Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

rosie0111

Broj poruka: 175

Prijavi adminu

Eh što se tiče odnosa, ja bih rado, ali do navečer budem toliko krepana da samo padnem u krevet 🤣

jen_dva

Broj poruka: 133

Prijavi adminu

cupko

Bravooo na dobrim pregledima! Ari baš mi ke drago da je sve ok! 🙂
    Što se tiče odnosa, mi prva 2,3 tjedna nismo smjeli, sad mi je super izgovor njegova bakterija zbog koje još čekamo taman da prođu prva 3 mj, ali me strah. Najradije bi apstinirala do termina 🙈
    Inače mene danas lovi neka prehlada, poslala sam muža u ljekarnu, naglasio je da sam trudna, a žena mu svejedno htjela dati meralis sprej za nos, njoj da nigdje ne piše da to trudnice ne smiju. On je svejedno uzeo običan aquasprej i za grlo mu je dala neke tabletice od kadulje, a koliko znam trudnice ni kadulju ne smiju. Tako da sam baš negativno iznenađena, nadala sam se da će mu pomoći i reći što smijem, a što ne, a ne da on njoj govori.

Pise u uputi o lijeku da se meralis ne smije koristit u trudnoci, vjerojatno joj se nije dalo ni provjerit... Strasno, ja bi provjerila pise li i na uputi na tim tabletama sto o trudnoci, i ako pise, zvala ljekarnu i zalila se. Strasno kako se ne mozes u nista i nikoga pouzdat da ce radit svoj posao

02/2023 💔👼 22tt

• cupko

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

jen_dva

cupko

Bravooo na dobrim pregledima! Ari baš mi ke drago da je sve ok! 🙂
    Što se tiče odnosa, mi prva 2,3 tjedna nismo smjeli, sad mi je super izgovor njegova bakterija zbog koje još čekamo taman da prođu prva 3 mj, ali me strah. Najradije bi apstinirala do termina 🙈
    Inače mene danas lovi neka prehlada, poslala sam muža u ljekarnu, naglasio je da sam trudna, a žena mu svejedno htjela dati meralis sprej za nos, njoj da nigdje ne piše da to trudnice ne smiju. On je svejedno uzeo običan aquasprej i za grlo mu je dala neke tabletice od kadulje, a koliko znam trudnice ni kadulju ne smiju. Tako da sam baš negativno iznenađena, nadala sam se da će mu pomoći i reći što smijem, a što ne, a ne da on njoj govori.
    Pise u uputi o lijeku da se meralis ne smije koristit u trudnoci, vjerojatno joj se nije dalo ni provjerit… Strasno, ja bi provjerila pise li i na uputi na tim tabletama sto o trudnoci, i ako pise, zvala ljekarnu i zalila se. Strasno kako se ne mozes u nista i nikoga pouzdat da ce radit svoj posao

Baš sam pogledala kad je došao doma, piše ne u uputama nego na kutiji da nije za trudnice. Da nije mogla okrenut kutiju i pročitat. Baš me razljutilo što ljudi ne rade svoj posao, mislim da nisam imala ne znam kakve zahtjeve nego nešto s čim se vjerojatno susreće često, trudnice i prehlade. 

27👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰

tera_

Broj poruka: 1481

Prijavi adminu

Ari super za pregled,nek i nalaz bude uredan😊
    Sto se tice odnosa ja zelim on se boji i tako da ih nemamo to me ispocetka frustriralo ali sad vise navikla🤣
    Vi sto se u malo vecim tjednima kao ja, dal imate osjecaj da se sve rasteze cak mi zna na momenat biti bolno/nelagodno u stomaku? I da nisam imala nikakvih simptoma u prvom tromjesecju ali zato sad vise skoro pa nespavam,bas sam isrcpljena od toga🙄

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• filomena_535

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

tera_

Sto se tice odnosa ja zelim on se boji i tako da ih nemamo to me ispocetka frustriralo ali sad vise navikla🤣
    Vi sto se u malo vecim tjednima kao ja, dal imate osjecaj da se sve rasteze cak mi zna na momenat biti bolno/nelagodno u stomaku? I da nisam imala nikakvih simptoma u prvom tromjesecju ali zato sad vise skoro pa nespavam,bas sam isrcpljena od toga🙄

Da, nelagoda zna biti pristuna, kao da konačno osjećam težinu bebe i svega. Također ne spavam baš najbolje i leđa me rasturaju. 
    Što se klasičnih odnosna tiče, ista stvar kao i na početku. Prvo nismo smjeli zbog hematoma i krvarenja, a sad se ne usudimo, ali se snalazimo na druge načine. 😂😂💪🏼

11.’23. ICSI ❌
    7.’24. ICSI 💙

• LeJe

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

AriBari ja sam isto razmisljala krenuti na neke vjezbe za trudnice, samo ne znam kad je “pravo” vrijeme za to 🤷🏼‍♀️ Trenutno ne vjezbam uopce, niti doma. Prije trudnoce sam isla na trening 2 godine, zadnji period pred trudnocu malo rijeđe. 
    Mozda netko ide na neke vjezbe pa nam moze dati neki savjet

žuži1808

Broj poruka: 57

Prijavi adminu

tera_

Ta bol je tek pocetak, ja tek sad bas jako osjetim bol posebno ako sjedim i naglo se ustanem,onda me u razini jajnika samo presjece.. kod mene su jos uvijek i oni neugodni trenutni bolovi,posebno oko pupka, to me toliko "štrecne" da mi zabridi taj dio koze,neki dan me to tako zaboljelo u hodu u gradu,bas sam se trznula i direkt opsovala,jer je neopisiv osjecaj,kao da te netko noktom ogrebe unutar stomaka,uzas.. pitala sam doktoricu,ona kaze da se to rastezu ligamenti i misici..  a osjecaj bebine tezine i sve te plodne vode i toga svega,ja bas i nemam,posebno ne ujutro,jucer sam bas razmisljala kako uopce nemam osjecaj da sam trudna, dok se nepogledam u ogledalo i vidim stomacinu ili dok se beba neaktivira..

👩🏼 2012.
    👨🏼2015.
    🧔‍♂️🫶👩 2022.
    🧔‍♂️27
    👩32
    ➕❤️ 24.6.24'
    17.10.🩷

AriBari

Broj poruka: 469

Prijavi adminu

Cupko ovo za ljekarnu, o boze, bas svasta.
    Za rastezanje,nelagodu imam ih i ja od menstrualnih grceva do toga da me nesto probode, kao zgrci kad naglo promjenim polozaj ili nesto tako. Al mislim da je to sve ok😊
    Leje ja imam u planu ovih dana istraztit za vjezbice pa mozda lagano krenuti oko 20 tjedna. 
    Inače ja počela osjećati bebicu preko trbuha kad držim ruku, čak ju je i suprug osjetio🥰
    Btw na Bazzaru su neki popusti za mame i bebe, tko je neš mislio gledati. Pjegica bacila sam se i u izucavanje Freeon kisobran kolica, ima jos nekoliko modela koja bi mi dosla u obzir pa odem vj i njih vidjeti😊
    Želim vam svima ugodan vikend😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)

Pjegica.

Broj poruka: 158

Prijavi adminu

Odnosi nama je malo smanjeno jer ja cesto nemam volje dok se ne pokrenem 🤣. Isto u nekim pozama mi smeta bas ko da me bode preduboko ne znam bolje objasnit.
    Jedno pitanje ako netko zna nisam se uopce posavjetovala s gin, jesu zabranjeni odnosi dok imam ovu bakteriju u urinu ili nema to veze  nikakve?
    Jos jedna stvar izgleda da mi je napokon poceo trbuh dolaziti do izrazaja hehe jedva sam docekala taj slatki pocetak di se vidi malo buša 🤭🥰

• Moina

Broj poruka: 204

Prijavi adminu

Tema odnosi vidim. ☺️ mi imamo par puta tjedno redovne odnose kad se poklopi da oboje navecer imamo volje i snage za to. Malo bude problem jer drugi dan ja osjecam pritisak unutra kod cervixa pa se muz prepadne. Jer u prvoj trudnoci su nam bili strogo zabranjeni svo vrijeme a nakon poroda valjda 3 mj nisam mogla koliko me sve bolilo. Pokusavamo se opustiti maximalno. 
    Kako koristim utrogestan vaginalno, ocito sam se jucer nekako nespretno noktom ogrebla jer prije spavanja, nekih 30 min kasnije, sam vidjela krv. I to onako friska krv. Malo je reci da smo se prepali. Ali sam ostala na krajus mirena i rekla ajmo spavati nemam nikakve bolove. Ako dode do bolova ili grceva, onda cemo odmah reagirat. Tako evo sad jutros krvi vise nema. Jedino objasnjenje je da sam se ogrebla. A ni nemam duge nokte, kratim ih stalno. Tako da se nismo bas naspavali jer nam je glava bila puna panike, pokazivali mi to ili ne. 
    Ali proslo je.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.