jer sam dobila nedavno 4kg. Ja sam 10tt i dobila sam bice 3kg. Nisam se koji dan vagala. Ne bih htjela puno, ali stalno mi je slabo i prode mi tek kad pojedem. Trenutno nista ne jedem jer mi je lose, ali inace non stop nesto grickam.

Jalalala ja sam u prvoj trudnoci osjetila u 16 tt. Svi su mi govorili nemoguce, ali jesam. A kasnije dok su druge osjetile ceskanje, lagane pokrete..moj je radio salta, gurao, okretao se...bas je jako aktivan bio. Takav je i sad 😂

Jalalala
    12. Listopad 2025. 09:59

Znači moguće je, inače na zadnjem ultrazvuku je bila jako živahna beba (ne znam još spol) pa si sad sve nešto mislim očito je moguće ako se tako vrti, hvala! 

Termin 25.03.2026.
    🩷V🩷

👦🏻 37
    👩🏻 37
    👶🏻 4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI