Pozdrav cure.
Da li mi neko moze pomoci. Radila sam test na trudnocu dva dana prije očekivane menstruacije. U pitanju je clearblue test.
Nesto se nazire ali nisam sigurna da li je crtica tu.
😊 Kako Da postavim sliku?
Dobrodosle nove cure neka svima bude sve mirno :)
Veverica12 i moj test je bio jedva vidljiva crta i evo nas sada 13 tjedana. Drzim fige da i kod tebe bude tako.
Koji si dan poslije ovulacije?
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Evo drage moje,
Beta 578, naruucena 16.10.
Jeeel nam to dobrooo🥹
Prva trudnoca, puno razlicitih misljenja prije trudnoce i moram reci strah je tuu
Evo drage moje,
Jeeel nam to dobrooo🥹
Prva trudnoca, puno razlicitih misljenja prije trudnoce i moram reci strah je tuu
Ja ti za betu ne znam puno, znam samo da ti za 48 sati se mora uduplati pa bi rekla da ti je bitnije kakva ce biti za 2 dana.
Osobno ju nisam vadila, ali sam se testirala svaki dan ko blesava i gledala jel tamni trakica i nadala se najboljem. Ako imas trrakica/testova jos samo umoci svako jutro s prvim urinom 🤗
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Evo drage moje,
Jeeel nam to dobrooo🥹
Hej,odgovara nekom 4-5tjednu,ali je puno bitnije pracenje za 2 dana,trebala bi se udvostruciti. Ali svakako je trudnoca tu🤗🩷
Ide vikend sad tako da cu ponovno u ponedjeljak, a u nedjelju cu svakako ponovno test napraviti da vidim jel tamni🤞🤞🤞🤞
Nove cure dobro nam dosle i zelim vam pozitivne preglede i skolske trudnoce🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ja svoj 3D UZV zeljno ocekujem i ne spavam vec danima🙉🙉
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Nove cure dobrodosle 🥰
a2025 jel ides privatno na 3D, ako ides jel bi ti bio problem reci koliko ces ga platiti, ja se dvoumim jel bi isla, moja dr je dosta detaljna, a opet bi voljela viditi ekstra bebicu
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Low risk, 🩷
Nove cure dobrodosle 🥰
a2025jel ides privatno na 3D, ako ides jel bi ti bio problem reci koliko ces ga platiti, ja se dvoumim jel bi isla, moja dr je dosta detaljna, a opet bi voljela viditi ekstra bebicu
Pisala sam o tome bas tu u grupi, cure su pisale neke iznose do 50ak eura, meni je rekla 200. Sta da radim? Drzavni ginekolog mi je rrkao da oni u bolnicama nemaju toliko kvalitetne uredaje za 3d/4d i da je savjet da si nadem privatno. Tako sam i napravila. Pitala sam ako trebam znati sta za taj pregled, rkeli su mi da se beba detaljno provjerava, svaki dio tijela, pregled da traje 30-45min i da se ne mazem uljima 3 dana prije preglea i da kosta 200eura, to je to. Javim svakako kako je proslo nakon pregleda…
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Nove cure dobrodosle 🥰
a2025jel ides privatno na 3D, ako ides jel bi ti bio problem reci koliko ces ga platiti, ja se dvoumim jel bi isla, moja dr je dosta detaljna, a opet bi voljela viditi ekstra bebicu
Pisala sam o tome bas tu u grupi, cure su pisale neke iznose do 50ak eura, meni je rekla 200. Sta da radim? Drzavni ginekolog mi je rrkao da oni u bolnicama nemaju toliko kvalitetne uredaje za 3d/4d i da je savjet da si nadem privatno. Tako sam i napravila. Pitala sam ako trebam znati sta za taj pregled, rkeli su mi da se beba detaljno provjerava, svaki dio tijela, pregled da traje 30-45min i da se ne mazem uljima 3 dana prije preglea i da kosta 200eura, to je to. Javim svakako kako je proslo nakon pregleda…
Joj da, sad kad si napisala sam se sjetila da si pisala, bome je paprema cifra, ali kao sto si napisala, sta da radis kad nemas druge, svakako vjerujem da ce ti biti lijepo iskustvo
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Low risk, 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji