Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

žuži1808

Broj poruka: 57

Prijavi adminu

Moina

Tema odnosi vidim. ☺️ mi imamo par puta tjedno redovne odnose kad se poklopi da oboje navecer imamo volje i snage za to. Malo bude problem jer drugi dan ja osjecam pritisak unutra kod cervixa pa se muz prepadne. Jer u prvoj trudnoci su nam bili strogo zabranjeni svo vrijeme a nakon poroda valjda 3 mj nisam mogla koliko me sve bolilo. Pokusavamo se opustiti maximalno.
    Kako koristim utrogestan vaginalno, ocito sam se jucer nekako nespretno noktom ogrebla jer prije spavanja, nekih 30 min kasnije, sam vidjela krv. I to onako friska krv. Malo je reci da smo se prepali. Ali sam ostala na krajus mirena i rekla ajmo spavati nemam nikakve bolove. Ako dode do bolova ili grceva, onda cemo odmah reagirat. Tako evo sad jutros krvi vise nema. Jedino objasnjenje je da sam se ogrebla. A ni nemam duge nokte, kratim ih stalno. Tako da se nismo bas naspavali jer nam je glava bila puna panike, pokazivali mi to ili ne.
    Ali proslo je.

Nebrini se, to je to.. ja sam vise puta imala krvavi iscjedak nakon odnosa,ali valjda zato sto se unutra mijenja,a mi nemamo bas odnose, onda i kad imamo znamo od silne zelje pretjerat i eto.. ako ti se i danas bude pokazivalo idi k doktoru😊

👩🏼 2012.
    👨🏼2015.
    🧔‍♂️🫶👩 2022.
    🧔‍♂️27
    👩32
    ➕❤️ 24.6.24'
    17.10.🩷

jen_dva

Broj poruka: 133

Prijavi adminu

A sve je jako prokrvljeno dole sad, tako da se cesto desi i da kapilar pukne tijekom odnosa, nije to nista za brigu

02/2023 💔👼 22tt

• PikyB

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Evo samo da javim zenama s mucninama, da sam jutros popila jednu Antimetil tabletu i moram priznati da su mi mucnine puno puno manje nego inace.. Eto, mozda nekome bude od koristi.. 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕

• Kokili

Broj poruka: 193

Prijavi adminu

Moina

Tema odnosi vidim. ☺️ mi imamo par puta tjedno redovne odnose kad se poklopi da oboje navecer imamo volje i snage za to. Malo bude problem jer drugi dan ja osjecam pritisak unutra kod cervixa pa se muz prepadne. Jer u prvoj trudnoci su nam bili strogo zabranjeni svo vrijeme a nakon poroda valjda 3 mj nisam mogla koliko me sve bolilo. Pokusavamo se opustiti maximalno.
    Kako koristim utrogestan vaginalno, ocito sam se jucer nekako nespretno noktom ogrebla jer prije spavanja, nekih 30 min kasnije, sam vidjela krv. I to onako friska krv. Malo je reci da smo se prepali. Ali sam ostala na krajus mirena i rekla ajmo spavati nemam nikakve bolove. Ako dode do bolova ili grceva, onda cemo odmah reagirat. Tako evo sad jutros krvi vise nema. Jedino objasnjenje je da sam se ogrebla. A ni nemam duge nokte, kratim ih stalno. Tako da se nismo bas naspavali jer nam je glava bila puna panike, pokazivali mi to ili ne.
    Ali proslo je.

Ginekolog ti nije zabranio odnose dok koristis utrogestan? Meni je rekla odnosi ni pod razno dok stavljam utrogestan 😮 tako da kod nas od odnosa ni O 😭 

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• Drugačija1234456

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Jel ima netko tko je 14 tjedana i mučnine još svakodnevno traju😲 danas su došli kod susjeda ispumpavati septički, kad sam dušu ispovraćala🤮
    Bila sam na pregledu 13+1 na ultrazvuku prošli tjedan i iznenadila me doktorica koja je rekla da je veća vjerojatnost da ajme dječak. Iznenadilo me što je uopće već rekla nešto . Bolje da mi nije ni govorila.
    Pročitala sam da je još nekome rekla spol, a neka žena je spomenula da je njoj rekla rano u prošloj trudnoći i pogriješila. Ima li još netko takav primjer 
    Vidim sve žene pišu sad vezano uz odnose, ja ih nemam nikako jer je moj nevjenčani partner na terenu plus nakon nekih stvari nisam sigurna u naš odnos tako da uz dijete od 22 mjeseca promjene raspoloženja, mučnine i svašta nešto uglavnom prolazim sama.

🙋 28
    👶22 mjeseca Zadnja menstruacija:20.7.2024.
    Termin:26.4.2024.

• anxietylevel100

Broj poruka: 22

Prijavi adminu

Znate li moze li se u trudnoci piti za imunitet Orthomol imuun

• Moina

Broj poruka: 204

Prijavi adminu

Kokili

Ginekolog ti nije zabranio odnose dok koristis utrogestan? Meni je rekla odnosi ni pod razno dok stavljam utrogestan 😮 tako da kod nas od odnosa ni O 😭

Nista nam nije zabranio, tako da mi normalno par puta tjedno. Nije bilo problema uopce oko toga.
    A ovo krvarenje jucer je sigurno jer sam se nekako ogrebla ili slicno, nije od odnosa jer ih nije bilo zadnjih par dana. Previse smo umorni jer selimo stvari iz jedne u drugu sobu, pa samo legnemo krepani. 
    Uglavnom krvi vise nema tako da je vjerojatno od nespretnog stavljanja utrogestana

• samy_lo

Broj poruka: 257

Prijavi adminu

Pozdrav zene,
    Neko spomenu mucnine, ja sam uska u 16, one su i dalje tu. Po cio dan odvratna muka, a onda nakon nje zgaravica. Ja ne znam sta je ovo vise.Vezano za SPOL meni jd u prvoj trudnoci doktor rekao sa 13+0 da je djecak, i tako je i bilo. U drugoj je svaki put govorio da nije siguran, i tek nekako oko 8 mjeseca rekao da je curica.
    3 trudnoca, doktorica na zamjeni u 13oj govori djecak, medjutim on na sljedecem pregledu govori da ne moze vidjeti sigurno, i odmah sam znala da mi je samo njegova procjena relevantna, i tako da mi je oko 7 tek rekao da je curica.
    Tako da i sad cekam njegovu procjenu.
    Pregled mi je u utorak 29.10. nadam se da mozda bude vidjeo sta je.

Pjegica.

Broj poruka: 158

Prijavi adminu

Stvarno suludo da kroz dve cijele trudnoce nije siguran koji je spol djeteta. Ne mogu vjerovat 😅

rosie0111

Broj poruka: 175

Prijavi adminu

Pjegica.

Stvarno suludo da kroz dve cijele trudnoce nije siguran koji je spol djeteta. Ne mogu vjerovat 😅

Mogu oni vidjeti, ali ako se beba baš ne želi okrenuti kad je uzv, nije da su voljni čekati 😅

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.