Ari bas mi je drago za dobre nalaze, sad fino mozes uzivati.
Moina da to sam i ja citala i prijateljice mi rekle, al sam i vidjela da ima blizanaca gdje mama nema u opitelji ( da znaju) a otac ima. Sad toliko citam o tome pa mi na kraju nista jasno nije 😂
🙍♀️PCOS
🙎♂️✔️
19.08. beta 600 🥰
28.08. kucaju 2 srca ❤️❤️ sreca ogromna
Sirenita super na dobrom oregledu😊javi novi termi pa cemo upisati😊 i super da si dobila uputnicu za stitnjacu za provjeru
Moina javi sto kazu nakon pregleda malecke, drzim fige da je samo malo nes istegla🤞
Hvala cureee🥰
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)
aribari cestitam na dobrim nalazima, jako mi je drago
tera nadam se da cu si i ja malo vise osvijestiti kad osjetim pokrete
mi smo svi uvjereni da je decko i stalno se moramo napominjati da zapravo postoji mogucnost da bude i curica nadamo se na sljedecem pregledu u 16tt saznati.
sto see tice komplikacija, ja planiram raditi jos mjesec dana, odnsno do negdje 18tt. radim uredski posao i apsolutno mi nije tesko al umor me svaki dan sve vise mori , i jednostavno zelim uzivati i odmarati sama dok jos mogu.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ oligo, normo, astheno...
KBC St 2024.: 2x IUI ❌️
06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1❄️
6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
Aribari super za nalaz,tako mi je drago zbog tebe😍
Kawa ja sam spol saznala na tom pregledu sa 16t iako je i prije spominjao da mu se cini da je musko, ja sam bas htjela curicu🤦♀️ ali samo nek je on meni ziv i zdrav,taj spol je nebitan, a ima jos smrzlica pa mozda bude cura🤣😁😁
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Bila na pregledu, sve u redu, vidjela sam piška 🤣 Također danas sam prvi puta osjetila bebača 💙.
Drago mi je zbog dobrih pregleda, posebno kod Ari kad je sve rizično tako.
Idući pregled 26.11.
Baš smo pričale vezano za spol, kaže da u većini slučajeva se vidi kad je muško sa najdalje 16 tt i ako dr ne vidi do tad vjerojatnost je da je curica, ali opet ne žele se zalijetati, jer ponekad se i piško malo sakrije 🤣
Bila na pregledu, sve u redu, vidjela sam piška 🤣 Također danas sam prvi puta osjetila bebača 💙.
Drago mi je zbog dobrih pregleda, posebno kod Ari kad je sve rizično tako.
Idući pregled 26.11.
Baš smo pričale vezano za spol, kaže da u većini slučajeva se vidi kad je muško sa najdalje 16 tt i ako dr ne vidi do tad vjerojatnost je da je curica, ali opet ne žele se zalijetati, jer ponekad se i piško malo sakrije 🤣
Mojoj prijateljici su do par tjedana prije poroda govorili da je zensko da bi joj u zadnji tren rekli da je ipak musko 😂 zato san ja rekla da ni ne zelin znat do poroda
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Sortiraj odgovore
Najstariji