Meni su i endokrinolozi i sestre iz laboratorija uvijek govorili da je svejedno dal se popije tableta prije vađenja ili ne. Ja svoju uvijek popijem pol sata/sat prije vađenja krvi
Javljam se nakon prvog pregleda. Srce kuca i po UZV-u sam 6+2, a po z.m. 6+5. Oblik maternice je malo neobičan na jednoj strani, kao špicast. Gin misli da je to ili zbog ožiljka od carskog reza ili miom. Kao ok je dok nema krvarenja. Mene naravno nije do kraja umirila, pogotovo jer se beba ugnijezdila baš u tom užem dijelu, ali valjda će biti ok. Idući pregled tek 27.10.2025.
👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Nove cure dobrodošle!
Ja sam prošli tjedan imala pregled, doktorica ga je jedva izmjerila koliko je aktivan. I rukicama i nogicama stalno mlati
Nije ga uspjela niti lijepo uhvatit za slikicu. Ali sam zato tamo sve lijepo vidjela. Vide se lijepo i prstići i mala stopala
Kako sam pregled imala popodne, cijeli dan me je lovila panika je li sve ok i kod doktorice na mjerenju tlaka mi je tlak bio visok (prvi puta u životu - inače imam jako nizak tlak). Zadnje vrijeme baš paničarim oko toga je li sve ok s bebom. Jedva čekam da ga počnem osjećati - da znam da je on meni okej :)
Idući pregled imam 28.10. i to će biti anomaly scan. Ne znam kako ću to dočekati
Hey cure🩷
Anisel super za srčekoo,nadam se da bude sve okej.
Cherry ma to su najljepse uspomene🥰🤗drago mi je da si imala lijepi pregled.
E sad imam pitanje za sve stitnjaca-cure🫣 Zvala me sestra od ginekologice i rekla da drugi tjedan moram ponoviti tsh jer mi nije dobar? Ja sam pitala da li je usporen ili prebrzo radi ona ne zna samo mi je to prenjela i da se vidimo drugi tjedan na kontroli da cemo onda dalje.
Sta mogu ocekivati? 🫣
Hvala svima🩷
Da se nadovezem,stigli su mi nalazi i nalazi tsh su snizeni,tojest stitnjaca previse radi? Ima netko iskustva s time?🫣
Za trudnoću je idealno da je oko 2 čak i ispod. Bit će to sve ok, ne treba se uzrujavati.
40 god, hipo, pai I 4g/5g, AMH 24, 33god, normo(??)kariogram ✔️, biopsija ✔️06/23 Missed ab.
03/24 biokemijska, 10/24 biokemijska, 12/24 biokemijska,
03/25 Poliklinika Mia, 12 js, ICSI 9 js, 6 oplođeno, 1 morula i 1 blasta
04/25 ET biokemijska, 07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️
I ja sam danas dobila rezultat, imam tsh 2 (bio je 4,30) ostajem na terapiji 50mkg.
Sreca4- Dat ce ti terapiju ako je potrebna.
👰1993
🤵1992
I ja sam danas dobila rezultat, imam tsh 2 (bio je 4,30) ostajem na terapiji 50mkg.
Sreca4-Dat ce ti terapiju ako je potrebna.
Meni je 0,13 rezultat? Vi svi imate poviseno,ali moj je snizen.
Hipertireoza je ispod 0,1 ja mislim. Sta su vam rekli?
Ima terapija i za povisen i snizen tsh.
👰1993
🤵1992
Pisala sam ja o tome ovdje.
Kod mene je bio 0.03. Upucena endokrinologu, obzirom na prekomjereno povracanje i da nisam nista unosila i visok hcg koji obiljezava prvi trimestar.
Nakon uz koji je bil uredan poslala me da uradim ostale hormone stitne koji su bili u granicama normale.
Isla sam na kontrolu svake 2 sedmice s novim nalazima i sad u drugom trimestru je 1 i sve uredno. Jednostavno trudnoca je tako djelovala a ft3 i ft4 koje dijete koristi su bili okej pa nisam imala terapije - doslo samo sve na svoje.
Moguce da je i kod tebe isti slucaj.
2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji