Javljam se nakon pregleda, sve je dobro, beba je velika i uživa.
Hvala svemiru sto joj moja prehlada i stres nisu naškodili.
Uzela sam 2 tjedna bolovanja pa ću vidjet za dalje.
Ja stvarno imam laku trudnocu, osim zatvora i umora sve je top! Nemam mučnine, bolove ni ništa.
Dobila sam duduse već 2 kg ali mislim da je voda jer sam pretjerala sam nezdravom hranom za vikend. Inače jedem stvarno zdravo i domaće ali vikende nekad odemo na pizzu p sladoled pa ovo pa ono… sad se vraćam u normalu p ću vidjet koliko ću dobit do idućeg pregleda 20.10.
Saljem puse i pozitivne misli svima!
👰1993
🤵1992
Sassy bas mi je zao sto prolazis. Drzim fige da antibiotik djeluje sto brze.
Bozidarkica bravo za super pregled! Pametno si odlucila maknuti se od stresa. Sada uzivaj doma.
Meni je takoder kao tebi bas lagana trudnoca, ja nemam nekih simptoma koji mi nedaju da nornalno funkcioniram kroz dan. Samo cu reci da u pocetku i te asimptomatske trudnoce znaju biti jako anksiozne za trudnicu. Barem je meni bilo tako.
Sto se kila tice mislim da ti je to cak i ok.
Ja sam izgubila 1 kg i do sada nisam dobila nista jos 🤷🏼♀️
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Sassy žao mi je, mogu samo zamisliti kakav stres prolazis :( nadam se da ce antibiotici brzo djelovati i da ćeš uskoro biti u miru.
Vanilla Diva cestitke na urednom testu i curici 💗
Cure imam pitanje vezano za seks… jel vi imate odnose? Ja cijelo prvo tromjesecje nisam iz straha zbog proslih gubitaka… sada smo mislili polako ponovno poceti ali pitam se bih li trebala cekati da se posteljica podigne… ne prekriva cerviks ali je dosta nisko…
36 god.
8/2024 spontani 💔
10/2024 ➕
12/2024 NIPT low risk / dečko 💙
1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
4/2025 biokemijska 💔
Genetska trombofilija – Clexane
30.07. ➕
1. beta 928, 2. beta 4683.04
13.08. - imamo ♥️
17.09. Low risk - dečko 🩵
Zebra stvarno se nadam da ce ipak nestati s vremenom jer to bas izmori.🥹
Meni je jucer kao bilo malo bolje i kvrc u 19h dusu ispustila.
Za sada sam u minusu -4 kg.
Sreca2012 bas mi je drago da ste se nakupaliii,bas je bilo divno vrijeme za vikend🩷
I ja imam grozan okus u ustima,i stalno neke zvakace zvacem,bronhi bombone i slicno.
Bozidarkica cestitaaam ti na lijepom pregledu,baaas mi je drago da je sve odlicno🩷🥰🙏
Parisislove sto se tice odnosa ja ih zbog mucnina nemam,jer mi je strasno lose i nemam ni V ni Z od volje i zelje eto. Na pocetku sam i utrogestan koristila zbog smedarenja pa nismo ni tada. Zao mi ga je,onak 2x u 3tjedna🥹😮💨 ali ja doista ne mogu,no razumije on🩵 Sto se tice proslih gubitaka bebe,naravno da si pod stresom i razmisljanju da li ce biti sve u redu. Jesi pitala ginekologa? Ja bi svakako na tvom mjestu bila oprezna 🥹🙏
Sassy žao mi je, mogu samo zamisliti kakav stres prolazis :( nadam se da ce antibiotici brzo djelovati i da ćeš uskoro biti u miru.
Vanilla Diva cestitke na urednom testu i curici 💗
Cure imam pitanje vezano za seks… jel vi imate odnose? Ja cijelo prvo tromjesecje nisam iz straha zbog proslih gubitaka… sada smo mislili polako ponovno poceti ali pitam se bih li trebala cekati da se posteljica podigne… ne prekriva cerviks ali je dosta nisko…
Kaj je to seks? Nesto za pojesti? 🤣🤣🤣🤣 mi nismo cijelu moju proslu trudnocu ni jednom, jer mi je stalno bilo katastrofalno lose, a cini mi se da smo i sad na tom putu 🫣 svaku zeru energije koju imam iskoristim za igru s malom, hvala bogu muz je divan i kuzi u kakvom sam stanju pa ni ne pokusava nista, naviknut je od prosle trudnoce 🤣🤣🤣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
Nije seks samo penetracija :) iako mi jesmo i to samo nježno jer meni nije ugodno da se mućkam previše. Hahah
Puno rijeđe nego prije ali najviše zbog moje užasne probave i trbuha koji je stalno napuhan i bolan pa mi nije do ničega.
👰1993
🤵1992
Mi u pocetku jesmo tipa svakih tj. dana/10 dana…ali evo sad kako sam na mirovanju nema ni seksa.
Planiramo uskoro se lagano vratiti i u te vode 😄
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Pozdrav cure,
Cestitke svima na dobrim pregledima, lijepo to sve ide 🤗💪🏻
Ja sam danas imala pregled treci po redu jer su prva dva bila jako jako neizvjesna, trudnoca je bila i otpisana od strane jednog doktora ali evo nas od ZM 8 tt trudnocu mjeri na 7 +1 tako da je tjedan mlađa, ali evo napokon imamo otkucaje i nadam se da ce ostat sve dobro i uredno.
Mucnine jake, a ne povracam nista. Prosli tjedan imala virozu zavrsila na infuzijama pa nadolazim.
Netko je pitao za odnose trenutno nemamo i bojimo se radi prijasnjih gubitaka iako smo zeljni oboje ali svjesni smo situacije pa se ne zelimo zezat, malo se poigramo na druge nacine 😅🤭
Iduci pregled 13.10. 🙏
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
6,7,8 mj pauza od ET-a
➕29.08 spontana trudnoća
Divne vjesti svima ,bas super da pregledi prolaze svima uredno!
Ma i antibiotici i prehlade i virusi nemogu nista bebama sve se to izdrzi i bude sve u redu..meni je crp prosli mjesec bio 135 ginic se pripa odma antibiotik i stvarno me spasio i to sve zbog glupog streptokoka u grlu.I to mi je bia 3 antibiotik od pocetka trudnoce za razlicite stvari .
Pa sta cu ja,jos se cuvan nigdi zivo neiden pa me opet uvati neka glupost.
Meni je fascinantno i mogla bi plakat da ja koja imam mucnine svaki dan san dobila vec 8-9 kila 🤣🤣strasno ,bas san najdeblja ikad svi mi se dizu ,micu ono da prepuste mjesto jer misle da cu rodit tog trenutka 😂
Uglavnom ljubomorna sam na manekenke i i cure sta blistaju u trudnoci..
Od sexa nema nista,koji sex nemam volje za nicim🥹
1.8.2021 Curetak stigao 💗
Ma ja nemam snage ustati kamoli sto drugo Mozda drugo tromjesecje bude bolje.
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji