Cure, sa koliko tjedana se krece u TA?
I kad se radi bris za strep.? Jeste ga radile kog svog ginica ili u TA?
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Ovisi o tvojem ginekologu da li ima ctg uređaj i ako je s bebicom sve oke. Kada je sve oke, moja gin radi preglede do 39 tjedna i onda se na termin naručuje u kbc. Ja sam imala zastoj u 37tt tako da je mene poslala ranije u TA na preglede, dok sam sa sinom u TA išla tek od termina. S ctg-om sam krenula od 34 tjedna i tad mi je uzet i bris za streptokok kod moje gin.
3🧒
Ja cu ga radit sad iducu sri kod svog gin i to mi je i zadnji pregled kod nje pa se javljam u bolnicu za dalje.
Peja sretno danas🤞🏼
Ja imam pitanje da li nekoj od cura u ovako vecim tjednima dolazi mucnina i povracanje? Meni je zadnjih par tj opet kao na povecetku trudnoce. Bas mucnine i znam tu i tamo povratit. Evo maloprije sam bas rucak povracala, a bas sam mislila da je barem taj dio iza mene😄
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Ja cu ga radit sad iducu sri kod svog gin i to mi je i zadnji pregled kod nje pa se javljam u bolnicu za dalje.
Peja sretno danas🤞🏼
Ja imam pitanje da li nekoj od cura u ovako vecim tjednima dolazi mucnina i povracanje? Meni je zadnjih par tj opet kao na povecetku trudnoce. Bas mucnine i znam tu i tamo povratit. Evo maloprije sam bas rucak povracala, a bas sam mislila da je barem taj dio iza mene😄
E meni je slabost, mučnina ujutro već mjesec dana ako ne i više. I evo sad mi došao nalaz krvi, izgleda da sam anemična... Mislim da je povezano, mada sutra ću zvati dr da vidim 😬
Peja sretno danas🤞🏼
E meni je slabost, mučnina ujutro već mjesec dana ako ne i više. I evo sad mi došao nalaz krvi, izgleda da sam anemična… Mislim da je povezano, mada sutra ću zvati dr da vidim 😬
Ja sam isto anemicna ali pijem zeljezo. Doduse zadnjih par mj ne pijem svaki dan nego svaki drugi tako mi je dr rekla jer se dosta povisilo bilo pa da ne ide preko granica. Pa mi je sad u nekim granicama normale, ali mucnine bas imam uzasne. Mozda je do odredjene hrane. Mislim da mi mlijecno bas i ne pase, tj njoj ne pase🫣
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
Sirenita -Ja sam stavljala veliku tetricu na pola po dužini, nisam sigurna za dimenzije ali kao dekica je velika😂 a naša kolica unutra u košari imaju spužvasti umetak pa tetru stavimo preko toga
Baby gym - koji baby gym ste uzele ili planirate? Mislim da sam pogubila igračke od onog koji imamo doma pa bi uzela novi
Ja sam bas neki dan uzela sa amazona i iskoristila onih 15%😁 imaju velik izbor, uzela sam temu ocean jer obozavam more tako da mala nece imat izbora bit ce od malih nogu okruzena skoljkama🫣 i super je sto imas ocjene kupljenih proizvoda pa si skicni sto ti je prihvatljivo
tera nadam se da uzivate kuci 🥰
cokoladice ja iduci tjedan u 35tt radim bris na streptokok kod svog gin kod kojeg vodim trudnocu. ja idem privatno kod dr koji radi u kbc tako da cu vjerojatno do termina kod njega jer ima i ctg.
babygym sam prijateljima rekla da donesu za babine, poslala sam im link na jedan Kinderkraft koji dolazi s igrackama.
sretni svim curama na pregledima i peja na carskom ❤️
mi smo napokon preselili, jos cekamo neke detalje ali lagano se navikavamo na novo i bolje 🤣 sutra nam stize ormar pa se za vikend hvatam pranja i peglanja bebine robice. torba za rodiliste mi je napokon vise manje spremna pa mi je odmah lakse.
mamice nadam se da ste se prilagodile s bebicama kuci ❤️
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Curke hvala vam. Meni je bris uzet u 35 tt kod mojeg ginekologa, makar me danas doktorica u TA pitala jel napravljen bris, ako nije da se napravi.
Peja sretno danas!
It’s a girl🩷
Ej curke, ja gotova s pregledom. Uzv dobar, procjena na 3200 grama. Ctg smo 2 puta radili jer se dečko razbacao 😃. Baš je lupao Non stop pa smo ponavljali. Naručena sam u TA 02.04. Tada trebam doći sa svim stvarima. Kako me nije gledao vaginalno neznam da li sam otvorena ili ne. Tada u TA će mi to pogledati i kaže ako je vaginalni nalaz ok za porod tj. ovisno o otvorenosti onda bi me tada inducirali ili će me tad hospitalizirati i dati neke tablete za omekšavanje i inducirati 03.04. Inače Borim se s tlakom i dalje… i dalje je ujutro niski navečer visoki. Napravila KKS i vidim da su mi hemoglobin i hematokrit još niži nego su bili prije mjesec i pol a pijem željezo. Mislim da je Tinchilina pitala za simptome zapuhanosti i zamora. Ja sam to imala i počela sam piti željezo pa je s tim nestalo. Vjerojatno je od toga. Kasnije čitam zaostatke 😘😘
Peja sretno danas🤞🏼
E meni je slabost, mučnina ujutro već mjesec dana ako ne i više. I evo sad mi došao nalaz krvi, izgleda da sam anemična… Mislim da je povezano, mada sutra ću zvati dr da vidim 😬
Ja sam isto anemicna ali pijem zeljezo. Doduse zadnjih par mj ne pijem svaki dan nego svaki drugi tako mi je dr rekla jer se dosta povisilo bilo pa da ne ide preko granica. Pa mi je sad u nekim granicama normale, ali mucnine bas imam uzasne. Mozda je do odredjene hrane. Mislim da mi mlijecno bas i ne pase, tj njoj ne pase🫣
Znači isto mi je s mliječnim, već sam mislila da ja umišljam 😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji