Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MandM

Broj poruka: 165

Prijavi adminu

LeJe drago mi je da je bebica dobro i da je sve u redu... sad samo lijepo dalje u miru 😊 spol ti može reći već u 13 om tjednu ako je bebica lijepo okrenuta i ako ima dobru opremu 😊 tako da da, moguće je 
    Moina super da nije nova alergija ovo će se riješiti... I blago tebi da možeš spavati bez brige 😊
    Zuzi nadam se da ćete svi zajedno pronaći zajednički jezik.. obitelj je bitna ali najvažniji ste partner i ti i vaša djeca, tako da kao što je netko rekao, ako nece to moći prihvatiti, njihov gubitak.
    petrucika dobro došla i kod nas 😂 čestitam na bebici! pričekaj i za mjesec dana ponoviti nalaz i ako bude ponovno povišen, kod endokrinologa! ako te gin sam ne pošalje, zamoli lijepo i sretno!
    rose1502 hej čestitam 😊 hematomi su jako česti puno cura je imalo... sad ti je bitno mirovanje i terapija koju vjerujem da si dobila... pokušaj što više mirovati i nadamo se najboljem. nebi trebalo biti strašno samo miruj i bit će dobro ♥️

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

petrucika

Broj poruka: 515

Prijavi adminu

MandM

LeJe drago mi je da je bebica dobro i da je sve u redu… sad samo lijepo dalje u miru 😊 spol ti može reći već u 13 om tjednu ako je bebica lijepo okrenuta i ako ima dobru opremu 😊 tako da da, moguće je
    Moina super da nije nova alergija ovo će se riješiti… I blago tebi da možeš spavati bez brige 😊
    Zuzi nadam se da ćete svi zajedno pronaći zajednički jezik.. obitelj je bitna ali najvažniji ste partner i ti i vaša djeca, tako da kao što je netko rekao, ako nece to moći prihvatiti, njihov gubitak.
    petrucika dobro došla i kod nas 😂 čestitam na bebici! pričekaj i za mjesec dana ponoviti nalaz i ako bude ponovno povišen, kod endokrinologa! ako te gin sam ne pošalje, zamoli lijepo i sretno!
    rose1502hej čestitam 😊 hematomi su jako česti puno cura je imalo… sad ti je bitno mirovanje i terapija koju vjerujem da si dobila… pokušaj što više mirovati i nadamo se najboljem. nebi trebalo biti strašno samo miruj i bit će dobro ♥️

❤️hvala… daaa tako san i ja mislila na svoju ruku napraviti definitivno…☺️

+ 10.10.

rosie0111

Broj poruka: 285

Prijavi adminu

LeJa meni su u prošloj trudnoći rekli krivi spol s 12 tjedana, tako da bolje da ti nije ništa ni rekao 😅

rosie0111

Prijavi adminu

AriBari super za dobre vijesti 💪

rosie0111

Prijavi adminu

E da i od simptoma prijavljujem kriminalno nizak tlak, od kojeg me vjerojatno češće zna i boliti lagano glava i imam lagane vrtoglavice. Ne znam kako uspijem s malom cijeli dan iskreno, valjda samo volja. Doduše znam često nabrzinu ručak i leći s njome popodne. Od ostalih simptoma, stomak me zna zatezati i kao da trebam dobiti mengu. E sad ne znam iskreno jel to normalno ili od tog što nju nosim često, a ima je... 🤷

Pjegica.

Broj poruka: 225

Prijavi adminu

Petrucika trazi da ti ponovo vade krv samo za TSH da vidis ako ti je i dalje povisen jer to ti je povisen(ili kako god se to kaze u svijetu stitnjaca) ako ti je i dalje to iznad 3 idi kod endokrinologa i s njima se posavjetuj dal treba terapija ili ne. Vjv ce ti reci da treba. Ne smije biti povisena ni snizena stitnjaca u trudnoci a dokt ti je gledao granicu do 5 sta je za ove "obicne ljude" tako sam i ja mislila pa me frendica usmjerila u drugu stranu. Sretno 😁

Pjegica.

Broj poruka: 225

Prijavi adminu

Rosie0111 ne znam sta ti je gin rekao za kretanje i nosenje u trudnoci ako ti je trudnoca uredna i s bebicom sve u redu ne bi trebala imati nikakvih problema posto je ona ipak malena god i pol ako vidim dobro.
    Probaj sto vise mirovati koliko ti malena da, li sirenje kukova maternice svega toga dolje u djelu trbuha je po meni normalno dokle god nema nikakvih krvarenja. Uvijek se mozes posavjetovati s gin i vidjeti nakon pregleda sta ce ti reci moras li se vise paziti ili ne 🤗

moonika

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

petrucika

Oprostite sto vam upadam u grupu ali malo vas skiljim vi ste nablizi nama ljetnima😍bas me ovaj tsh zaintrigirao jer sam ja prije par dana pisala kod nas o njemu jer je meni 3.590 i moj dok mene nije poslao nigdi niti je dao terapiju i kaze da je to ok nalaz…pa evo samo potanje sto je vama rekao vas ginekolog na tu vrijednost?

Meni je nalaz bio ravno 3 pa mi je odmah propisala terapiju Euthyroxa od 50 i 75mg, sad se malo nalaz poboljšao i smanjila mi je terapiju. Sad čekam mjesec dana za sljedeće vađenje krvi

💁🏼‍♀️32god
    💁31god

moonika

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

PikyB

Drage zene, jeste li probale Antimetil tablete protiv mucnine? Jesu li vam pomagale? Od 5 i pol tj imam mucnine i stvarno sam iscrpljena, ne povracam ali mi se dize zeludac na sve. Konstantna mucnina kao najgori mamurluk.

Hej, nažalost ti je i meni tako krenulo sa 5tj slabo , a u 8tj baš jako. Skoro svaki drugi dan bi povracala. I na kraju sam izgubila jedno 4kg. Bilo bi bar intenzivnijih dana, pa bi doslo par dobrih dana di bi se trudila jest i nadoknaditi. A probala sam sve šta sam mogla naći, od antimetila, vitamina B6, čaj od đumbira, bademi.. možda mi je najviše pomoglo žvakati štapiće, žvakaće gume i bombone od đumbir. I spavanje po cijele dane. A smirilo se tek u 14 tjednu. Baš mi je žao, ali proći će 😔

💁🏼‍♀️32god
    💁31god

• daja12

Broj poruka: 126

Prijavi adminu

Ari Cestitam na dobrom pregledu!
    Zuzi vidjet ces da ce doci sve na svoje uskoro.A za bakterije u urinu imala je moja prijateljica znam da ja pila antibijotike i neke cajeve a i biota intima ti na na kraju istala pit do kraja. To ja pike od kad sam zatrudnila i danas da se cuvam vaginalnih bakterija jer sam jako osjetljiva na mjehur.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.