Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bozidarkica
    30. Rujan 2025. 18:45

srecica2208

Drageee,

Jel normalno da nemam “simptome” trudnoce, po zadnjoj m sam 6tj
    Termin za UZV je tek 16.10.

Samo me grudi bole i dolje kao da trebam dobiti al to se javi tu i tamo…

Točno tako je meni bilo. Samo je umor bio jači nego normalni pms  ali sve ostalo identično kao da ću dobit svaki čas

👰1993
    🤵1992

• Toncica24
    30. Rujan 2025. 18:59

Vezano za stitnjacu.Ovo nisan tila podijelit sad s novin ginekologom nekako mi bilo glupo kako se nebi naljutia.
    Znaci nasla trudnicku od 1 trudnoce i vidin napomene di je tadasnji gin.pisa tsh 3.4 i nisan bila pod terapijom!!Trudnoca i beba i ja sve u redu.
    Sada 3.6 tsh i uvea mi pola tabletice,i ja san uvjerena da meni to stvara mucnine ,ja to iskreno ne pijen redovite i nije ni cudno sta mi se ponovia tsh 3.6 iako san pod terapijon mjesec dana.
    Pitam se zasto tada nisan pila nista a sada kao treban piti??Hmm

1.8.2021 Curetak stigao 💗

• srecica2208
    30. Rujan 2025. 19:07

Bozidarkica

srecica2208

Drageee,

Točno tako je meni bilo. Samo je umor bio jači nego normalni pms ali sve ostalo identično kao da ću dobit svaki čas

Iii sve je normalno proslooo?🥹🥹

• sdroeck
    30. Rujan 2025. 19:15

Hvala vam na utjehi, ova anksioznost u trudnoći je baš grozna
    @srecica2208 ja nisam imala nikakvih simptoma osim menga bolova i probadanja do negdje 7 tjedna kad se pojavio i umor. Do tada, da nismo planirali trudnoću, možda po simptomima ne bih ni bila shvatila da sam trudna, tako da ti je sve individualno i ne znači da nešto nije u redu
    @bozidarkica ja se napokon idem ovaj tjedan, izbjegavala prva tri mjeseca, ali pitala privatnicu, dosta dobru specijalisticu kad sam bila na mini anomalyju i rekla je da su danas boje za kosu sasvim sigurne pa eto

• a2025
    30. Rujan 2025. 19:33

Pozdrav mame,
    Evo da se i ja malo nadovezem na trenutne teme..

TSH- na pocetku trudnoce 23.7, stavljena na eutyrox 100, koji i danas u 21 tt pijem. Kontrole krvi prva 3 mjeseca svaka 4tj, nakon toga svakih 6 tj. Trenutno mi je tsh oko 1,5

UTROGESTAN- uzimala od 8 do 12 tt, zbog smedarenja u 8 tt. Nuspojava- strasan umor i pospanost, uzimala sam 3x dnevno vaginalno

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
    UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
    UZV ⏳ 30.10.
    Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻

• bebach04
    30. Rujan 2025. 19:34

Je li neka od vas za vrijeme trudnoće prebacila karton novom ginekologu?
    Ja bih htjela jer više nisam najzadovoljnija sadašnjim doktorom, no ne znam mogu li to bez problema učiniti s obzirom da sam trudna 11 tjedana i da sam na trudničkom bolovanju, a doznake koje dobivam su na sadašnjeg doktora.
    Htjela bih se prebaciti, ali bih htjela i dalje biti na bolovanju pa se nadam da tu neće nastati neka zaverzlama.

• Josipa7
    30. Rujan 2025. 19:41

srecica2208

Drageee,

Naravno da je, ja sam sad 18tt i još uvijek nemam simptome, isto sam u početku imala osjećaj da ću dobiti svaki čas, to će ti uskoro prestati

• Josipa7
    30. Rujan 2025. 19:43

bebach04

Je li neka od vas za vrijeme trudnoće prebacila karton novom ginekologu?
    Ja bih htjela jer više nisam najzadovoljnija sadašnjim doktorom, no ne znam mogu li to bez problema učiniti s obzirom da sam trudna 11 tjedana i da sam na trudničkom bolovanju, a doznake koje dobivam su na sadašnjeg doktora.
    Htjela bih se prebaciti, ali bih htjela i dalje biti na bolovanju pa se nadam da tu neće nastati neka zaverzlama.

Tu nebi trebalo biti problema, preko egrađani se to odradi u jedan dan i onda ćeš samo po isteku doznaka uzet doznake od novog izabranog ginekologa 

• srecica2208
    30. Rujan 2025. 20:16

Josipa7

srecica2208

Drageee,

Naravno da je, ja sam sad 18tt i još uvijek nemam simptome, isto sam u početku imala osjećaj da ću dobiti svaki čas, to će ti uskoro prestati

Hvala ti punoooo! Bas si me smirilaa🥰

Sretno nam svima!!❤️❤️❤️

Bozidarkica
    30. Rujan 2025. 20:39

Srecica2208- da, unatoč izostanku simptoma sve je bilo ok. Samo hrabro! 

TSH tema- meni su tu u Njemačkoj rekli ako je visi od 2,5 ide terapija odmah trudnicama. meni je bio 4,30tsh i odmah isti dan kad sam dobila pozitivan test mi je dala recept (imala sam nalaz 5 dana star na kojem je bio rezultat jer sam pratila i prije trudnoće)  i dala  50mkg nisku dozu odmah. Praćenje svakih cca 4-6 tjedana i po potrebi povećanje doze. 
    Meni nije mučno ni ništa od njih, popijem oko 5 ujutro kad odem na wc tokom noći i sve super, sad mi je oko 2tsh i nastavljam s istom dozom. 

👰1993
    🤵1992

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani