Pozdrav,
je li tko radio fetalnu ehokardiografiju zbog ponekad usporene srčane akcije bebe?
Minibaby- ajme, grozno samo zvuci, ne mogu ni zamisliti kako ti je bilo. Na tvom mjestu nebi se ni ja nimalo kockala.
A kak ti je inace tlak? Ja sam isto nisko tlakas, evo bas prosli vikend mi je bilo grozno, stalno 80/45/90, max 90/50. Inace mi bude oko 100/60 i tad se super osjecam. Pred kraj prve trudnoce mi je vrhunac bio 130/80 i to vec nakon sto sam presla termin i bila u stresu na svakom pregledu.
👶 09.'22. - 💙
💔 03.'25.- missed ab, 9tt
❣️ 08.'25.- + (duphaston 3x1)
💙 06 .10.'25.- qualified 120°, low risk, braco 💙
Ja zbog neuroloških problema trebala imati dogovoreni carski, ali sam zbog loših otkucaja bebe završila na hitnom carskom. Kod mene je opcija samo opća anestezija. Nakon carskog i anestezije mi je porastao naglo tlak, nitko mi nije mjerio, izgubila sam vid i dobila pres sindrom. Sve je hvala bogu dobro proslo, ali da se radujem carskom bas i ne. To je operacija i kao takva je rizicna koliko god bila rutinska i koliko god puta dobro prode evo ja sam bila slucaj koji nije dobro prosao i di sam se mjesecima pitala hocu li umrijeti. Tako da ko god moze moj savjet je prirodno iako naravno ne valja ni to forsati.
Ajme kakav horor, baš mi je žao što si to prošla... :(
Baby2026 ja sam išla na fetalnu ehokardiografiju na Srebrnjak, ali iz drugih razloga (ja sam kao imala operirala srčanu mamu). Pregled je skroz ok, to je u biti jedan dulji i detaljniji UZV.
👱♀️ 32 👨 38
👦 3
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Ginger_, tako i ja 90/50 je max, na svaku kontrolu kad dodem sestra izmjeri tlak i prvo me blijedo pogleda. Ali uvijek je tako.
Ta saobraćajka u prvoj trudnoći je isto bila zahvaljujući niskom tlaku🤦🏼♀️
Danas mi je malo bilo čudno baš sam bila nekako nikakva mučnine me uhate samo odjednom nevezano s ničim i par puta danas kad sam se digla mi je baš bilo loše skoro kao da ću se srušati i odmah išla mjerit tlak a on 125/65 nemogu vjerovat koliko je dobar ali meni je loše.
Little boy mama
17.05.2024. 👶🏻🧸💚
06.07.2025. 7tt missed ab🕊
06.09.2025. ➕️🌈
21.09.2025. 6+5 imamo ❤️
Ginger i minibaby, ja sam totalna suprotnost.
Doma kad mjerim tlak s digitalnim tlakomjerom mi tlak bude 110/70-120/80 ( u tom rasponu), a kad dođem u ordinaciju mi se srca toliko uzlupa da mi sve skoči u nebesa.
Inače nisam tlakaš i ne znam više kako da to iskontroliram.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji