Nisam ostala gladna 🙏🏻 😂
A da
Sad me sve vise i vise zanima moj covik kao gleda imena za i decke i cure Al samo nabraja muska imena 🙈 a ja ih zovem curicama pa cemo vidjet 😂😂
On sanjao decke a ja na pocetku curice Al sve nekako u zadnje vrijeme mislim da su curice a i baka me zvala da je sanjala curice, pa kako svi sve vise pricaju o tome sad me sve vise i vise zanima. Nama je svejedno vaznoda su zivi i zdravi volila bi da i ja odem da kupim koju sitnicu 🥰
🙍♀️PCOS
🙎♂️✔️
19.08. beta 600 🥰
28.08. kucaju 2 srca ❤️❤️ sreca ogromna
Ari jednojajcani 🥰 , svugdje sam citala da mogu bit ili dvije cure ili dva decka, al jucer mi kaze djever da je on negdje procitao kao da je jako jako rijetko da ima i decko i cura.. sad su svi fascinirani sa blizancima jer od strane muza su prvi a kod mene ima ih dosta dvojajcani.
🙍♀️PCOS
🙎♂️✔️
19.08. beta 600 🥰
Ajme bas predivno🥰 A to kazu da je genetski povezano, tako da ako ih ima s tvoje strane onda si povukla tu crtu😊
Oprosti sto pitam, je to prirodno il iz potpomognute?😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)
Ajme bas predivno🥰 A to kazu da je genetski povezano, tako da ako ih ima s tvoje strane onda si povukla tu crtu😊
Oprosti sto pitam, je to prirodno il iz potpomognute?😊
Potpomognuta al je bila jedna blastocista tako da mi smislimo da je i genetika puno utjecala.
🙍♀️PCOS
🙎♂️✔️
19.08. beta 600 🥰
Kawa isla sam u kbc na anomaly, bas je fora bio taj pregled🤣 ali da razumjem i ja sam vise na transferu bila raznjezena kad su mi pokazali gdje je stavljena blastica🤣 ali sad sam vec previse pekmezasta zbog hormona a i svjesna nakon sto bebac udara😍😁
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Daja ma sad razmisljam da sam te i glupost pitala jer si napisala da su jednojajcani, jer razlog cesce pojave blizanaca/trojka u ivfu je upravo vracanje vise blastica😊neka super bas lijepo, mislim da je to tek posebno iskustvo, imati dve bebice u sebi😊
Cure dosli mi nalazi, nisam ih htjela otvorit, rekla idem popiti kavu sa kolegama pa onda😅 ugl dobro je, taj jedan titar ostao 1:2 koji su radili prosli put, radili su jos jedan s drugim eritrocitima taj je sada 1:8 ali sve je u granicama koje jos nisu alarmantne i s onim mjerenjima protoka krvi sto smo radili u cetvrtak ovo je dobro😊
Pricala sam s doktoricom na transfuziji u Zg da prodemo nalaz i super je zenska, malo su drugacija mjerenja i izrazi nego u Rijeci al sve mi je lijepo i objasnila, i bome je komplicirano, ali bas zanimljivo, ugl takvih testnih eritrocita kakav moj muz nosi antigen ni nema na trzistu pa sljedeci put on dolazi samnom na vadenje da rade krizanje s pravom krvi. Oni su radili s ove dvije grupe da dobiju sto blize tome sto ima moj muz. Ali rekla je sve sto vec znam, titar sam po sebi je samo jedan manji indikator, sad je najvaznije kad je beba narasla gledati te protoke na utzu. Kaze bile su zene s niskim titrom, a bebi je bilo lose, a i obrnuto visok titar a beba super. Zena me cak pitala da koje sam struke kad sve to tako dobro razumijem😅, pa kad sam rekla da sam IT ona kaze, pa dobro to je taj analitcki nacin razmisljanja🤣
Uglavnom mogu mirno na izlet🥰
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)
Moina kod tebe se baš sve zaredalo. Nadam se da je nogica ok, i da će proći kroz koji dan. Jeste išli na pregled? Možda neka kremica, mast, oblozi ili sl. može pripomoći. Što se susjede tiče, nažalost sam se i sama susretala s tim, meni je to nepojmljivo, ali eto ima nas svakakvih.
Daja sreća pa trudnica nije ostala gladnamama ana predivno, ja ću možda i malenu voditi na anomaly scan da vidi bebu. Ako bude htjela ići
U prvoj trudnoći sam dosta kasno saznala spol, isto sam bila uvjerena da je dečko a kad mi je rekao curica, bila sam u šoku. Sad isto mislim da je dečko, pa moguće da je opet curica, ali ovaj put sam spremna pa se neću šokirati.
Aribari ja mislim raditi koliko god budem mogla, moguće i do kraja odnosno 45dana prije termina, ali ću kroz mjesec dana tražiti da radim od doma, nadam se da će mi odobriti. Možda da dolazim jednom tjedno u ured.
Idemo danas na djecju kirurgiju da vide kaj joj je. Nismo nikako mogli prije jer mora i muz ici, ako treba na slikanje da ide sa njom jer ja ne smijem unutra. Tako da smo danas zvalii rekli su nam nek dodemo popodne, pa idemo cim muz dode kuci
Ari jednojajcani 🥰 , svugdje sam citala da mogu bit ili dvije cure ili dva decka, al jucer mi kaze djever da je on negdje procitao kao da je jako jako rijetko da ima i decko i cura.. sad su svi fascinirani sa blizancima jer od strane muza su prvi a kod mene ima ih dosta dvojajcani.
Blizanci uvijek dolaze sa majcine strane. Ako muz ima u obitelji blizance, skoro je nikakva vjerojatnost da ce on dobit blizace. Ali ako zena u obitelji ima blizance, velika je sansa da ce i ona dobit blizance.
Ari baš mi je drago na dobrom nalazu 🙂 i drugim curama isto sretno na pregledima 🤞🏽
Nadam se da će vas i vašu dječicu ove boleštine čim prije proći.
Pošto radim u školi mene je raznih bolesti bilo najviše strah i zapravo sam najviše zbog njih ostala na komplikacijama jer isto nema što se ne pojavi. Ali opet imam osjećaj da će mi se toliko srozati imunitet kad sam doma da će biti dovoljno da me netko prehlađen samo pogleda 🤣
27👩🏽
29🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji