@bebi2711 mislim da simptomi zaista nemaju nikakve veze s tim kako se bebica razvija. Meni je od "klasičnih" simptoma bio samo umor, tj pospanost i nesanica, ostalo ništa, nikakve mučnine, povraćanja, averzije... Štoviše, jela sam kao da sutra ne postoji.
Znam prijateljice koje recimo prvu trudnoću nisu ni osjetile dok su drugu povraćale danonoćno. Svaka trudnoća je drugačija i svaka bebica je drugačija. Dok god nema zabrinjavajućih simptoma tipa grčeva da se previjaš od boli ili krvarenja, nemaš brige
Uh grčevi postoje...po stomaku ali svaki put nakon njih završim na wc šolji.Najviše ih bude ujutro odmah iz kreveta kad se ustanem, kasnije ništa...ne znam je li to ok
22.03.2024 spontani(6) 💔
25.08.2025 ➕️
09.09.2025 ❤️
Gle, ja sam ti paničar i to teški😂 Do prvog pregleda negdje u 7./8. tjednu sam imala takve grčeve da sam se pobojala da je vanmaterična. Naravno, nije bila. Tijelo se prilagođava, sve se prerazmješta. Moguće da se radi o "round ligament pain", piše da su specifični za drugo tromjesečje (i u 16. tt, potvrđujem), ali mene su mučili od samih početaka. Dok nisu konstantni i praćeni izljevima krvi, u redu si
Uh grčevi postoje…po stomaku ali svaki put nakon njih završim na wc šolji.Najviše ih bude ujutro odmah iz kreveta kad se ustanem, kasnije ništa…ne znam je li to ok
Ja sam ti u pocetku isto imala problem sa stolicom i to samo ujutro. Doslovno bi isla 4,5 puta i poslije bi bio mir 😄
Simptoma isto skoro nista i za sada je sve dobro.
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Nemam ni ja jake simptome.
Umor, nadutost, zatvor ali sve kao neki normalan pms 😂
S bebi je sve uredu za sad tako da nemaš brige. Možemo bit sretne!
👰1993
🤵1992
Curke uzivajte, ne brinite sto nema simptoma 🙂 Meni bude malo mucno, nista strasno, ali imam strasan umor i bolove u nogama. Prije 2 dana sam se probudila oko 3h i onda budna 2h, nikako zaspati. Sad mi je dr rekla da uzimam magnezij citrat. Obavila pregled. Beba je po uzv 9+1. Miče se, srce kuca. Imam hematom ☹️ Stavila me na duphaston. Tako da sad uzimam to i aspirin protect. Uz to l-thyroxin 100 od prije trudnoce. Od dodataka folat i taj magnezij. Malo me strah hematoma. Iduci pregled 22.10.
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Pozdraav, evo da se javim
Nosila sam ginekologu nalaze krvi i pitao me kako sam ja reko super, imam blage grceve tu i tamo, iscjedak ponekad bjelkasti. I kaze on ajmo napraviti uzv, al nemoj se razcarati ako ne bude nista.
Po zadnjoj M, danas sam 6+0
Na uzv se samo vidi gestacijska vrecica (0.52cm x 0.64cm) i zumanjcana vrecica 0.10cm
Zakazao mi termin za 7 dana da vidim jel ima napretka, ali on kaze ovo je za sad dobro.
Narucena sam u petak privatno pa me zanima ima li smisla ici, jel bi se moglo sto vidjeti u 2 dana?
E sad ono sto mene brine, jel to stvarno dobro i jel au normalni ti menstrualni grcevi tu i tamo? Ja ga pitam to on samo kaze ako bude smede krvarenje ili jaki bolovi odmah na hitnu…
Ja sam bila 6+3 po datumu, na pregledu su mjere bile 6+5 i vidjela se srčana akcija.
🤷🏼♀️
👰1993
🤵1992
Drage žene, pregled je dobro prošao. Bebač raste i odgovara tjednima. Hemoglobin mi je nizak pa sam dobila tablete.
Bas se osjecam lose, malaksalo i srce preskace. Pretpostavljam da je od toga.
Sljedeci pregled 29.10. 💙
Dječak 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji