Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Moina

Broj poruka: 204

Prijavi adminu

rosie0111

E da i od simptoma prijavljujem kriminalno nizak tlak, od kojeg me vjerojatno češće zna i boliti lagano glava i imam lagane vrtoglavice. Ne znam kako uspijem s malom cijeli dan iskreno, valjda samo volja. Doduše znam često nabrzinu ručak i leći s njome popodne. Od ostalih simptoma, stomak me zna zatezati i kao da trebam dobiti mengu. E sad ne znam iskreno jel to normalno ili od tog što nju nosim često, a ima je… 🤷

Tako imam i ja, jako jako nizak tlak i ceste glavobolje zbog toga. 
    Zateze te jer se sve siri, ali da bi ih polagano trebali manje nositi, istina trebali bi. A bude mi tako krivo kad ispruzi rukice i kaze mama nosii! i onda muz kaze tata ce te nosit a ona kaze ne, mama nosi. onda izmisljam da me boli ruka i da ne mogu. samo ne zelim rec ne mogu jer imam bebu da ne zamjera na kraju nesto bebi. 

rosie0111

Broj poruka: 175

Prijavi adminu

Moina

rosie0111

E da i od simptoma prijavljujem kriminalno nizak tlak, od kojeg me vjerojatno češće zna i boliti lagano glava i imam lagane vrtoglavice. Ne znam kako uspijem s malom cijeli dan iskreno, valjda samo volja. Doduše znam često nabrzinu ručak i leći s njome popodne. Od ostalih simptoma, stomak me zna zatezati i kao da trebam dobiti mengu. E sad ne znam iskreno jel to normalno ili od tog što nju nosim često, a ima je… 🤷
    Tako imam i ja, jako jako nizak tlak i ceste glavobolje zbog toga.
    Zateze te jer se sve siri, ali da bi ih polagano trebali manje nositi, istina trebali bi. A bude mi tako krivo kad ispruzi rukice i kaze mama nosii! i onda muz kaze tata ce te nosit a ona kaze ne, mama nosi. onda izmisljam da me boli ruka i da ne mogu. samo ne zelim rec ne mogu jer imam bebu da ne zamjera na kraju nesto bebi.

Ja često znam čučnuti kao kod nje pa se zagrlimo, ili je uzmem pa sjednem. Ali svejedno, uzmi pa presvuci, digni u hranilicu, u kolica, itd. Joj kad su i oni maleni tako. Koliko je tvoja stara? 
    Ja se nekako nadam da neće ništa utjecati 🙏

• MandM

Broj poruka: 163

Prijavi adminu

Bok cure, ja ću vam se danas požaliti koliko mi fale odnosi s dragim :) jednostavno imamo zabranu skroz od početka trudnoće, a kak sve ide mi se čini da će biti i do kraja.. nije niš neizdrživo i naravno da budemo sve napravili ili nebudemo napravili da naša bebica bude dobro, ali eto baš mi fali jako te intime.. :)
    kako ste mi vi pred vikend? 

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

jen_dva

Broj poruka: 133

Prijavi adminu

Joj meni isto fale odnosi, iako nismo pod zabranom oboje smo previse u strahu da ne bi nesto krivo napravili pa se ne mozemo opustit kako treba  kako nam je prosla trudnoca zavrsila grozno, sad smo na iglama oboje stalno pa kao ajde radije ne

