Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

AriBari

Broj poruka: 469

Prijavi adminu

Ajme cure, nema vise koncentracije, koje olaksanje, prazna glava, ne znam kako cu do kraja radnog vremena ista vise napraviti😅

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)

• daja12

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Ari bas mi je drago za dobre nalaze, sad fino mozes uzivati.
    Moina da to sam i ja citala i prijateljice mi rekle, al sam i vidjela da ima blizanaca gdje mama nema u opitelji ( da znaju) a otac ima. Sad toliko citam o tome pa mi na kraju nista jasno nije 😂 

🙍‍♀️PCOS
    🙎‍♂️✔️
    19.08. beta 600 🥰
    28.08. kucaju 2 srca ❤️❤️ sreca ogromna

Sirenita

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Ari čestitke na dobrom nalazu. 
    Ja sam bila na pregledu, sve je prošlo dobro, bebica se uredno razvija. Što se tiče štitnjače ginekolog mi je dao uputnicu za endokrinologa pa ćemo vidjeti što dalje. Šećer više nije spominjao.

AriBari

Broj poruka: 469

Prijavi adminu

Sirenita super na dobrom oregledu😊javi novi termi pa cemo upisati😊 i super da si dobila uputnicu za stitnjacu za provjeru
    Moina javi sto kazu nakon pregleda malecke, drzim fige da je samo malo nes istegla🤞
    Hvala cureee🥰

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)

Kawa

Broj poruka: 446

Prijavi adminu

aribari cestitam na dobrim nalazima, jako mi je drago 
    tera nadam se da cu si i ja malo vise osvijestiti kad osjetim pokrete 
    mi smo svi uvjereni da je decko i stalno se moramo napominjati da zapravo postoji mogucnost da bude i curica  nadamo se na sljedecem pregledu u 16tt saznati.
    sto see tice komplikacija, ja planiram raditi jos mjesec dana, odnsno do negdje 18tt. radim uredski posao i apsolutno mi nije tesko al umor me svaki dan sve vise mori , i jednostavno zelim uzivati i odmarati sama dok jos mogu.  

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ oligo, normo, astheno...
    KBC St 2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
    ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1❄️
    6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰

Sirenita

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

E da novi pregled mi je 3.12. tako da slobodo upiši u tablicu. 

tera_

Broj poruka: 1481

Prijavi adminu

Aribari super za nalaz,tako mi je drago zbog tebe😍
    Kawa ja sam spol saznala na tom pregledu sa 16t iako je i prije spominjao da mu se cini da je musko, ja sam bas htjela curicu🤦‍♀️ ali samo nek je on meni ziv i zdrav,taj spol je nebitan, a ima jos smrzlica pa mozda bude cura🤣😁😁

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

rosie0111

Broj poruka: 175

Prijavi adminu

Bila na pregledu, sve u redu, vidjela sam piška 🤣 Također danas sam prvi puta osjetila bebača 💙.
    Drago mi je zbog dobrih pregleda, posebno kod Ari kad je sve rizično tako.
    Idući pregled 26.11.
    Baš smo pričale vezano za spol, kaže da u većini slučajeva se vidi kad je muško sa najdalje 16 tt i ako dr ne vidi do tad vjerojatnost je da je curica, ali opet ne žele se zalijetati, jer ponekad se i piško malo sakrije 🤣

• daja12

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Rosieo111 cestitam 🥰 znaci i kod mene u ponedjeljak postoji mogucnost da se sta vidi ako su decki 🙈

🙍‍♀️PCOS
    🙎‍♂️✔️
    19.08. beta 600 🥰
    28.08. kucaju 2 srca ❤️❤️ sreca ogromna

• Kokili

Broj poruka: 192

Prijavi adminu

rosie0111

Bila na pregledu, sve u redu, vidjela sam piška 🤣 Također danas sam prvi puta osjetila bebača 💙.
    Drago mi je zbog dobrih pregleda, posebno kod Ari kad je sve rizično tako.
    Idući pregled 26.11.
    Baš smo pričale vezano za spol, kaže da u većini slučajeva se vidi kad je muško sa najdalje 16 tt i ako dr ne vidi do tad vjerojatnost je da je curica, ali opet ne žele se zalijetati, jer ponekad se i piško malo sakrije 🤣

Mojoj prijateljici su do par tjedana prije poroda govorili da je zensko da bi joj u zadnji tren rekli da je ipak musko 😂 zato san ja rekla da ni ne zelin znat do poroda

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.