Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    minibaby
    26. Rujan 2025. 21:12

a2025 mislim da ako je uz taj uzv mjerenje i pregledavanje organa i svega ostalog da to čak spada pod anomaly scan a njega znaju naplatiti malo više 
    Ja plaćam preglede redovne privatno oko 50 eura, u prošloj trudnoći mi je od nekih možda 12, 13tt svaki put barem malo upalio 3d i nije mjenjalo cijenu ali taj anomaly sam platila nešto malo više.
    Ali ovo je definitivno paprena cijena što su tebi rekli. 🙈

Little boy mama
    17.05.2024. 👶🏻🧸💚
    06.07.2025. 7tt missed ab🕊
    06.09.2025. ➕️🌈
    21.09.2025. 6+5 imamo ❤️

• Toncica24
    26. Rujan 2025. 21:56

Da javin  pregled danas  je u redu.
    Iduci pregled 27.10.
    👍

1.8.2021 Curetak stigao 💗

• bebach04
    27. Rujan 2025. 09:00

Toncica24, super za pregled 
    Pitanje za sve cure, koliko puta mjesečno idete na preglede? Idete i kod primarnog ginekologa, ali i privatno?

Bella_le
    27. Rujan 2025. 09:34

bebach04

Pitanje za sve cure, koliko puta mjesečno idete na preglede? Idete i kod primarnog ginekologa, ali i privatno?

Ja idem jednom mjesecno kod svog ginekologa, ne idem privatno

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕
    Low risk, 🩷

• Toncica24
    27. Rujan 2025. 09:51

Jednom privatno.Ovuu trudnocu imam novu drzavnu i jos je nisan upoznala,svu papirologiju rjesavan e-mailom

1.8.2021 Curetak stigao 💗

Vanilla Diva
    27. Rujan 2025. 10:04

Ja idem privatno, drzavnog ni nemam jer je otisla koja mi je bila i sad se izmijenjuju neki po sluzbenoj duznosti. Jedva dobijem uputnice, uzas zivi. Ja pregled kod privatnog placam 80 eura i jako je detaljan doktor. Imaju najbolji ultrazvuk i svaki put mi upali taj 3D i nista vise ne naplati. Ne znam hoce li mi anomaly scan vise naplatiti jer je to detaljniji pregled ali s 12 tj mi je radio isto kao mali anomaly (koliko se tad moglo vidjeti) i nisam vise platila. 
    E sad, ja znam da zelite vidjeti bebu sto vise i detaljnije. I sama sam preuzbuđena kad upali taj 3D pa se bas vide rukice, nogice, glava, lice. Aliii u prvoj trudnoci (u kasnijim tjednima) kad god bi upalila taj 3D beba si je pokrivala lice i nisam puno mogla vidjeti i onda mi je dr rekla da je to zato sto taj 3D beba vidi kao svijetlo i smeta joj. I onda sam si mislila, zaboga miloga pa necu maltretirat dijete i svijetliti joj samo da je kao vidim a opet ne vidis je dobro zapravo. Tako da, meni 200 eura zvuci previse za tako nesto iskreno. E sad, ja to kazem koja idem privatnom i kojoj svaki put malo upali 3D... kuzim vas koje idete kod drzavnog i nemate bas dobar ultrazvuk pa jedino radi tog anomaly scana. Ali ponavljam, ako je samo zato sto zelite vidjeti bebu... strpite se i za 6 mjeseci cete je drzati u rukama i gledati do kraja zivota. 

🩷👧19.08.23.
    🤰Due date 26.3.2026., stiže curica 🩷

• Josipa7
    27. Rujan 2025. 10:23

bebach04

Nakon što prodje prvo tromjesečje, ide se jednom mjesečno kod privatnog

sassy
    27. Rujan 2025. 10:26

Ja inace idem svake 3-4 sedmice ali na pocetku sam isla svake dvije radi situacije i infuzija.

Isto idem privatno i tako imaju dobar uz i ukljuce mi taj 3d sta vec, meni to bezveze, bar u ovoj fazi, cak mi malo strasno izgleda sve 🤣 daj mi klasican uz i to je to.

Imala anomaly scan u 13tt i u 20tt je planiran organ screening i oni se vise placaju, oko 100 eura il 125 njsam sigurna. Ostali pregledi su jeftiniji cc 30eura.

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

• Čupkica
    27. Rujan 2025. 10:30

Ja pratim u bolnici i do sada sam isla svaka 2,3 tjedna zbog situacije. Mislim da cemo nakon iduceg pregleda produziti to vrijeme na nekih mj dana. 
    Za Nifty kod privatnika smo imali super uzv na kojem se sve savrseno vidjelo pa nam je malo detaljnije i pokazao princezu :)

23.7. ➕
    28.8. imamo ❤️
    Stize nam curica 🩷

• a2025
    27. Rujan 2025. 14:02

bebach04

Ja idem kod drzavnog, svaka 4 tjedna. Na pocetku, isla sam sa 6tj pa onda tek u 12tj jer mi je rekao da zasto me sestra narucila u 6tj kad sam trebala doc sa 8tj. 
    Sada u 21tj bi trebala ici na 3D pregled privatno i nadam se da ce sve biti okej

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
    UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
    UZV ⏳ 30.10.
    Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani