Cestitam cure na super uspjesnim pregledima🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sto se tice odnosa, mi nismo prvih 12tt zbog straha od svega. Na zadnjem pregledu u 16tt sam pitala ginek, rekao je da je to ok, da su doktori podijeljenog misljenja, ali obavezno sa zastitom jer je sada dole sve osjetljivije 100x,takoder je rekao savjet bez predigre bez 🖐🏻👈🏻👉🏻🫦💋 i sl zbog potencijalnih bakterija… iako mi je bilo dosta neudobno uz strah, ali svejedno imam i dalje zelju.. muz isto u strahu,ono nikad ne znas dal se nesto moze dogodit nikad si ne bi oprostili😪
A kg🐷🐷🐷 20ti tj +7, jedem za troje, trbuh kao pred porod🥹🥹
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Anisel93, sreca4 taj okus ko ne dozivi ne moze znat koliko je ocajan, skoro pa gori od mucinine… i meni je u prvoj trudnoci bio sve dok nisam rodila tako da evo i sad me to prati…
Parislove mi rijetko imamo, al pred kraj prosle trudnoce smo svaka dva dana jer sam vjerovala da cu se tako brze otvorit🤣 na kraju i jesam a sad jel do toga ko zna
Dasi jako mi je drago za super pregled. Sretno dalje
Mi odnose nismo prva tri mjeseca jer sam stavljala utrogestan, ali sad imamo redovno, meni je zelja veca nego prije, a muz se ne buni 😂
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Low risk, 🩷
Hej zenske, mi smo danas obavili nas prvi pregled, kuca nam srceko i po mjerama smo 7tjedana tocno po ZM🥳🥳
E sad na lijevom jajniku mi je nasao endometriozu koju nikad prije nisam imala, ima tko iskustva?
Bok svima :)
Drago mi je vidjeti super preglede 💞
Ja sam cini se, nakon bakterije koju sam (nadam se) iskorijenila antibiotikom opet pobrala nesto. Sve me nesto pecka i zateze.. nazvala ginekologicu, misli da su mozda gljivice (ma da iscjedka nema) od antibiotika, dobila vaginalete i nadam se da ce proci..
Pregled 3.10
Bog cure😊
Cestitam svima na malim bumbarima! 😁
Ja sam evo danas 10+1 tt, prvi put sam trudna (osim spontanog u 6 tt prije nekoliko godina) i sada sam iskreno stalno u nekoj panici, barem dok ne napravim Panoramu ili NIPT. Simptomi su mi trenutno samo na žgaravici i promjenama rasploženja, nsva tri puta sw dogodilo da osjetim u kuku bol i pored kuka..što me brine jer nisu nekako jaki i da me onako skroz obuzimaju... Radije bi da mi je liše stalno, imala bi bolju potvrdu da je sve u redu, ovako sam ni tu ni tamo.
Imate slična iskustva? Hvala vam😊
Da se i ja javim, stigao nalaz Nifty. Sve je dobro, nema rizika i stize nam curica 🩷
Mene je malo iznenadilo jer sam bila uvjerena da je decko, ali evo moja zelja se ispunila 🥰🥰
Sad lagano dalje gledamo kako rastem i cekamo ljubav da upoznamo 🩷
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Bog cure😊
Cestitam svima na malim bumbarima! 😁
Ja sam evo danas 10+1 tt, prvi put sam trudna (osim spontanog u 6 tt prije nekoliko godina) i sada sam iskreno stalno u nekoj panici, barem dok ne napravim Panoramu ili NIPT. Simptomi su mi trenutno samo na žgaravici i promjenama rasploženja, nsva tri puta sw dogodilo da osjetim u kuku bol i pored kuka..što me brine jer nisu nekako jaki i da me onako skroz obuzimaju… Radije bi da mi je liše stalno, imala bi bolju potvrdu da je sve u redu, ovako sam ni tu ni tamo.
Imate slična iskustva? Hvala vam😊
Hej i dobro nam dosla🙏🏻
Nazalost te razumijem jer sam i ja imala spontani u 7tt prije nekoliko godina, i tek sada, nakon 4 godine ponovno pokusali, i uspjelo🐣🐣 trneurno sam u 20tt. Sto se tice simptoma mene je ubijao umor do 11,12tt, prosla sam bez vecih mucnina i povracanja. Do 12tt sam bila na utrogestanu jer mi se u 8tt pojavilo smedarenje tako da sam odmah orisla kod ginek i otvorila komplikacije, od tada ne radim. Zelim ti skolsku i urednu trudnocu i da sve docekamo male pilice 🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 30.10.
Da se i ja javim, stigao nalaz Nifty. Sve je dobro, nema rizika i stize nam curica 🩷
Mene je malo iznenadilo jer sam bila uvjerena da je decko, ali evo moja zelja se ispunila 🥰🥰
Sad lagano dalje gledamo kako rastem i cekamo ljubav da upoznamo 🩷
Cestitam i draho mi je da ti se ispunila zelja🩷
Kada je termin?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 30.10.
TiNa93, dobro nam dosla! Molim te nemoj si zeljeti vise simptoma nego imas, od srca ti to zelim dok lezim na kaucu polumrtva jer sam prije 5 minuta ispovracala dusu, u 19.tjednu 🤣🫣
Čupkica, čestitkeeeee na urednom nalazu i na curki 💖
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji