Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MandM

Broj poruka: 163

Prijavi adminu

LeJe drago mi je da je bebica dobro i da je sve u redu... sad samo lijepo dalje u miru 😊 spol ti može reći već u 13 om tjednu ako je bebica lijepo okrenuta i ako ima dobru opremu 😊 tako da da, moguće je 
    Moina super da nije nova alergija ovo će se riješiti... I blago tebi da možeš spavati bez brige 😊
    Zuzi nadam se da ćete svi zajedno pronaći zajednički jezik.. obitelj je bitna ali najvažniji ste partner i ti i vaša djeca, tako da kao što je netko rekao, ako nece to moći prihvatiti, njihov gubitak.
    petrucika dobro došla i kod nas 😂 čestitam na bebici! pričekaj i za mjesec dana ponoviti nalaz i ako bude ponovno povišen, kod endokrinologa! ako te gin sam ne pošalje, zamoli lijepo i sretno!
    rose1502 hej čestitam 😊 hematomi su jako česti puno cura je imalo... sad ti je bitno mirovanje i terapija koju vjerujem da si dobila... pokušaj što više mirovati i nadamo se najboljem. nebi trebalo biti strašno samo miruj i bit će dobro ♥️

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

petrucika

Broj poruka: 116

Prijavi adminu

MandM

LeJe drago mi je da je bebica dobro i da je sve u redu… sad samo lijepo dalje u miru 😊 spol ti može reći već u 13 om tjednu ako je bebica lijepo okrenuta i ako ima dobru opremu 😊 tako da da, moguće je
    Moina super da nije nova alergija ovo će se riješiti… I blago tebi da možeš spavati bez brige 😊
    Zuzi nadam se da ćete svi zajedno pronaći zajednički jezik.. obitelj je bitna ali najvažniji ste partner i ti i vaša djeca, tako da kao što je netko rekao, ako nece to moći prihvatiti, njihov gubitak.
    petrucika dobro došla i kod nas 😂 čestitam na bebici! pričekaj i za mjesec dana ponoviti nalaz i ako bude ponovno povišen, kod endokrinologa! ako te gin sam ne pošalje, zamoli lijepo i sretno!
    rose1502hej čestitam 😊 hematomi su jako česti puno cura je imalo… sad ti je bitno mirovanje i terapija koju vjerujem da si dobila… pokušaj što više mirovati i nadamo se najboljem. nebi trebalo biti strašno samo miruj i bit će dobro ♥️

❤️hvala… daaa tako san i ja mislila na svoju ruku napraviti definitivno…☺️

+ 10.10.

rosie0111

Broj poruka: 175

Prijavi adminu

LeJa meni su u prošloj trudnoći rekli krivi spol s 12 tjedana, tako da bolje da ti nije ništa ni rekao 😅

rosie0111

Prijavi adminu

AriBari super za dobre vijesti 💪

rosie0111

Prijavi adminu

E da i od simptoma prijavljujem kriminalno nizak tlak, od kojeg me vjerojatno češće zna i boliti lagano glava i imam lagane vrtoglavice. Ne znam kako uspijem s malom cijeli dan iskreno, valjda samo volja. Doduše znam često nabrzinu ručak i leći s njome popodne. Od ostalih simptoma, stomak me zna zatezati i kao da trebam dobiti mengu. E sad ne znam iskreno jel to normalno ili od tog što nju nosim često, a ima je... 🤷

Pjegica.

Broj poruka: 158

Prijavi adminu

Petrucika trazi da ti ponovo vade krv samo za TSH da vidis ako ti je i dalje povisen jer to ti je povisen(ili kako god se to kaze u svijetu stitnjaca) ako ti je i dalje to iznad 3 idi kod endokrinologa i s njima se posavjetuj dal treba terapija ili ne. Vjv ce ti reci da treba. Ne smije biti povisena ni snizena stitnjaca u trudnoci a dokt ti je gledao granicu do 5 sta je za ove "obicne ljude" tako sam i ja mislila pa me frendica usmjerila u drugu stranu. Sretno 😁

Pjegica.

Broj poruka: 158

Prijavi adminu

Rosie0111 ne znam sta ti je gin rekao za kretanje i nosenje u trudnoci ako ti je trudnoca uredna i s bebicom sve u redu ne bi trebala imati nikakvih problema posto je ona ipak malena god i pol ako vidim dobro.
    Probaj sto vise mirovati koliko ti malena da, li sirenje kukova maternice svega toga dolje u djelu trbuha je po meni normalno dokle god nema nikakvih krvarenja. Uvijek se mozes posavjetovati s gin i vidjeti nakon pregleda sta ce ti reci moras li se vise paziti ili ne 🤗

moonika

Broj poruka: 19

Prijavi adminu

petrucika

Oprostite sto vam upadam u grupu ali malo vas skiljim vi ste nablizi nama ljetnima😍bas me ovaj tsh zaintrigirao jer sam ja prije par dana pisala kod nas o njemu jer je meni 3.590 i moj dok mene nije poslao nigdi niti je dao terapiju i kaze da je to ok nalaz…pa evo samo potanje sto je vama rekao vas ginekolog na tu vrijednost?

Meni je nalaz bio ravno 3 pa mi je odmah propisala terapiju Euthyroxa od 50 i 75mg, sad se malo nalaz poboljšao i smanjila mi je terapiju. Sad čekam mjesec dana za sljedeće vađenje krvi

💁🏼‍♀️32god
    💁31god

moonika

Broj poruka: 19

Prijavi adminu

PikyB

Drage zene, jeste li probale Antimetil tablete protiv mucnine? Jesu li vam pomagale? Od 5 i pol tj imam mucnine i stvarno sam iscrpljena, ne povracam ali mi se dize zeludac na sve. Konstantna mucnina kao najgori mamurluk.

Hej, nažalost ti je i meni tako krenulo sa 5tj slabo , a u 8tj baš jako. Skoro svaki drugi dan bi povracala. I na kraju sam izgubila jedno 4kg. Bilo bi bar intenzivnijih dana, pa bi doslo par dobrih dana di bi se trudila jest i nadoknaditi. A probala sam sve šta sam mogla naći, od antimetila, vitamina B6, čaj od đumbira, bademi.. možda mi je najviše pomoglo žvakati štapiće, žvakaće gume i bombone od đumbir. I spavanje po cijele dane. A smirilo se tek u 14 tjednu. Baš mi je žao, ali proći će 😔

💁🏼‍♀️32god
    💁31god

• daja12

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Ari Cestitam na dobrom pregledu!
    Zuzi vidjet ces da ce doci sve na svoje uskoro.A za bakterije u urinu imala je moja prijateljica znam da ja pila antibijotike i neke cajeve a i biota intima ti na na kraju istala pit do kraja. To ja pike od kad sam zatrudnila i danas da se cuvam vaginalnih bakterija jer sam jako osjetljiva na mjehur.

🙍‍♀️PCOS
    🙎‍♂️✔️
    19.08. beta 600 🥰
    28.08. kucaju 2 srca ❤️❤️ sreca ogromna

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.