Mene pregledaju preko stomaka od 12te otprilike.
Vise ne pregledaju vaginalno osim tamo od 30te.
Navodno vidi se cerviks preko stomaka a iskreno mislim da je to mene i zeznulo pa se nije vidjelo da se skracuje na vrijeme.
Tako da se ja pitam uvijek bi vaginalno pregledala tj bar mjesecno.
Sto se tice bolova meni nisu strani u trudnocama, u ovoj me od prvog dana nesto probada bolucka, jednostavno osjetljiva sam. Slicno je i u prosloj bilo.
Sad zadnji su bili non stop i intenzivni i to je bakterija u urinu. Prije tog svaki put je bilo sve ok.
Cestitke na dobrim pregledima i uzivajte u trudnoci koliko mozete, ne stresirajte se oko sitnica 💕
2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Cure koje ste zavrsile na hitnoj bas mi je zao. Svakako je dobro sto ste otisle i provjerile sve pa bile mirnije kad znas da je bebica dobro.
Ja ssm prosli vikend isto otisla na hitnu jer sam imala nesto malo krvi u iscjetku i znala sam da bi to mogao biti hematom, ali se nisam mogla opustit dok ne znam da je curka dobro. I doktorica je sama rekla da uvijek dodem ako nisam sigurna u nesto 😊
Bravo za dobre preglede! Bas nam lijepo ide svima za sada, samo neka tako ostane.
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Meni su u prošloj radili UZV preko trbuha tamo negdje od 20. tjedna, s time da su i dalje tu i tamo znali provjeriti cerviks vaginalno, pogotovo pred kraj...
Meni vaginalni uopće nije neugodan niti bolan, ali su mi draži ovi preko trbuha da mogu biti obučena. 🤣
👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Meni rade vaginalno i nije mi neugodan, ja to skoro nista ni ne osjetim. Vise me zanima jel ima neko pravilo kad krecu preko trbuha pa da se znam obuc prikladnije 🤣 da ne idem vise u suknjama i haljinama hahah
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Meni je samo prvi bio vaginalni, vec za prentalani sa 10+5 mi je radila abdominalni
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Low risk, 🩷
Anisel bas mi je drago da je ipak sve dobro! 🥰
Parisislove kako mislis par tjedana unazad? Ides cesto onda na uzv ili? S obzirom da si 14tt
Ja sam dosad sve normalno vaginalno,meni nije uopce neugodan (sva sreca😂)
Mislim negdje od 11. tjedna da su mi počeli abdominalno gledati bebu ako se dobro sjećam… ja sam kod dva ginekologa, jedna od njih je samo za visoko rizične trudnoće i kod nje sam do sada bila svaki tjedan na ultrazvuku, sada smo krenuli na svaka dva tjedna i negdje iza 30. tjedna mislim da je rekla opet svaki tjedan. Meni su vaginalni bili baš bolni u početku dok su morali namještati da nađu bebu, sada nisu bolni ali mi je nelagodan uvijek osjecaj..
36 god.
8/2024 spontani 💔
10/2024 ➕
12/2024 NIPT low risk / dečko 💙
1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
4/2025 biokemijska 💔
Genetska trombofilija – Clexane
30.07. ➕
1. beta 928, 2. beta 4683.04
13.08. - imamo ♥️
17.09. Low risk - dečko 🩵
Cure bila sam kod ginekologa da sam mirna, usput mi je odradio i anomaly scan. Bebac je super, sve je u redu. Moguce da su bolovi bili zbog nize posteljice i lose probave. A sto se tice preskakanja srca i ostajanje bez daha, kaze da pratim i eventualno se narucim kod kardiologa ako se stanje pogorsa.
Mirnija sam jer je sve dobro sa bebicom, nadam se da ce biti i sa ostalim :)
Dječak 💙
Cure bila sam kod ginekologa da sam mirna, usput mi je odradio i anomaly scan. Bebac je super, sve je u redu. Moguce da su bolovi bili zbog nize posteljice i lose probave. A sto se tice preskakanja srca i ostajanje bez daha, kaze da pratim i eventualno se narucim kod kardiologa ako se stanje pogorsa.
Mirnija sam jer je sve dobro sa bebicom, nadam se da ce biti i sa ostalim :)
Baš mi je drago da je beba ok i da si mirnija! 😊 Preskakanje srca može biti i od anksioznosti, ali poprati svakako...
👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Hvala cure na podrsci, puno znaci u ovakvim situacijama :)
Dječak 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji