Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Baby2026
    [UREĐENO] 07. Listopad 2025. 13:54

Pozdrav,

je li tko radio fetalnu ehokardiografiju zbog ponekad usporene srčane akcije bebe?

• Ginger_,
    07. Listopad 2025. 14:30

Minibaby- ajme, grozno samo zvuci, ne mogu ni zamisliti kako ti je bilo. Na tvom mjestu nebi se ni ja nimalo kockala. 
    A kak ti je inace tlak? Ja sam isto nisko tlakas, evo bas prosli vikend mi je bilo grozno,  stalno 80/45/90, max 90/50. Inace mi bude oko 100/60 i tad se super osjecam. Pred kraj prve trudnoce mi je vrhunac bio 130/80 i to vec nakon sto sam presla termin i bila u stresu na svakom pregledu. 

👶 09.'22. - 💙
    💔 03.'25.- missed ab, 9tt
    ❣️ 08.'25.- + (duphaston 3x1)
    💙 06 .10.'25.- qualified 120°, low risk, braco 💙

Lullaby
    [UREĐENO] 07. Listopad 2025. 17:05

Ja zbog neuroloških problema trebala imati dogovoreni carski, ali sam zbog loših otkucaja bebe završila na hitnom carskom. Kod mene je opcija samo opća anestezija. Nakon carskog i anestezije mi je porastao naglo tlak, nitko mi nije mjerio, izgubila sam vid i dobila pres sindrom. Sve je hvala bogu dobro proslo, ali da se radujem carskom bas i ne. To je operacija i kao takva je rizicna koliko god bila rutinska i koliko god puta dobro prode evo ja sam bila slucaj koji nije dobro prosao i di sam se mjesecima pitala hocu li umrijeti. Tako da ko god moze moj savjet je prirodno iako naravno ne valja ni to forsati.

Anisel93
    07. Listopad 2025. 17:05

Ajme kakav horor, baš mi je žao što si to prošla... :( 

Baby2026 ja sam išla na fetalnu ehokardiografiju na Srebrnjak, ali iz drugih razloga (ja sam kao imala operirala srčanu mamu). Pregled je skroz ok, to je u biti jedan dulji i detaljniji UZV.

👱‍♀️ 32 👨 38
    👦 3

👦🏻 37
    👩🏻 36
    👶🏻 4

minibaby
    07. Listopad 2025. 17:25

Ginger_,  tako i ja 90/50 je max, na svaku kontrolu kad dodem sestra izmjeri tlak i prvo me blijedo pogleda. Ali uvijek je tako.
    Ta saobraćajka u prvoj trudnoći je isto bila zahvaljujući niskom tlaku🤦🏼‍♀️

Danas mi je malo bilo čudno baš sam bila nekako nikakva mučnine me uhate samo odjednom nevezano s ničim i par puta danas kad sam se digla mi je baš bilo loše skoro kao da ću se srušati i odmah išla mjerit tlak a on 125/65 nemogu vjerovat koliko je dobar ali meni je loše.

Little boy mama
    17.05.2024. 👶🏻🧸💚
    06.07.2025. 7tt missed ab🕊
    06.09.2025. ➕️🌈
    21.09.2025. 6+5 imamo ❤️

• bebach04
    07. Listopad 2025. 19:19

Ginger i minibaby, ja sam totalna suprotnost.
    Doma kad mjerim tlak s digitalnim tlakomjerom mi tlak bude 110/70-120/80 ( u tom rasponu), a kad dođem u ordinaciju mi se srca toliko uzlupa da mi sve skoči u nebesa.
    Inače nisam tlakaš i ne znam više kako da to iskontroliram. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani