Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MandM

Broj poruka: 163

Prijavi adminu

Nisam na strogom nego samo mirovanje 😂 već mi je smiješno samo mijenjaju strogo pa umjereno pa samo mirovanje 🤷‍♀️😂 

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

jen_dva

Broj poruka: 133

Prijavi adminu

Moram priznat da ne bi znala razliku  Sto smijes/ne smijes? 

02/2023 💔👼 22tt

AriBari

Broj poruka: 469

Prijavi adminu

MandM ma sve kuzim😊gledaj s pozitivne strane, kad opet budete smjeli cete se vj tako zazeliti jedan drugog da ce to biti vatromet😅
    Jendva, mi normalno, jest da je to rijede od kad imamo prvu malecku, nego kad smo bili sami. Na pocetku trudnoce nismo jer sam imala urinoinfekt pa nismo, jasno nije mi bilo do toga, al mi je tamo negdje oko 9-10 tjedna libido podibvljao valjda hormoni tako da smo sad redovni😅ja sam visokorizicna, al seks ne utjece meni na to, nije hematom ili nes tako da ne smijem. Razumijem tvoj strah, vidim u potpisu, mozda da vidis s ginekologom sto on kaze?
    A je se zna uzrok toga u prvoj trudnoci, ako ti nije prebolno pricat o tome, ako je zanemari pitanje❤

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)

• MandM

Prijavi adminu

jen_dva hahahah ne znam ni ja 😂 kao kad je strogo onda krevet i wc, kad je samo mirovanje onda nema podizanja nema vježbanja forsiranja tu i tako neki poslic obavis i to je to. a umjereno smiješ i u šetnju kraću i ne treba mirovati full ali svako malo napraviti pauzu. ma ne znam tak sam shvatila možda griješim.😂
    AriBari da da tome se veselim 😊😊😊

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

jen_dva

Broj poruka: 133

Prijavi adminu

Ari imala sam karcinom pa mi je cerviks kirurski skracen, napravili su mi serklazu u devetom tjednu misleci da se to plus mirovanje bit dovoljno, ali nije bilo. Prije ove trudnoce su mi napravili transabdomenarlu serklazu (tip serklaze koja se radi na visem mjestu od klasicne i ostaje trajno postavljena, drzi cerviks na mjestu ali zahtjeva porod carskim rezom). U pocetku su nam bili zabranjeni odnosi zbog hematoma, al sad nemamo nikakvih ogranicenja, samo mentalne blokade. Nas dvoje malo pusemo na ladno sad kako bi se reklo 
    MandM a pa dobro to nije toliko strasno, da se izgurat  nadam se da te nece stavit na strogo, ovo je zbog hematoma ili?

02/2023 💔👼 22tt

AriBari

Prijavi adminu

Jendva razumijem, a sad si me podsjetila da si bila vec i pisala ono jednom. Ok ma kuzim te, ne bih se mozda ni ja upustala u odnose zbog straha😊mozete mozda jos malo pocekati jos neke kasnije tjedne pa da se opustis ili mozda isto razmotriti neku alternativu gdje mozete razmjeniti njeznosti i strasti a da nije klasican odnos jer vjerujem da te toga najvise i strah😊
    Ali da, razumijem vase puhanje na hladno i ja bih isto tako😉

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)

žuži1808

Broj poruka: 57

Prijavi adminu

Citam vas i bas mi je zao tako procitati.. Mi naravno nemamo odnose dok je na terenu,ali kad je kod kuce svako jutro i svako vece,od samog pocetka .. bit ce smjesno,ali nekad zna uzeti nekakav gel na bazi Viagre da traje duze.. nekad si mislim da dobro sto nije kod kuce, iskreno neda mi se ni misliti o tome a ne da izvodim akrobacije 😅 kad je bila rijec nakon poroda koliko necu moci,jadnicak ostao je sokiran na sta sam se ja samo nasmijala.. ima svakakvih situacija, ali sve znamo za sta se borimo i koliko je (vecini) bilo tesko doci do plusica, naravno sve to je lakse proci ako imas razumnu osobu pokraj sebe.. pokusajte izdrzati bar do određenog tjedna kad vise nije toliko kriticno za bebu 😊

👩🏼 2012.
    👨🏼2015.
    🧔‍♂️🫶👩 2022.
    🧔‍♂️27
    👩32
    ➕❤️ 24.6.24'
    17.10.🩷

• MandM

Prijavi adminu

jen_dva

Ari imala sam karcinom pa mi je cerviks kirurski skracen, napravili su mi serklazu u devetom tjednu misleci da se to plus mirovanje bit dovoljno, ali nije bilo. Prije ove trudnoce su mi napravili transabdomenarlu serklazu (tip serklaze koja se radi na visem mjestu od klasicne i ostaje trajno postavljena, drzi cerviks na mjestu ali zahtjeva porod carskim rezom). U pocetku su nam bili zabranjeni odnosi zbog hematoma, al sad nemamo nikakvih ogranicenja, samo mentalne blokade. Nas dvoje malo pusemo na ladno sad kako bi se rekloMandMa pa dobro to nije toliko strasno, da se izguratnadam se da te nece stavit na strogo, ovo je zbog hematoma ili?

Ma da da sve je ok, jedino mi je žao zbog tjelovježbe ali kak kažeš da se izdržati.. ne ne hematomi su bili u prvom tromjesečju sad je zbog spuštene posteljice. nije dijagnoza jer je prerano ali je dosta nisko pa se nadamo imamo još 10ak tjedana da se širenjem maternice posteljica digne. Ali svakom aktivnošću će se prije spustiti nego dići a mirovanjem istovremeno širenjem maternice se ona diže 😊 
    žao mi je zbog tvojih poteškoća ali drago mi je koliko si otvorena i pozitivna! pazite na bebicu sve drugo imamo vremena i doći će... ♥️

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

AriBari

Prijavi adminu

MandM kad si vec spomenula vjezbice. Je koja krenula s cim, naravno cure koje smiju? Ja sve nes planiram, doma tu i tamo napravim neke vjezbice al 10 min max. Nikako kako treba...

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

• cupko

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

Bravooo na dobrim pregledima! Ari baš mi ke drago da je sve ok! 🙂
    Što se tiče odnosa, mi prva 2,3 tjedna nismo smjeli, sad mi je super izgovor njegova bakterija zbog koje još čekamo taman da prođu prva 3 mj, ali me strah. Najradije bi apstinirala do termina 🙈
    Inače mene danas lovi neka prehlada, poslala sam muža u ljekarnu, naglasio je da sam trudna, a žena mu svejedno htjela dati meralis sprej za nos, njoj da nigdje ne piše da to trudnice ne smiju. On je svejedno uzeo običan aquasprej i za grlo mu je dala neke tabletice od kadulje, a koliko znam trudnice ni kadulju ne smiju. Tako da sam baš negativno iznenađena, nadala sam se da će mu pomoći i reći što smijem, a što ne, a ne da on njoj govori. 

27👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.