Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivy96
    30. Rujan 2025. 20:57

Meni je isto bilo muka od euthyroxa pa sam ga počela piti tako oko 5-6 kad idem na wc i odmah dalje zaspim pa mi nije muka, tako mi najbolje funkcionira

Bozidarkica
    30. Rujan 2025. 21:41

Ja pijem L-tyroxine AL. 
    Možda je do podnošljivosti same tablete. 
    Postoje razni brendovi istog lijeka Euthyral®, Euthyrox®, Jodthyrox®, L-Thyrox®, L-Thyroxin®, Levothyroxin®

Možda možete pitati postoji li neka alternativa pa da probate. Ipak moramo ovo pit kroz cijelu trudnocu pa nije loše možda naći alternativu 

👰1993
    🤵1992

Lullaby
    30. Rujan 2025. 22:15

Bozidarkica ja sam se pofarbala. Imam nekih par dogadanja poslovnih, nisam mogla sijeda.
    Ovo pise u mojoj knjizi (valjda sam dobro uploadala) i ja se vodim time 
    https://ibb.co/bjZhZvkF
    https://ibb.co/ynTDtGHV

👦🏻 37
    👩🏻 36
    👶🏻 4

• overthinkertiti
    30. Rujan 2025. 22:46

Vidim da je većina imala niski tsh. Ima li neka da je imala povišen? Imala sam prva 3 mjeseca povišen, skoro 7. Sada se uz terapiju spustio na 3 i to je i dalje visoko a ja sam vec na dozi 150.
    Da napomenem, imala sam hipo i prije trudnoće. 
    Zanima me ima li žena u sličnoj situaciji, a da su trudnoće bile uspješne i beba bila ok? 

Bozidarkica
    30. Rujan 2025. 22:58

overthinkertiti

Vidim da je većina imala niski tsh. Ima li neka da je imala povišen? Imala sam prva 3 mjeseca povišen, skoro 7. Sada se uz terapiju spustio na 3 i to je i dalje visoko a ja sam vec na dozi 150.
    Da napomenem, imala sam hipo i prije trudnoće.
    Zanima me ima li žena u sličnoj situaciji, a da su trudnoće bile uspješne i beba bila ok?

Dok god se tretira, ne brinite,  radite sve sto možete. 
    Znam jedan primjer hasimota gdje je cura imala TSH 36 na pocetku trudnoće. Pila je terapiju i sve je prošlo u najboljem redu.

👰1993
    🤵1992

minibaby
    01. Listopad 2025. 11:13

Evo mene s pregleda, srce kuca to mi je prvo i najbitnije 🥰
    Plod je po mjerama za 7+4 točno kao i po M.
    Utrogestane produžili još 3 tjedna do sljedeće kontrola ali mi je smanjio na 2x200 pa ako sve bude uredno rekao da ćemo ih na sljedećoj kontroli i izbaciti.
    Sljedeća kontrola kod njega 21.10. 🤗

Little boy mama
    17.05.2024. 👶🏻🧸💚
    06.07.2025. 7tt missed ab🕊
    06.09.2025. ➕️🌈
    21.09.2025. 6+5 imamo ❤️

• Anisel93
    01. Listopad 2025. 11:57

Čestitam minibaby na dobrom pregledu i smanjoj dozi Utrogestana! 🥳

Cure, imate kakve savjete i trikove za mučninu i umor? Jedva da išta u danu napravim, strašno mi se spava i stalno osjećam mučninu (no zasad bez povraćanja)... Imam osjećaj da zanemarujem i posao i svog trogodišnjaka koliko bih se samo odmarala...

👱‍♀️ 32 👨 38
    👦 3

sassy
    01. Listopad 2025. 13:54

Za mucninu nema pomoci bas, samk strpljenje i molite Boga samo da vam ne potraje predugo.
    Ono sto pogorsa je ako ste gladne pa gledajte da ne dovedete se u tu situaciju, koliko god bilo mucno jest. Meni su se smanjile s 16tt sad ih imam svakodnevno al po malo.
    Umor prestaje s prvim trimestrom

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

• bebi2711
    01. Listopad 2025. 15:36

Drage cure,mene zanima nešto.Naime, ovo mi je druga trudnoća,prva je nažalost završila spontanim.11 sedmica sam i zasad je sve uredu,ma da primam Clexan.Ali zanima me da li je normalno da nema nikakvih simptoma?? Bolne grudi jedino,sad se i to smanjilo osjetljive su samo bradavice,povraćanje baš niti jednom,uopšte...nemam želju na određenu hranu niti gađenje na istu.Ponekad imam jake glavobolje koje teško prolaze i nadustost već danima.Ali povraćanje,jak umor,akne i šta ti znam sve te simptome uobičajene ja nemam...ponekad me strah da nešto nije uredu sa bebom🫠zaista ne znam je li to normalno iako znam da je svako priča za sebe,zanima me da li ima takvih slučajeva?

22.03.2024 spontani(6) 💔
    25.08.2025 ➕️
    09.09.2025 ❤️

• Sreća2012
    01. Listopad 2025. 15:48

Minibaby cestitam na dobrom pregledu❤️

Ja takoder prijavljujem dobar pregled i size nam braco🩵 sljedeci pregled 29.10

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani