Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

tera_

Broj poruka: 1481

Prijavi adminu

Filomena, zuzi bas kako ste i opisale je kod mene,onda nema razloga za brigu😉😊😊
    Kokili i ja sam na cyclogestu i isto nemam zabranu odnosa, neznam zasto bi vaginaletama to smetalo😁

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

jen_dva

Broj poruka: 133

Prijavi adminu

Ja sam isto na utogestanu i bit cu do kraja trudnoce, nemam zabranu, dapace imam eksplicitnu dozvolu 

02/2023 💔👼 22tt

• filomena_535

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

Baš neobično, nama je isto doktor rekao nek apstiniramo tako dugo dok vaginalete trošim. 🤷🏼‍♀️

11.’23. ICSI ❌
    7.’24. ICSI 💙

AriBari

Broj poruka: 469

Prijavi adminu

Tablica
    Pregledi 🤰👩‍⚕️
    28.10 - Tera, Omerta
    29.10 - Filomena, Rosie0111, Sirenita
    30.10- Misko123
    31.10 - Cupko
    04.11 - Yvonne, Dddd30, Kokili, Daja
    05.11 - AriBari, Minnieus, Blackie, Bebika
    06.11 - Tea96
    07.11- Misko123
    08.11. - MandM
    12.11 - Moonika
    14.11 - Žuži1808, Jen_dva
    15.11 - Flower
    18.11 - Anxiety
    20.11 - Kawa
    21.11 - Moonika, Pjegica, AriBari
    22.11 - Leje
    28.11 - Moina
    17.12 - Daja12
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
    Termini🤱👶
    02.03 - Žuži1808❤
    04.03 - Peppa88
    17.03 - Tera💙
    21.03 - Filomena💙, Lejla97
    23.03- Misko123❤
    25.03 - MandM❤
    27.03 - Mimi_21, Bebika💙
    29.03 - AriBari❤, Dddd30
    31.03 - Moonika💙
    01.04 - Bubamara19
    03.04 - Toćkica
    06.04 - Jen_dva💙
    09.04 - Sashka5, Anxiety💙
    11.04 - Sirenita❤
    12.04- Omerta
    13.04 - Mama_ana❤
    14.04 - Flower💙
    15.04 - Rosie0111💙
    16.04 - Lolita1
    17.04 - Tea96
    18.04 - Yvonne
    23.04 - Daja12
    26.04 - Drugačija
    22.05 - Cupko
    28.04 - LeJe
    30.04 - Moina
    01.05 - Minnieus
    05.05 - Rose1502
    11.05 - Kawa
    12.05 - Pjegica
    20.05. - Kokili
    25.05 - Addna24
    Tera, Omerta sretno cure sutra😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)

AriBari

Broj poruka: 469

Prijavi adminu

Cure ja se opet malo isključila za vikend, bile ja i mala solo bez supruga, a neki rosdendani dogadanja, puni vikend pa je bilo malo zahtjevno😅pa nadoknadim neprocitano😊
    Nadam se da ste sve ok😊
    Spremne za tjedan? I ovaj nam je pun pregleda🥰

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)

• rose1502

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Bok cure:) 
    Ja ću tako odgovarati svakih 5 dana jer jednostavno ne stignem.
    Sto se tiče hematoma i mirovanja,nažalost mirovati nemrem,još uvijek radim i planiram još dugo raditi.A i mislim da vise mirujem na poslu nego doma s dvoje djece,starija ima 3 godine mladi godinu i pol tako da od mirovanja svakako ništa.
    Drago mi je da svima sve ide dobro i nadam se da će se i taj moj hematom uskoro povuci,samo me strah da ne krene neko krvarenje ili nešto.

• megi.336

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav drage ženice!
    Nova sam ovdje. 
    Dakle mm i ja radimo na bebi nikako nam ne ide. Meni dosta često prekoci ovulacija i pijem Catafertly za poboljšanje plodnosti. Trebala sam dobiti prošli tjedan u srijedu ali još ništa napravila sam test j četvrtak i u nedjelju ujutro tj danas i nagazivan je. Nemam nikakvih simptoma samo me boli trbuh kao da ću svaki tren dobiti. Da li postoji šansa za trudnoću?

Pjegica.

Broj poruka: 157

Prijavi adminu

megi.336

Pozdrav drage ženice!
    Nova sam ovdje.
    Dakle mm i ja radimo na bebi nikako nam ne ide. Meni dosta često prekoci ovulacija i pijem Catafertly za poboljšanje plodnosti. Trebala sam dobiti prošli tjedan u srijedu ali još ništa napravila sam test j četvrtak i u nedjelju ujutro tj danas i nagazivan je. Nemam nikakvih simptoma samo me boli trbuh kao da ću svaki tren dobiti. Da li postoji šansa za trudnoću?

Po meni ako si vec dva testa napravila da su negativna jako tesko da si trudna pusti jos par dana pa napravi novi test ako ti i dalje nema menz konzultiraj se sa gin najbolje da vidi sta se desava. Mozda si po nekakvim stresom pa ti se menz samo malo prebacila.

• Moina

Broj poruka: 204

Prijavi adminu

rosie0111

Moina

Tako imam i ja, jako jako nizak tlak i ceste glavobolje zbog toga.
    Zateze te jer se sve siri, ali da bi ih polagano trebali manje nositi, istina trebali bi. A bude mi tako krivo kad ispruzi rukice i kaze mama nosii! i onda muz kaze tata ce te nosit a ona kaze ne, mama nosi. onda izmisljam da me boli ruka i da ne mogu. samo ne zelim rec ne mogu jer imam bebu da ne zamjera na kraju nesto bebi.
    Ja često znam čučnuti kao kod nje pa se zagrlimo, ili je uzmem pa sjednem. Ali svejedno, uzmi pa presvuci, digni u hranilicu, u kolica, itd. Joj kad su i oni maleni tako. Koliko je tvoja stara?
    Ja se nekako nadam da neće ništa utjecati 🙏

Moja ne koristi kolica od kad je imala 11 mj. Nikad ih nije volila i evo nama skupljaju prasinu vec godinu i pola. Sreca pa ce sad bit zapravo nova u uporabi. Moja ima 2 godine i 3 mj. A malo si je zaribala nogicu prije tjedan dana. Skalala je i krivo je stala pa si je nategla nesto, pa ju zna nogica bolit ako dugo trci. A kako ces ti maloj od 2 godine rec sjedi i miruj, nema sanse. Ali preferira mene pa cesto ne zeli da ju muz nosi. Kad sjednem onda mi zeli hopsat po trbuhu jer sam joj prije dozvoljavala da se valja po meni a sad cesto kazem nemoj to mamu jako boli, ali onda bude tuzna. Pa trazim neke alternative. 
    Nikad ne spomenem da nesto ne mogu zbog bebe jer oni su male spuzve, ona sve upamti. Bolesno koliko nista ne zaborave. Negdje sam citala da kad se beba rodi da zamjeraju bebi ako kroz trudnocu puno stvari kazes da ne mozes zbog bebe, pa pokusavam samo da bebu dragamo i mazimo a ako nesot ne mogu onda bole mamu leda, ili mama se udarila, ili ajde idemo sad tu sjest i tu citati a ne na podu i slicno. 

• Moina

Broj poruka: 204

Prijavi adminu

filomena_535

Baš neobično, nama je isto doktor rekao nek apstiniramo tako dugo dok vaginalete trošim. 🤷🏼‍♀️

Cesto ljudi koriste te vaginalete iz drugih razloga. Ja sam ih koristila zbog ocuvanja trudnoce. Tako i prvi puta a onda sam ih koristila zbog toga jer mi se cervix jako skratio i imala sam jake bolove. Progesteron mi je pomogao da se vrati kak treba i onda sam imala zabranu. Mislim da te vaginalete koristimo iz vise razloga pa neki smiju a neki ne smiju imat odnose. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.