02/2023 💔👼 22tt

AriBari

Broj poruka: 469

Prijavi adminu

Rose dobrodošla, dodam te na listu😊
    Bakterije u urinu, obavezno popiti propisani antibiotik, za odrzavanje meni super caj i sok od ciste brusnice iz dma, vec smo spominjali😊
    Tlak i meni uzas, tako da isti simptomi, imala sam glabobovolje sa neke dane ni na posao nisam otisla jer se nisam mogla ustati. Vratila sam ujutro salicu kave kad su mucnine prosle i pokusavam jesti sto slanije😊al tu i tamo imam te periode kad mi nije bas dobro od tlaka. Kaze moja doktorica setati i kretatit se da se malo cirkulacija pokrene, to planiram cim prestanem radit jer sad nemam kad.
     MandM mozda preprivatno pitanje, ali je li vam bilo kakva intima zabranjena, ili samo klasicni odnos, mozda biste mogli neke druge stvari prakticirati a da nije bas klasican odnos, a da opet bude romantike i intime😊
    Cure za nosenje bebice, mogu misliti da je jako tesko ne uzeti svoju bebu, moja ima tri pa i dalje nekad hoce da je uzmem, i kad smo same negdje a vani je podignem da piski, isto izbjegavam, ona ima jedno 17 kg a ja prije trudnoce imala 53, pa bas osjetim napetost u trbuhu. Ali isto to cucnem ili sjednem na tepih pa se grlimo i mazimo. Ili na kauc pa ona na mene😊
    Hvala svima na cestitkama za dobar pregled.
    Ja danas super, malo odahnula i eto me na poslu😊ja necu jos dugo raditi, jos malo i koristim godisnji pa cu otvoriti komplikacije.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)

• MandM

Prijavi adminu

jen_dva

Joj meni isto fale odnosi, iako nismo pod zabranom oboje smo previse u strahu da ne bi nesto krivo napravili pa se ne mozemo opustit kako trebakako nam je prosla trudnoca zavrsila grozno, sad smo na iglama oboje stalno pa kao ajde radije ne

sve jasno, razumijem. kažem nije problem jer znaš zašto ali svejedno ne mogu reci da mi ne fali :) AriBari sve mi je zabranjeno :) i to mi se spomene svaki put na pregledu barem 3 puta... razumijem i na početku sam i ja bila za neke intimnije situacije, ali bi odmah prokrvarila i jednostavno smo odustali. a sad kako se posteljica spustila, sad ni ne možemo nista u smislu mirovanje i nema 'naprezanja' itd.. nadam se jedino da ce doci na normalnije mjesto kad ce se siriti maternica pa da ce biti malo slobodnije razdoblje :D

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

AriBari

Broj poruka: 469

Prijavi adminu

Ma onda sve jasno MandM potpuna apstinencija😅
    Ma brzo ce to sve proci, vazno da bebica bude ok😊
    Ali razumijem da ti nedostaje sve to skupa, no treba se malo strpiti, za bebicu sve, brzo to sve ide, neces se ni okrenuti i bit ce bebica tu😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)

Kawa

Broj poruka: 446

Prijavi adminu

aribari super za pregled i druskanje s muzem  nadam se da ce i titar biti u redu !
    mene su jucer zvali iz poliklinike i nalazi krvi za probir su uredni, samo su mi to rekli  sad mi je mrvicu lakse.
    jendva,  mandm, jako mi je zao zbog odnosa, ne mogu ni zamisliti kako vam je tesko , drzite se , znate zasto to podnosite 
    rose mi se pratimo s terminom  nadam se da ce ti se hematom povuci.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ oligo, normo, astheno...
    KBC St 2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
    ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1❄️
    6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰

• MandM

Prijavi adminu

AriBari

Ma onda sve jasno MandMpotpuna apstinencija😅
    Ma brzo ce to sve proci, vazno da bebica bude ok😊
    Ali razumijem da ti nedostaje sve to skupa, no treba se malo strpiti, za bebicu sve, brzo to sve ide, neces se ni okrenuti i bit ce bebica tu😊

Ma slažem se u potpunosti.. samo se malo žalim 😂

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

jen_dva

Broj poruka: 133

Prijavi adminu

Jeste vi imalo prilagodile spolni zivot trudnoci ili sve radite uobicajeno? Ja si ne mogu pomoc panici a bas bi volila da dragi i ja prijedemo preko toga vise 
    MandM ti si na strogom mirovanju ili?

02/2023 💔👼 22tt

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.