Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Newgirl
    05. Listopad 2025. 10:56

Drage zene, molim Vas za savjet ukoliko se netko susreo sa ovakvom situacijom.. sinoc sam zavrsila na hitnoj zbog bolova u trbuhu. Pregledana sam i bebac je dobro, kaze pratite da nemate kontrakcije. A ja od bolova ni ne znam kako to izgleda jer cas me pusti pa hvata opet. Ali nije to glavni problem. U razmaku od 3 sata sam imala tri teska napada panike. Pracena jakom drhtavicom, visokim tlakom i nenormalnk visokim pulsom. Mislila sam da to nece moc prestat. Suprug me jedva smirio da odemo na hitnu. Cim legnem u krevet drhtavica krece samo od sebe i ne staje. 
    Jutros sam evo okej zasad, ali strah me da se ne ponovi opet.. :(

Dječak 💙

Sreca4
    05. Listopad 2025. 11:21

Cherry bio mi je puno visi,na sva tri mjerenja. Ali sam imala i preeklamsiju tako da dok mi nisu sredili i terapiju i za to,nisu me pustili.
    Newgirl znas li kakvi su to bolovi? Gdje bole? Ostro,tupo ili kako? Jesi bila na toaletu,zatvor mozda pa grcevi? Jako mi je zao stvarno😮‍💨nadam se da bude dobro!
    Čupkica ja ti ne mogu na to adekvatno odgovoriti,nakon tri poroda stvarno sam rasirena iss hahhahah,kako bi rekla😂😂 
    Ali u drugoj trudnoci mi je valjda seks bio najgori. Sve me smetalo i bolilo i zivciralo🫣

• a2025
    05. Listopad 2025. 16:08

Newgirl

Drage zene, molim Vas za savjet ukoliko se netko susreo sa ovakvom situacijom.. sinoc sam zavrsila na hitnoj zbog bolova u trbuhu. Pregledana sam i bebac je dobro, kaze pratite da nemate kontrakcije. A ja od bolova ni ne znam kako to izgleda jer cas me pusti pa hvata opet. Ali nije to glavni problem. U razmaku od 3 sata sam imala tri teska napada panike. Pracena jakom drhtavicom, visokim tlakom i nenormalnk visokim pulsom. Mislila sam da to nece moc prestat. Suprug me jedva smirio da odemo na hitnu. Cim legnem u krevet drhtavica krece samo od sebe i ne staje.

A joj boze, bas mi je zao… ne znam sta bi ti rekla..kako misle pratite kontrkacije, pa jesu li to kontrakcije ili? Oces ic sutra kod svog ginekologa? Izdrzite🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 nemoj nista raditi, samo wc i nazad, miruj…

@cupkica- ja sam imala vaginalne preglede do 12tt i sada u 21om opet zbog pregleda cerviksa… mislim da sam negdje procitala da vaginalni pregled jedini pokazuje cerviks, i dal je sve ok, iako puno zena odbija vaginalne treglede(procitala u grupi na fb di je masu zena protiv). A koliko sam shvatila, da vaginalni pregledi pocinju oept pred sam kraj, koji znaju biti jako,jako bolni, pa sad.. eto ne znam.. Sto se tice igrica, mi smo poceli sa nekih 12tt, prije toga nismo, mislim da bi mogla svaki dan ali ne prakticiramo jer se uzasno bojim da ne bi nesto bilo. Osjecaj je sto puta drugaciji nego prije,kao da nije moje tijelo, i nekako ne mogu zavrsiti do kraja, ako me razumijes, kao da bi mogla do sutra, sto nikad do sada nije bio slucaj…. 

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
    UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
    UZV ⏳ 30.10.
    Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻

Bozidarkica
    05. Listopad 2025. 19:00

Newgirl

Ova drhtavica meni zvuci kao da je šećer u pitanju. Ajde probaj drugi put pojesti nešto odmah slatko kad se  to dogodi pa vidi jel se to smiri. 😢

👰1993
    🤵1992

• duga77
    05. Listopad 2025. 22:46

Evo i mi se upravo vratili s hitne zbog bolova.. probada me i boli i bas sam se zabrinula.
    Pohvala za ginekologiju u Rijeci, odradili mi ultrazvuk, provjerili tlak, bebu, plodnu vodu, uzeli briseve, urin, krv (iako sam isto radila u 12 tt nakon redovne kontrole)
    Newgirl, ja bi se na tvom mjestu svakako javila ginu- ne znaci da je nista lose ali svakako vrijedi provjeriti sve- tako su barem meni danas rekli..
    Sve je ok, nisu nasli nista. 
    Dobila uputnicu za jos jedno davanje urina. 
    Ekstremno dragi i susretljivi..

Lullaby
    05. Listopad 2025. 22:54

Newgirl kakvi su bolovi, di boli? Cudno mi da nista nisu rekli ako su bas jaki bolovi. Ja sam u prosloj trudnoci imala jaka probadanja bas oko 20 tt koliko se sjecam, a kontrakcije s 28 tt. Probadanja su rekli da je zbog toga sto je beba jako nisko i bilo je i prije toga preporuceno mirovanje. A kontrakcije, to nisam ni osjetila, samo na ctgu se vidjelo. Tada sam na strogom mirovanju zavrsila. Ja bi isla ginu svom, a do tada sto vise lezati. 

Sto se tice vaginalnog pregleda prvi put cujem da je netko protiv, pa mora dr i to pogledati svaki put ili u nekim razmacima ako su cesti pregledi.

👦🏻 37
    👩🏻 36
    👶🏻 4

• a2025
    06. Listopad 2025. 07:29

duga77

Evo i mi se upravo vratili s hitne zbog bolova.. probada me i boli i bas sam se zabrinula.
    Pohvala za ginekologiju u Rijeci, odradili mi ultrazvuk, provjerili tlak, bebu, plodnu vodu, uzeli briseve, urin, krv (iako sam isto radila u 12 tt nakon redovne kontrole)
    Newgirl, ja bi se na tvom mjestu svakako javila ginu- ne znaci da je nista lose ali svakako vrijedi provjeriti sve- tako su barem meni danas rekli..
    Sve je ok, nisu nasli nista.
    Dobila uputnicu za jos jedno davanje urina.
    Ekstremno dragi i susretljivi..

Super da ste odmah reagirali i otisli. Bolje otic pa da je sve hvala bogu uredno, nego se ubijat misleci sta bi moglo biti… jesu ti rekli zbog cega su tako jaka probadanja i bolovi?

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 30.10.

• duga77
    06. Listopad 2025. 08:16

Ne znamo, danas nosim urin jos jedan, mozda kakva bakterija..
    Al generalno je sve ok, kaze doktorica da je cesto i normalno.
    Ne znam evo, jutros me vise ne boli ..

Sreca4
    06. Listopad 2025. 09:57

Duga77 bas mi je zao sto si i ti bila na hitnoj zbog bolova. Nadam se da ipak nije nista,drago mi je da je sve u najboljem redu🙏

• a2025
    06. Listopad 2025. 10:03

duga77

Ne znamo, danas nosim urin jos jedan, mozda kakva bakterija..
    Al generalno je sve ok, kaze doktorica da je cesto i normalno.
    Ne znam evo, jutros me vise ne boli ..

Ahaa, super da te prosla bol. Javi kad nam kad ti dodu nalazi i probaj odmarat sro vise

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 30.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani