Evo rekoh ja da sam opustena, a jutros prokrvarila. :(
Cekam na hitnoj…
Je l’ netko ima iskustva sa krvarenjem u ranoj trudnoci?
Imam ja, prošli smo sve i svašta. Krvarenje od 6. do 11. tjedna, jedno strašno obilno pa završili na hitnoj gdje je ustanovljen hematom, dva malo oskudnija, a između neprestano smeđi iscjedak… s bebom je sve u redu, lijepo raste, lijepo napreduje, moramo mirovati, Nifty je dobar, ali je psihički jako teško podnositi to krvarenje… nakon tri tjedna bez krvarenja, jučer se opet pojavilo malo krvi… 🙄
Tako da, samo hrabro! Držim 🤞🏽 da bude sve u redu.
Hvala Filomena.
Drzi se i ti. 🤍
Evo rekli su mi da ne mogu potvrditi ultrazvukom trudnocu, da je prerano, da ne vide nista. Ja sam tek 4 + 4. Ali da se ne radi ni o vanmatericnoj. Izvadili su mi betu, ako bude ok, onda cu dobiti Duphastone i doci na kontrolu da vidimo je li to ide u zeljenom smjeru. Ako beta ne bude ok, onda se tijelo vec samo rijesilo trudnoce ako je postojala u nekom trenutku…
Pa eto, cekamo…
Hvala Filomena.
Drzi se i ti. 🤍
Evo rekli su mi da ne mogu potvrditi ultrazvukom trudnocu, da je prerano, da ne vide nista. Ja sam tek 4 + 4. Ali da se ne radi ni o vanmatericnoj. Izvadili su mi betu, ako bude ok, onda cu dobiti Duphastone i doci na kontrolu da vidimo je li to ide u zeljenom smjeru. Ako beta ne bude ok, onda se tijelo vec samo rijesilo trudnoce ako je postojala u nekom trenutku…
Pa eto, cekamo…
Drzim fige da sve bude dobro! Ja isto imam problema s krvarenjem, dvaput bila na hitnoj, jednom je bilo bas obilno. Sad imam smedi iscjedak i nikako se toga rijesit. Na duphastonu i utrogestanu sam, hematom je u pitanju. Ali beba je dobro, tako da se nadam da ce i kod tebe biti sve dobro :)
Nazalost, ipak se odjavljujem s foruma…
Tijelo je odbacilo trudnocu.
Zelim vam svima sretne, mirne i lijepe trudnoce, zdrave i velike bebe… 🤍
Zenee, u 9 sedmici sam trudnoce tacnije 8+ 4.Nemam nikakvih simtoma poput povracanja, mirisa itd, cak sam se ugojila 2 kg.
Znaci sve normalno pa me strah hvata do sljedece kontrole do sad je sve hvala bogu uredu.
Da lije normalno to sto nemam nikakvin simtoma, sem nateceni grudi, ali to mislim da je i zbog utrogestana.
I zanima me sta ste jele u prvom tromjesecu i koje ste suplimente uzimale?
Hvala ☺️
Nazalost, ipak se odjavljujem s foruma…
Tijelo je odbacilo trudnocu.
Zelim vam svima sretne, mirne i lijepe trudnoce, zdrave i velike bebe… 🤍
MissGraz, stvarno mi je žao! Drži se i sretno! 🫶🏼
MissGraz baš mi je žao😔 želim brz oporavak i hrabro dalje!
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
MissGraz jako mi je žao 😥 Drzi se!
Hvala cure na dobrodoslici 🤗
Ja sam nocas sanjala da krvarim 🫣😠 Naravno probudila se isprepadana. Planiram sutra i u srijedu vaditi betu, mozda me to smiri na neko vrijeme. Prosli put je bilo vrlo jasno kud trudnoca ide nakon druge bete…
28 👩❤️👨 31
3/24 - biokemijska
9/24 ➕🤞🙏🏻
Zenee, u 9 sedmici sam trudnoce tacnije 8+ 4.Nemam nikakvih simtoma poput povracanja, mirisa itd, cak sam se ugojila 2 kg.
Znaci sve normalno pa me strah hvata do sljedece kontrole do sad je sve hvala bogu uredu.
Da lije normalno to sto nemam nikakvin simtoma, sem nateceni grudi, ali to mislim da je i zbog utrogestana.
I zanima me sta ste jele u prvom tromjesecu i koje ste suplimente uzimale?
Hvala ☺️
Ja sam 7+1 i isto nikakvih simptoma osim natečene grudi,mene isto hvata panika,na pregledu je bilo za sad sve oke
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
MissGraz stvarno mi je zao..
Ja sam sinoc isla u hitnu,mislili smo da mi je krpelj u pupku,ali kaze sestra sto me je pregledala da je mladez i to nekako smede-crn.Da li je koja od vas ima mladez u pupku jer ja znam 1000000% da nisam nikad ga imala.
Ali znaci nije pa pocetku pupka vec bas unutra,dosta kolegica je dobivalo male mladeze ali po rukama ili kao one visece malene po vratu.
2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji