Ja se isto malo iskljucim preko vikenda pa vas citam ponedjeljkom 😊 Tera bas divno za pregled. I ja i suprug smo se rasplakali skoro na svakom pregledu do sada. Stvarno neopisiv osjecaj. Kruskica sve preporuke za IVF polikliniku i Ravel Med polikliniku. Sigurno ce i ostale cure iz Zg imati par prijedloga 😄
Vecer cure, nama je isto vikend bio ono pun imala posjetu dosli mi stric i strina na vikend petak imali jedan rodjendan onda jos neka vecera sa prijateljima da nikome nije jasno kako su jednu trudnicu odveli u sushi restoran 😂🙈 mom muzu nije palo na pamet da ja to ne smijem jesti kad je pravio rezervaciju. Inace sve ostalo super proslo i ja se osjecam odlicno mucnine su mi skoro pa nestale. Tako da sam bas pocela uzivat u trudnoci 🥰
Cure cestitam na dobrim pregledima 🥰🥰
🙍♀️PCOS
🙎♂️✔️
19.08. beta 600 🥰
28.08. kucaju 2 srca ❤️❤️ sreca ogromna
Bok curke, mi smo u premjestanju soba, stigao je madrac i danas sam spavala na novom madracu i rekla muzu kako mislim da je pretvrd. Tako da mora uzet malo meksi. Za spavanje na ledima je super ali na boku nikako. Problem je sto cu ja sad morat sve vise bit na boku a jednostavno me boli za sve kosti onda.
Maloj jos uvijek noga nije dobro i nemam pojma kaj da radimo, danas sam kontaktirala doktora. Sigurna sam da joj nije nista puklo jer moze hodat i kad hoda ok je, ali ne moze potrcat i skocit. Pa mislim da su ligamenti nategnuti, pa trazim nekoga da to potvrdi i kaze kako da joj pomognemo.
Toliko sam umorna od svega toga, prvo osip, pa peta bolest, pa si je nogu nategnula, pa sam sredila osip i trazila dermatologe, sad sam saznala da jedna mala u vrticu ima sake-usta-stopala virus. Doslovno me to iscrpljuje, mozak mi przi!
A najvise sam ljuta sto mama od te male mi je susjeda i dobre smo si, prije 2 dana su se curke i druzile ali ok nisu se dirale i idu skupa u vrtic. Kad god je nesto mojoj maloj ja uvijek javim ali ona meni nije javila i nikad nejavi. Jako sam razocarana jer ja dajem od sebe puno u prijateljstva i obzirna sam prema drugima i njihovoj djeci, a ja za uzvrat ne dobijem ni 10%. To me jako umori i onda dajem od sebe koliko dobijem i prijateljstvo se raspadne. Svaki puta je tako.
Daja za restoran, hahaha, a joj🤭si nasla nes sto si mogla jesti?
Moina zao mi je za malecku, moguce je da je nes istegla, mozda najbolje da provjerite, kad uspijes dobiti doktora, pa da si mirna. A ovo za bolesti sve jasno, meni je isptravno i logicno obavijestiti roditelje druge djece ako se moja malecka razboli a druzili smo se nedavno, pogotovo u zatvorenom prostoru. Ali nije to svima logicno. Ako si dobra s tom curom bi je mogla zamoliti da ti sljedeci put samo javi, pogotovo sad kad si trudna a i kasjije kad ti bude bebica u kuci. Ako je normalna ne bi se smjela na to naljutiti. Mozda je i ona bila u strci panici i zaboravila. A ako se uvrijedi onda ti je jasno sve😊
Mama_ana e za Ivf sam i ja cula tu, nisam imala doticaj s njima ali bliske prijateljice jesu i jako su zadovoljne😊mislim da cak oni sad nes i u Ri otvaraju ako sam dobro zapamtila.
Curke danas javite dobre vijesti😊
Meni danas trebaju biti nalazi😬
Moja bebica se bas aktivirala bas je osjecam al sad su to vec konkretniji pokreti i osjetim je i kad stavim ruku na trbuh kako lupka🥰
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)
pozdrav curke, ja sam za vikend radila pa sam jucer dobila slobodan dan i malo odmarala :) ali neeee mogu vise, brojim dane do odlaska na komplikacije. drago mi je da ste barem vi imale ispunjene vikende
kod nas je za vikend bio sajam beba i malo sam prošla, pogledala kolica, i naravno nisam odoljela kupiti neku sitnicu za bebu
aribari cekamo nalaz s tobom! super sto imas posla i na poslu i oko organizacije izleta pa vjerujem da ti vrijeme do nalaza brzo ide. mi isto planiramo neki mali road trip do Beča za vrijeme adventa, zadnji udvoje :)
tera cestitam ti za uredan pregled, napokon da je i suprug bio s tobom to je bio veliki anomaly, jesi isla privatno ili kod svog gin?
zbog naseg teskog puta do bebe ja sam bila uvjerena da cu svaki pregled preplakati, ali evo dosad ni suze, mozda jos nisam svjesna da smo napokon uspjeli
moina joooj tebe stvarno potrefilo sve zivo nadam se da ce brzo proci da mozes u miru provesti ostatak trudnoce.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ oligo, normo, astheno...
KBC St 2024.: 2x IUI ❌️
06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1❄️
6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
Ari da nasla sam tjesteninu da povrcem i piletinom 😂
A javi nam cim nalazi dodju ☺️
Cure a meni u ponedjeljak pregled pa sad mene malo kopka s koliko tjedana vam je doktor uspio vidjeti spol.
Ps. Nadam se da ce se bar jedno u stomaku okreniti da se vidi 🙈
🙍♀️PCOS
🙎♂️✔️
19.08. beta 600 🥰
28.08. kucaju 2 srca ❤️❤️ sreca ogromna
Daja mogao bi ti sada vidjeti, ako je decko tim vise😅
U prvoj trudnoci ja nisam znala 20 tjedna, u 12 nije vidjela, prerano da bude sigurna, u 16 nismo radili utz, i onda tek 20 tj saznali. A ja uvjerena da je decko, kad mi je rekla da je cura prvih dva tjedna sam bila u soku😅
Inace kazu da je deckice lakse ranije raspoznati na utzu.
Kawa super za sajam, ja se spremam ovih dana otic jos pogledati ta freeon kolica kisobran, gledala sam ona dynamic.
Pjegice ti si spominjala onaj popis za bolnicu, bas sam mislila i njega iskopati pa staviti😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)
Ari da nasla sam tjesteninu da povrcem i piletinom 😂
A javi nam cim nalazi dodju ☺️
Cure a meni u ponedjeljak pregled pa sad mene malo kopka s koliko tjedana vam je doktor uspio vidjeti spol.
Ps. Nadam se da ce se bar jedno u stomaku okreniti da se vidi 🙈
Meni je u 20om tjednu prvi puta rekla sto je, a sad i dalje ne zna
Moina kod tebe se baš sve zaredalo. Nadam se da je nogica ok, i da će proći kroz koji dan. Jeste išli na pregled? Možda neka kremica, mast, oblozi ili sl. može pripomoći. Što se susjede tiče, nažalost sam se i sama susretala s tim, meni je to nepojmljivo, ali eto ima nas svakakvih.
Daja sreća pa trudnica nije ostala gladna
mama ana predivno , ja ću možda i malenu voditi na anomaly scan da vidi bebu. Ako bude htjela ići
U prvoj trudnoći sam dosta kasno saznala spol, isto sam bila uvjerena da je dečko a kad mi je rekao curica, bila sam u šoku. Sad isto mislim da je dečko, pa moguće da je opet curica, ali ovaj put sam spremna pa se neću šokirati.
Aribari ja mislim raditi koliko god budem mogla, moguće i do kraja odnosno 45dana prije termina, ali ću kroz mjesec dana tražiti da radim od doma, nadam se da će mi odobriti. Možda da dolazim jednom tjedno u ured.
22.08. +
Sortiraj odgovore
Najstariji