Meni je isto bilo muka od euthyroxa pa sam ga počela piti tako oko 5-6 kad idem na wc i odmah dalje zaspim pa mi nije muka, tako mi najbolje funkcionira
Ja pijem L-tyroxine AL.
Možda je do podnošljivosti same tablete.
Postoje razni brendovi istog lijeka Euthyral®, Euthyrox®, Jodthyrox®, L-Thyrox®, L-Thyroxin®, Levothyroxin®
Možda možete pitati postoji li neka alternativa pa da probate. Ipak moramo ovo pit kroz cijelu trudnocu pa nije loše možda naći alternativu
👰1993
🤵1992
Bozidarkica ja sam se pofarbala. Imam nekih par dogadanja poslovnih, nisam mogla sijeda.
Ovo pise u mojoj knjizi (valjda sam dobro uploadala) i ja se vodim time
https://ibb.co/bjZhZvkF
https://ibb.co/ynTDtGHV
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Vidim da je većina imala niski tsh. Ima li neka da je imala povišen? Imala sam prva 3 mjeseca povišen, skoro 7. Sada se uz terapiju spustio na 3 i to je i dalje visoko a ja sam vec na dozi 150.
Da napomenem, imala sam hipo i prije trudnoće.
Zanima me ima li žena u sličnoj situaciji, a da su trudnoće bile uspješne i beba bila ok?
Vidim da je većina imala niski tsh. Ima li neka da je imala povišen? Imala sam prva 3 mjeseca povišen, skoro 7. Sada se uz terapiju spustio na 3 i to je i dalje visoko a ja sam vec na dozi 150.
Da napomenem, imala sam hipo i prije trudnoće.
Zanima me ima li žena u sličnoj situaciji, a da su trudnoće bile uspješne i beba bila ok?
Dok god se tretira, ne brinite, radite sve sto možete.
Znam jedan primjer hasimota gdje je cura imala TSH 36 na pocetku trudnoće. Pila je terapiju i sve je prošlo u najboljem redu.
👰1993
🤵1992
Evo mene s pregleda, srce kuca to mi je prvo i najbitnije 🥰
Plod je po mjerama za 7+4 točno kao i po M.
Utrogestane produžili još 3 tjedna do sljedeće kontrola ali mi je smanjio na 2x200 pa ako sve bude uredno rekao da ćemo ih na sljedećoj kontroli i izbaciti.
Sljedeća kontrola kod njega 21.10. 🤗
Little boy mama
17.05.2024. 👶🏻🧸💚
06.07.2025. 7tt missed ab🕊
06.09.2025. ➕️🌈
21.09.2025. 6+5 imamo ❤️
Čestitam minibaby na dobrom pregledu i smanjoj dozi Utrogestana! 🥳
Cure, imate kakve savjete i trikove za mučninu i umor? Jedva da išta u danu napravim, strašno mi se spava i stalno osjećam mučninu (no zasad bez povraćanja)... Imam osjećaj da zanemarujem i posao i svog trogodišnjaka koliko bih se samo odmarala...
👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Za mucninu nema pomoci bas, samk strpljenje i molite Boga samo da vam ne potraje predugo.
Ono sto pogorsa je ako ste gladne pa gledajte da ne dovedete se u tu situaciju, koliko god bilo mucno jest. Meni su se smanjile s 16tt sad ih imam svakodnevno al po malo.
Umor prestaje s prvim trimestrom
2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Drage cure,mene zanima nešto.Naime, ovo mi je druga trudnoća,prva je nažalost završila spontanim.11 sedmica sam i zasad je sve uredu,ma da primam Clexan.Ali zanima me da li je normalno da nema nikakvih simptoma?? Bolne grudi jedino,sad se i to smanjilo osjetljive su samo bradavice,povraćanje baš niti jednom,uopšte...nemam želju na određenu hranu niti gađenje na istu.Ponekad imam jake glavobolje koje teško prolaze i nadustost već danima.Ali povraćanje,jak umor,akne i šta ti znam sve te simptome uobičajene ja nemam...ponekad me strah da nešto nije uredu sa bebom🫠zaista ne znam je li to normalno iako znam da je svako priča za sebe,zanima me da li ima takvih slučajeva?
22.03.2024 spontani(6) 💔
25.08.2025 ➕️
09.09.2025 ❤️
Minibaby cestitam na dobrom pregledu❤️
Ja takoder prijavljujem dobar pregled i size nam braco🩵 sljedeci pregled 29.10
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji