a2025 drago mi je da ti je pregled bio jedno lijepo iskustvo i da je sve uredu, a za kile, prvu trudnocu sam ostala trudna sa 45 kila, bebu osjetila sa 16 tjedana, drugu trudnocu sa 62 kile, bebu osjetila jako rano tipa 13 tjedana, sada sa 70 ostala trudna i pocela ju osjecati sa nekih 14-15 tjedana tako da svaka je trudnoca drugacija i mislim da to nema toliko veze sa kilama
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Low risk, 🩷
Jutro svima 🥰
Lullaby cestitam ti na pregledu i srceku🩷zao mi je za hematom i nadam se da ce brzo proci🤞
Srecica2208 sigurno bude sve okej,ako je oplodnja bila kasnije i srceko ce kucati malo kasnije🙏
Newgirl,sigurno ce biti bolje nakon tableta,zato si i umorna🤞
a2025 kako je divno procitati ovako lijepi pregled,bas mi je drago zaista🥰🥰a sto se tice pokreta,jednostavno je mozda beba mirnija.
Sto se tice debljine cure,nemojte brinuti sada,budete kasnije skunule ako cete to htjeti. Isto imam veci broj visak kila.
Ali ono otici ce dok dojis,cuj nece ako se ne drzis neke manje prehrane/dijete,nece. To su takve zablude i iskreno mi je tak glupo kad to netko spominje😂
Slazem se sa Bella,i ja mislim da udarci nemaju veze bas puuno s debljinom,ja sam osjetila sve negdje oko 15tt,nemrem reci. Ali kao sta kazem,mislim da mozda beba nije tako aktivna jako. Plus igra ulogu i posteljica.
Evo nas na 16tt, beba mjeri 16+4, trebam se naruciti na anomaly scan u kbc, samnom i s bebom sve super.
Cekamo curicu 💞
Evo nas na 16tt, beba mjeri 16+4, trebam se naruciti na anomaly scan u kbc, samnom i s bebom sve super.
Cekamo curicu 💞
Čestitaaaam na djevojčici i lijepom pregledu🩷🥰
Čestitam svima na dobrim pregledima! 🤗
Ovo za kile i osjet udaraca, ne vjerujem da to baš ima veze, ja bih najviše osjećala vikendom, a kad bih radila i bila okupirana nečime, ništa ne bih osjetila. Tek tamo iza 20. tjedna, ne sjećam se kad točno, sam nešto počela osjećati, a tek recimo od 25. tjedna sam pouzdano znala da je to beba, a ne crijeva i slično.
👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Meni je bas danas rekla da je prakticki nemoguce osjetit bebu u u mom slucaju (posteljica sprijeda) sa 16 tjedana. Pogotovo jer mi je ovo prva trudnoca i da cu poceti osjecati tek nakon 20tog..
Sto se kila tice, ja sam isto usla u trudnocu s viskom, ne velikim ali viskom , do sad sam dobila 1,5 kg. Isto me malo strah kako ce to izgledati do proljeca..
Hvala vam cure na predivnim, pozitivnim komentarima koji nam svima trebaju🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Cherry- kada idete na pregled? Nama je bas bilo posebno, imam osjecaj da je tek sada postao svjestan; da tu je beba🐣🐣🐣🐣 sto se tice trbuha, apsolutno te razumijem, i meni je tako. U haljini izgledam kao da sam u 8mj, a u hlacama mi se tek istice trbuh, ali ne trudnicki, nego ‘slaufici’, tako da sve znam.. nama sa viskom kg je malo teze pregledati bebu zbog viska masnoce, pa ginek mora malo jace pritisnuti aparat, ali prezivis, malo mrvicu bolno, znaju to i doktori; stalno me pitala dal mogu. Radila je ona i pauze da odmori ruku, kaze ne treba ic na trening danas, ne hnam jel bi se smijala il plakala haha….sutra ulazim u 22tt a dobila sam 8kg, kakva je situacija kod trbe?
Sassy- daaaa ogroman kamen mi je pao sa srca!! Nadam se da cu danas nakon dobrih 6,7 dana spavati bar par sati u komadu. Prije svakog pregleda oka ne mogu sklopit….
Zebra- hvala ti. Vidis kod tebe stvarno vrijedi ona da je svaka trudnoca posebna i drukcija. Drago mi je sto bebicu vec osjecas. Ja sam se dosta opterecivala, iako sam znala da mi je posteljica naprijed plus debljina, ali svejedno nije lijepo cuti “pa kako ne osjecas, odavno si trebala”…. Doktorica me bas umirila… jer su mi misli bile lude; da nesto nije ok, jer ocito samo ja ne osjetim nista u 19/20/21 tt.
A2025 pregled mi je tek 28.10, tko ce ga docekat 😀
Ja sam do sad dobila samo jednu kilu, ne znam kako jer jedem stalno, prije nisam ni doruckovala, niti uzine imala, a sada obavezno dorucak cim otvorim oci i 2 rucka jedem na dan 🤣🙈 kroz dan 1-3 vocke, vecera cim dođem s posla. Stalno sam gladna i stalno nesto jedem.
Jos jedan update od mene, danas sam bila na ogtt, vrijednosti su mi 5.6 (nikad manji secer nisam imala od ovoga), 10.0 i 8.4 i odmah sam dobila dijagnozu gestacijskog dijabetesa i salje me doktorica na vuk vrhovac na guk profile.
Zna li netko kako to tamo ide, je li se narucuje? Moze li se mailom naruciti?
Cherry ja sma igrom slucaja zavrsila tamo odmah na pocetku. Ne moras se naruciti, odes samo na edukaciju koja im je svaki dan u 12.30. Oni ce ti tamo reci sve upute. Ides gore, ja mislim na 2. kat, gdje se inace vadi krv.
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Cherry ja sma igrom slucaja zavrsila tamo odmah na pocetku. Ne moras se naruciti, odes samo na edukaciju koja im je svaki dan u 12.30. Oni ce ti tamo reci sve upute. Ides gore, ja mislim na 2. kat, gdje se inace vadi krv.
Hvala ti, super da nema narudzbe, idem onda odmah iduci tjedan da se cim prije rijesim toga.
Pozz svima 🤩 Prva trudnoća . 12-ti tjedan. Sljedeci pregled je krajem desetog mjeseca . Sad za sad nema nekih tegoba i na zadnjem pregledu sve bilo uredu.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji