@sassy na zadnjem pregledu, čim mi je dao dijagnozu, odmah me pregledao i sve je bilo u redu, samo otad se pojavio iscjedak pa me hvata paranoja
U potpunosti vas shvaćam, meni su od gotovo pa idealnog prvog tromjesečja nakon 12. tjedna nastupile raznorazne boljke, od krvarenja, hematoma i sada te ureaplazme i nemoguće je ostati smiren kad odjednom dobiješ etiketu "rizična trudnoća" ili "prijeteći pobačaj".
Gubila sam noći guglajući sva živa iskustva i savjete, ali svaka je trudnoća različita pa možda bolje se maniti googlea. I ja sam počela posjećivati psihologinju jer mislim da do kraja trudnoće neću ostati psihički normalna.
Veliki zagrljaj svima❤️
@sassy na zadnjem pregledu, čim mi je dao dijagnozu, odmah me pregledao i sve je bilo u redu, samo otad se pojavio iscjedak pa me hvata paranoja
U potpunosti vas shvaćam, meni su od gotovo pa idealnog prvog tromjesečja nakon 12. tjedna nastupile raznorazne boljke, od krvarenja, hematoma i sada te ureaplazme i nemoguće je ostati smiren kad odjednom dobiješ etiketu "rizična trudnoća" ili "prijeteći pobačaj".
Gubila sam noći guglajući sva živa iskustva i savjete, ali svaka je trudnoća različita pa možda bolje se maniti googlea. I ja sam počela posjećivati psihologinju jer mislim da do kraja trudnoće neću ostati psihički normalna.
Veliki zagrljaj svima❤️
Ako je grlic ok, ne sikiraj se previse. I da se ponovi bakterija, ima druga tura lijekova.
Iscjedak moze biti gljivicna infekcija kao posljedica antibiotika.
Samo polako i smireno 💕
2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Mame imam pitanje... Malo sam se pogubila sad.
Dali znate kakvo je stanje sa zakonom za naknadu na komplikacijama, dali se to nešto promijenilo ili je idalje po starom?
U srijedu imam pregled pa neznam ni sama dali bi otvarala ili ne, ako ću pasti na onih 560e ili koliko već je bilo baš nebi odmah otvarala onda bi ipak još bar neko vrijeme pokušala raditi.
Little boy mama
17.05.2024. 👶🏻🧸💚
06.07.2025. 7tt missed ab🕊
06.09.2025. ➕️🌈
21.09.2025. 6+5 imamo ❤️
Hvala vam cure na lijepim rijecima, puno mi znace i znati da nitko nije sam u ovome ❤️
Mame imam pitanje… Malo sam se pogubila sad.
Dali znate kakvo je stanje sa zakonom za naknadu na komplikacijama, dali se to nešto promijenilo ili je idalje po starom?
U srijedu imam pregled pa neznam ni sama dali bi otvarala ili ne, ako ću pasti na onih 560e ili koliko već je bilo baš nebi odmah otvarala onda bi ipak još bar neko vrijeme pokušala raditi.
Sad od 1.8 je povecan iznos na 995e
Pozdrav, sutra ujutro vadim krv zbog kontrole štitnjače pa ne znam trebam li prije toga popiti euthyrox ili bez terapije doći provjeriti stanje... Pa molim za savjet nekoga s više iskustva :)
nela_093 super hvalaa tii🤗
Ivy96 meni je endokrinolog rekao da prije vađenja krvi ne popijem eutyrox nego nakon toga samo onda da pazim da 2 sata prije tablete nista ne jedem 🙈
Ali čujem od puno žena da piju tabletu prije vađenja krvi 🤷🏼♀️
Ja sam u petak vadila Tsh, pijem 75mcg eutyroxa i sad mi je na 7,35 tsh.
Vjerojatno će mi sutra dati da pijem od 100mcg 🫢
Little boy mama
17.05.2024. 👶🏻🧸💚
06.07.2025. 7tt missed ab🕊
06.09.2025. ➕️🌈
21.09.2025. 6+5 imamo ❤️
Ja sam popila tabletu oko 5 ujutro a vidjenje krvi je bilo
oko podne. Čekam rezultate. Ne znam jel ima kakvog utjecaja, ipak su tjedni potrebni za tsh pomaknut.
👰1993
🤵1992
Pozdrav cure, kad se vadi TSH terapija se popije nakon vađenja krvi.
40 god, hipo, pai I 4g/5g, AMH 24, 33god, normo(??)kariogram ✔️, biopsija ✔️06/23 Missed ab.
03/24 biokemijska, 10/24 biokemijska, 12/24 biokemijska,
03/25 Poliklinika Mia, 12 js, ICSI 9 js, 6 oplođeno, 1 morula i 1 blasta
04/25 ET biokemijska, 07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji