Drage žene, pregled je dobro prošao. Bebač raste i odgovara tjednima. Hemoglobin mi je nizak pa sam dobila tablete.
Bas se osjecam lose, malaksalo i srce preskace. Pretpostavljam da je od toga.
Sljedeci pregled 29.10. 💙
Eto te na pola puta 🥳
Cestitam na dobrom pregledu.
Taj umor je sigurno od zeljeza pa bude i to bolje kad krenu lijekovi djelovat.
2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Cestitke cure na dobrim pregledima, i cestitke na decku Sreca2012 💙
cure koje se brinete jer nemate simptome, please, uzivajte u tome! Pozdrav od jedne koja je sutra na polovici, a povraca ko luda 🤕🤕🤕
evo nova lista, javite tko fali ❤️
Pregledi:
2.10. - a2025
3.10. - duga77, TiNa93
4.10. - Čupkica
6.10. - Zebra
7.10. - Sreca4
8.10. - Bella_le
9.10. mimix, Vanilla Diva
13.10. nela_093, dasii, sassy
17.10. - Alexa
20.10. - Bozidarkica
21.10. - Josipa7, minibaby
22.10. - Lullaby
29.10. - Sreca2012, Newgirl
Termini:
Newgirl - 10.02. 💙
a2025 - 13.02. 💙
Zebra - 20.02 🩷
Bella_le - 01.03. 🩷
Sassy - 01.03. 🩷
Toncica24 - 04.03. 🩷
Mimix - 06.03.
Cherry - 09.03 💙
Darcyyy - 09.03 💙
Josipa7 - 11.03. 💙
Duga77 - 20.03.
Sreca2012 - 20.03. 💙
Ivy96 - 24.03. 💙
Vanilla Diva - 26.03. 🩷
Čupkica - 06.04. 🩷
Parisislove - 06.04. 💙
Bozidarkica - 17.04.
Sreca4 - 23.04.
Desert_rose - 26.04.
Dasii - 01.05.
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
Curke uzivajte, ne brinite sto nema simptoma 🙂 Meni bude malo mucno, nista strasno, ali imam strasan umor i bolove u nogama. Prije 2 dana sam se probudila oko 3h i onda budna 2h, nikako zaspati. Sad mi je dr rekla da uzimam magnezij citrat. Obavila pregled. Beba je po uzv 9+1. Miče se, srce kuca. Imam hematom ☹️ Stavila me na duphaston. Tako da sad uzimam to i aspirin protect. Uz to l-thyroxin 100 od prije trudnoce. Od dodataka folat i taj magnezij. Malo me strah hematoma. Iduci pregled 22.10.
Joj bas mi je zao, kako to da te nisu narucili prije zbog hematoma? Moras li strogo mirovari ono krevet-wc i nazad?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Mame, da se i ja javim sa dugo cekanog 3d/4d/anomaly pregled, kako tko zove
Na pregledu sam bila privatno, prvi put, i prvi put sa suprugom. Ultrazvuk gdje se pregledao svaki dio tijela bebice, prstici, trbuh, glava,srce je trajao nekih 50ak min te 10ak minuta vaginalni pregled cerviksa…do sada mi drzavni ginek nije pustio da cujem srceko; danas smo ga prvi put culi🩵
Sa nasim malim cudom je sve uredu, sve je razvijeno kako i treba biti, sada sam toliko mirnija, iako naravno to nije nikakva sigurnost. Velicine svega odgovaraju kako bi i trebalo biti 🙏🏻🙏🏻 Cerviks mi je takoder isto ok, msm da je 33, rekla je da je to sasvim uredno, i da po ovim nalazima ne bi trebalo doci do preranog otvaranja. Naravno, molim se da tako i ostane…. Zbog moje debljine bilo je teze nego inace provjeriti sve organe, no uz trud doktorice je uspjela. Beba je bila dosta aktivna, sjedio je, nije se htio pomjeriti; pa je bilo simpaticno. Posteljica mi je sa prednje strane, plus uz moju debljinu je rekla da se ne brinem ako ne osjetim bebu kao druge, da se ne zamaram time. Zasto? Zato sto me svaka zena koja zna da sam trudna ispituje dal osjecam bebu, pa me to brinulo.
Stvarno bi svima preporucila anomaly pregled.. beba ima 420 grama i jaaako je aktivna. Danas smo 20+6tt, po velicini bebe 22tt.
Ne znam sta bi jos dodala, prezadovoljna sam, ako se odlucim sljedeci pregled bi trebao biti u 32 tt, ponovni pregled bebe.
Cijena 200e, pa eto, nadam se da ce nekome pomoci🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 i dalje svaka 4tj idem kod svog drzavnog ginekologa, nadam se da ce sve biti uredu🩵🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 30.10.
a2025, ovo je tako lijepo procitati, mogu zamisliti koliko ste sretni bili tamo 😊. I ja i partner isto jedva cekamo anomaly scan, isto cemo privatno ici raditi da on moze vidjeti bebicu 😊
A i ovo za debljinu, isto je mi je lakse da vidim da nisam sama u tome. Ja imam poprilicni visak i dosta toga me muci psihicki vezano za to. Stalno brinem kad cu poceti osjecati bebu, trbuh mi izgleda smijesno, ne izgledam trudno nego kao da je trudnicki trbuh malo narastao i samo pomaknuo spek sa strane. Uopce si ne izgledam lijepo.
Brine me kako ce debljina utjecati na bebu, i kako cu izgledati na kraju sa jos 10+ kila viska.
a2025, ovo je tako lijepo procitati, mogu zamisliti koliko ste sretni bili tamo 😊. I ja i partner isto jedva cekamo anomaly scan, isto cemo privatno ici raditi da on moze vidjeti bebicu 😊
A i ovo za debljinu, isto je mi je lakse da vidim da nisam sama u tome. Ja imam poprilicni visak i dosta toga me muci psihicki vezano za to. Stalno brinem kad cu poceti osjecati bebu, trbuh mi izgleda smijesno, ne izgledam trudno nego kao da je trudnicki trbuh malo narastao i samo pomaknuo spek sa strane. Uopce si ne izgledam lijepo.
Brine me kako ce debljina utjecati na bebu, i kako cu izgledati na kraju sa jos 10+ kila viska.
Ma opustite se sad u trudnoci kako izgledate, najbitnije je da trudnoce prodju dobro i da ste zdrave a kad se prodje taj period onda gledat kako i sta sredit oko kilaze ako ima potrebe 💕
Ana2025 cestitam na dobrom pregledu i za divno iskustvo, dr djeluje bas posvecena i vjerujem da je velik kamen pao s srca sad kad si obavila taj veliki pregled.
2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Kada je preporuka napraviti anomaly scan, u kojem tjednu? I ako možete preporučiti kod koga je najbolje otići u Zagrebu
Na pregledu sam bila privatno, prvi put, i prvi put sa suprugom. Ultrazvuk gdje se pregledao svaki dio tijela bebice, prstici, trbuh, glava,srce je trajao nekih 50ak min te 10ak minuta vaginalni pregled cerviksa…do sada mi drzavni ginek nije pustio da cujem srceko; danas smo ga prvi put culi🩵
Sa nasim malim cudom je sve uredu, sve je razvijeno kako i treba biti, sada sam toliko mirnija, iako naravno to nije nikakva sigurnost. Velicine svega odgovaraju kako bi i trebalo biti 🙏🏻🙏🏻 Cerviks mi je takoder isto ok, msm da je 33, rekla je da je to sasvim uredno, i da po ovim nalazima ne bi trebalo doci do preranog otvaranja. Naravno, molim se da tako i ostane…. Zbog moje debljine bilo je teze nego inace provjeriti sve organe, no uz trud doktorice je uspjela. Beba je bila dosta aktivna, sjedio je, nije se htio pomjeriti; pa je bilo simpaticno. Posteljica mi je sa prednje strane, plus uz moju debljinu je rekla da se ne brinem ako ne osjetim bebu kao druge, da se ne zamaram time. Zasto? Zato sto me svaka zena koja zna da sam trudna ispituje dal osjecam bebu, pa me to brinulo.
Stvarno bi svima preporucila anomaly pregled.. beba ima 420 grama i jaaako je aktivna. Danas smo 20+6tt, po velicini bebe 22tt.
Ne znam sta bi jos dodala, prezadovoljna sam, ako se odlucim sljedeci pregled bi trebao biti u 32 tt, ponovni pregled bebe.
Cijena 200e, pa eto, nadam se da ce nekome pomoci🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 i dalje svaka 4tj idem kod svog drzavnog ginekologa, nadam se da ce sve biti uredu🩵🙏🏻
Prvo, cestitke na super pregledu, bas mi je drago da si konacno mirnija ❤️
Drugo, ako ti je ovo prva trudnoca, apsolutno je glupo od svih sto te ispituju dal osjecas bebu, ja u prvoj trudnoci nisam NISTA osjecala prije 22 tjedna, a imala sam straznju posteljicu i malo kila... sad u drugoj imam prednju i 15 kila vise, pa ipak ranije osjecam bebu, ali tek zadnjih par dana konkretnije, do sad su to bili skroz lagani leptirici.. nemoj se uopce muciti, uskoro bude ti frajer izbijao rebra i radio svakakve poze, nema sanse da ga tad ne skuzis 🤣🫣❤️ s tim da je meni u zadnjih mjesec dana to postalo jako neugodno, cak i bolno, uopce mi vise nije bilo zabavno i samo sam cekala da vise izade van 🤣🤣🤣🤣 al zato je sad jos uvijek 300 na sat po vani, ne moze bit mirna dvije minute 🤣🫣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
Hvala vam cure na predivnim, pozitivnim komentarima koji nam svima trebaju🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Cherry- kada idete na pregled? Nama je bas bilo posebno, imam osjecaj da je tek sada postao svjestan; da tu je beba🐣🐣🐣🐣 sto se tice trbuha, apsolutno te razumijem, i meni je tako. U haljini izgledam kao da sam u 8mj, a u hlacama mi se tek istice trbuh, ali ne trudnicki, nego ‘slaufici’, tako da sve znam.. nama sa viskom kg je malo teze pregledati bebu zbog viska masnoce, pa ginek mora malo jace pritisnuti aparat, ali prezivis, malo mrvicu bolno, znaju to i doktori; stalno me pitala dal mogu. Radila je ona i pauze da odmori ruku, kaze ne treba ic na trening danas, ne hnam jel bi se smijala il plakala haha….sutra ulazim u 22tt a dobila sam 8kg, kakva je situacija kod trbe?
Sassy- daaaa ogroman kamen mi je pao sa srca!! Nadam se da cu danas nakon dobrih 6,7 dana spavati bar par sati u komadu. Prije svakog pregleda oka ne mogu sklopit….
Zebra- hvala ti. Vidis kod tebe stvarno vrijedi ona da je svaka trudnoca posebna i drukcija. Drago mi je sto bebicu vec osjecas. Ja sam se dosta opterecivala, iako sam znala da mi je posteljica naprijed plus debljina, ali svejedno nije lijepo cuti “pa kako ne osjecas, odavno si trebala”…. Doktorica me bas umirila… jer su mi misli bile lude; da nesto nije ok, jer ocito samo ja ne osjetim nista u 19/20/21 tt.
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 30.10.
Jooj ovo je stvarno lijepo procitat! 🙏🏻
Bas mi je drago da je sve u redu i da si mirnija sada 🥰
Dječak 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji