Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

rosie0111

Broj poruka: 175

Prijavi adminu

Moina

rosie0111

Moina

Tako imam i ja, jako jako nizak tlak i ceste glavobolje zbog toga.
    Zateze te jer se sve siri, ali da bi ih polagano trebali manje nositi, istina trebali bi. A bude mi tako krivo kad ispruzi rukice i kaze mama nosii! i onda muz kaze tata ce te nosit a ona kaze ne, mama nosi. onda izmisljam da me boli ruka i da ne mogu. samo ne zelim rec ne mogu jer imam bebu da ne zamjera na kraju nesto bebi.
    Ja često znam čučnuti kao kod nje pa se zagrlimo, ili je uzmem pa sjednem. Ali svejedno, uzmi pa presvuci, digni u hranilicu, u kolica, itd. Joj kad su i oni maleni tako. Koliko je tvoja stara?
    Ja se nekako nadam da neće ništa utjecati 🙏
    Moja ne koristi kolica od kad je imala 11 mj. Nikad ih nije volila i evo nama skupljaju prasinu vec godinu i pola. Sreca pa ce sad bit zapravo nova u uporabi. Moja ima 2 godine i 3 mj. A malo si je zaribala nogicu prije tjedan dana. Skalala je i krivo je stala pa si je nategla nesto, pa ju zna nogica bolit ako dugo trci. A kako ces ti maloj od 2 godine rec sjedi i miruj, nema sanse. Ali preferira mene pa cesto ne zeli da ju muz nosi. Kad sjednem onda mi zeli hopsat po trbuhu jer sam joj prije dozvoljavala da se valja po meni a sad cesto kazem nemoj to mamu jako boli, ali onda bude tuzna. Pa trazim neke alternative.
    Nikad ne spomenem da nesto ne mogu zbog bebe jer oni su male spuzve, ona sve upamti. Bolesno koliko nista ne zaborave. Negdje sam citala da kad se beba rodi da zamjeraju bebi ako kroz trudnocu puno stvari kazes da ne mozes zbog bebe, pa pokusavam samo da bebu dragamo i mazimo a ako nesot ne mogu onda bole mamu leda, ili mama se udarila, ili ajde idemo sad tu sjest i tu citati a ne na podu i slicno.

Ne bi ni moja u kolica, ali mi se puno krećemo pješke, a još uvijek je teško s njome, mislim hoda ona super, sto na sat 🫠 ali krene u drugom smjeru i baš hoće tamo pa je moram nositi u drugom smjeru ili krene trčati na cestu, prema životinjama i sl., ne da ruku naravno itd 🤣 tako da je znam pustiti malo pa strpati u kolica kad se umorim 🤣 

• Moina

Broj poruka: 204

Prijavi adminu

rosie0111

Ne bi ni moja u kolica, ali mi se puno krećemo pješke, a još uvijek je teško s njome, mislim hoda ona super, sto na sat 🫠 ali krene u drugom smjeru i baš hoće tamo pa je moram nositi u drugom smjeru ili krene trčati na cestu, prema životinjama i sl., ne da ruku naravno itd 🤣 tako da je znam pustiti malo pa strpati u kolica kad se umorim 🤣

Mi smo kupili onaj bicikl sa 3 kotaca sto vozis ko kolica, e to jako voli. Takod a kad idemo negdje dalje u setnju onda to uzimamo sa sobom pa ona puno trci i kad joj je dosta ili je nama dosta onda ju strpamo u to i ona to bas jako voli. Tako da to koristimo od kad ima godinu dana a kolica stoje i cekaju drugu bebu vec dugo. 
    Iako mi nemamo problema da hoce u drugu stranu i slicno, ona je dosta poslusna po tom pitnaju i daje ruku jer sam ja bila ustrajna u tome jako. Isto tako zna da kad smo blizu velike ceste da mora dati ruku. Ali da kuzim sve. Ja svoju isto podignem kad bas trazi i kad se ja dobro osjecam, ali ako se osjecam da mi nije bas naaajbolje onda trazim altermative. 

• Minnieus

Broj poruka: 170

Prijavi adminu

Pozdrav curke! Malo sam škicnula što ste pisale. Mi smo za vikend imali prvi odnos u trudnoći . Muž je malo bio u strahu, iako ne znam zašto, jer smo u prvoj trudnoći bili baš aktivni, pa i pred kraj trudnoće. Sad valjda sve to gleda malo drugim očima. Uglavnom dan poslije sam imala napokon energije i bacila sam se na čišćenje i pretjerala jer sam dobila i upalu mišića. I jučer sam na iscjetku imala par puta blagi krvavi trag. Danas nema, nema bolova, tako da se nadam da je samo od previše kretanja u jednom danu u usporedbi s zadnja 2 mjeseca, gdje sam jedva do posla i s posla išla. I danas se opet vratio umor, a ja sam baš mislila da je prošlo i da kreće razdoblje puno energije.

22.08. +

AriBari

Broj poruka: 469

Prijavi adminu

Ej cure ja sam malo ispala iz toka, doma nam turbo, radovi u punom jeku u stanu, putujemo ovaj produzeni vikend malo na neki izlet s drustvom pa i oko te organizacije, na poslu mi isto malo kaos, radim jos kratko pa pokusavam sve zavrstiti..sva sreća pukla me ona energija pa sam bas super, i upalio se trudnicki mozak pa nisam pod nekih stresom oko sveg toga, u glavi mi je samo ma dobroooo, rijesit ce see, pomalo😅 pokusam sve popratiti unazad sto sam propustila.
    Minnieus ubrala sam ovo za iscjedak, nadam se da se smirilo i da je samo jer si se preforsirala.
    Tera, Omerta javite cure kako pregledi produ danas😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)

• Minnieus

Broj poruka: 170

Prijavi adminu

Aribari kada ti očekuješ nalaz titra? Super za izlet, i mi smo planirali neki izlet, ali mislim da ćemo pričekati vikend iza da budu manje gužve. Mi smo isto u radovima i trčanju na sve strane. Sve nam kasni....trebamo sav namještaj kupovati i sve uređaje jer ne planiramo ništa nositi iz stana. Uglavnom nam je baš kaotično. 
    Gdje idete na izlet?

22.08. +

flower

Broj poruka: 166

Prijavi adminu

Pozz cure...mi za vikend bili u svatovima (klinca ostavili kod bake) iiiii isto imali prvi odnos ovaj vikend 🤣🤣 do sad nas je bilo strah i bila sam na duphastonu, ali evo sve je ok 😁

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy

AriBari

Prijavi adminu

Minnieus rekli su sutra al mogao bi i danas, al najrade ne bih gledala do pon😅da mi ne pokvari izlet ako nes nije ok
    Idemo djir po sloveniji, svasta nesto smo ubacili😊ide nas puno obitelji s djecom, bas se veselim

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)

• točkica1213

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

Hej nikako da vas polovim🙂
    Nadam se da ste svi dobro pogotovo cure na mirovanju
    Prijavljujem trudničku odjeću u Kauflandu od srijede mislim da ide, tko nije uspio ulovit u Lidlu.
    Ja sam do prije par dana osjećala kao neke leptiriće u trbuhu, a sad više ne osjećam ništa zadnjih 4-5 dana, iako mi je ovaj put napisala sa se posteljica formira ispred. Sutra imam pregled i nadam se da će sve biti oke🙂

3🧒

AriBari

Prijavi adminu

Vidim cure da je ovaj vikend iza nas svih oprala neka romantika😅
    Tockica super hvala na dojavi za kaufland makar mislim da imam dovoljno😊
    Ovo za posteljicu i meni je sad na zadnjem rekao da se digla u fundus, posteljica se zna pomjerat kako se maternica siri, to je istina😊jedino ne znam koliko, al na pocetku su mi govorili naprijed a sad je gore kao prema vrhu.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

jen_dva

Broj poruka: 133

Prijavi adminu

točkica1213

Hej nikako da vas polovim🙂
    Nadam se da ste svi dobro pogotovo cure na mirovanju
    Prijavljujem trudničku odjeću u Kauflandu od srijede mislim da ide,tko nije uspio ulovit u Lidlu.
    Ja sam do prije par dana osjećala kao neke leptiriće u trbuhu, a sad više ne osjećam ništa zadnjih 4-5 dana, iako mi je ovaj put napisala sa se posteljica formira ispred. Sutra imam pregled i nadam se da će sve biti oke🙂

Joj tako je i meni, tjedan dana leptirica, i sad evo zadnjih 5-6 dana nista. Ne brinem se jos al pregled je tek za dva tjedna dotad cu se vjerojatno pocet brinit  Sretno sutra!

02/2023 💔👼 22tt

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.