Ari cestitam!
Zuzi jel poslije poroda muz isto planira biti toliko cesto na terenima? Jel moze ikako rijesiti da neko vrijeme bude vise doma? Mislim cak i pred porod, nije da imam iskustva iz prve ruke, al ocekujem da ce doci trenutak kad cu se puno vise morat oslonit na partnera u nekim svakodnevnim stvarima, pogotovo ako me zadesi neko strogo mirovanje.. Jeste li razgovarali o tome?
Leje negdje sam citala da se iscjedak jako poveca u trudnoci jer se pojacano ispire i cisti sve, tako da je mozda samo do toga.. Jel sad sve ok?
02/2023 💔👼 22tt
Cure evo citam i pisem 😊
Leje vjerujem da je to samo trudnicki iscjedak o kojem smo vec pricali, a i ako ste imali odnos, bilo je tu sigurno i drugih tekucina, tako da ja vjerujem da je to sve ok😊, poprati kroz dan, al plodna voda je bas voda. Trudnicki iscjedak je dosta vodenast al je iscjedak ima neku strukturu, bijelkast je, ali moze biti bas vodenast i ovo sto je mama_ana napisala ima miris. Ako te tjesi mi redovno imamo odnose i sve je ok😊ali da, bude mi taj dan popraceno s obilnijim iscjedcima, makar bi rekla da to nije samo obican iscjedak nego sve izmjesano, i druge tekucine😅
Pjegica, zao mi je za nalaz, ali super da se moze terpijom korigirati😊znam da je tlaka te tablete😬, ali barem ti pomazu pa ces pretrpjeti tih par mjeseci dok bebica ne dode😊znam da nije neka utjeha al ja da za ovu moju dijagnozu ima bilo kakvog lijeka pa da je i 30 tableta dnevno a da mi moze pomoc bila bi presretna😊
Zuzi zao mi je da nisi nista sa suprugom uspjela rijesiti, nadam se da hocete, stvarno ti zelim da budes najsretnija i zadovoljna sa sobom i s vasim odnosom. Hoce li onda on naci posao blize kad dode beba? Ja sad bas dobro spavam, evo ne mogu se zaliti😊
Cupko mene jedino tu i tamo cice bole sada, prije sam imala i mucnine koje su mi nestale negdje u tvojim tjednima, i naravno simptom je i moj ogromni trudnicki trbuh kao da cu rodit sljedeci mjesec😅. Ali nemoj se brinuti, opusti se i uzivaj, brzo ce i pregled i taj 12,13 tjedan pa se nadam da ces se moci vise i opustiti😊.
Cure ja sam sad tako odahnula lijepo, plus sto smo ja i suprug proveli bas lijepi dan u Zagrebu😊. Nama je predivno s nasom maleckom uvijek smo s njom stvarno i uopce nam to nije problem jer je divota od dijeteta i obozavamo je, al bilo nam je lijepo i ovako ubaciti dan solo hehe. Narocito jer to nije cesto. Bio mi je super podrska jer me bas kad smo dosli ulovila nervoza. Cak smo poslije vadenja krvi i pregleda isli i kolica pogeldati i mislim da ce moja odluka biti Metro+, Recaro su mi otpala. Pjegice jos cu tvoja freeon baciti oko😊
Nadam se da ste ostale sve dobro i da uzivate😊i hvala vam svima na podrsci🥰
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)
AriBari čestitam na dobrom pregledu . Divne vijesti, nadam se da će i nalaz titra biti jednako dobar kao i pregled pa da se možeš opustiti do idućeg pregleda.
Žuži žao mi je da ništa od razgovora. Možda da se malo ohladite oboje, pa da onda pokušate razgovarati. Ti ga najbolje poznaješ i znaš kako je najbolje. Nadam se da ćete sve riješiti i uživati u isčekivanju bebe.
Ja baš slabo spavam, od negdje 8-og tjedna i baš me to iscrpljuje. Nisam još pronašla neko riješenje. Nekako se nadam da će proći samo od sebe.
Pjegica šteta da ti nalazi nisu baš dobri. Nadam se da će antibiotik riješiti bakteriju, a TSH da će se regulirati s terapijom.
Mama_ana baš si me nasmijala kad sam čitala o tvom saznanju da ćeš postati sestra. Predobro!
Cupko meni su se dosta ublažili simptomi baš negdje oko 10-og tjedna pa sam isto paničarila, ali evo sve je ok. Strpi se još malo do pregleda pa ćeš vidjeti što gin kaže.
PikyB nisam koristila ništa protiv mučnina, negdje 3-4 tjedna mi je baš bila jaka mučnina i gadilo me sve što pogledam, jedva sam nešto jela jer sam morala. I baš kako si rekla osjećaj kao mamurluk. Oko 10-og tjedna je postalo blaže, bile su i dalje mučnine, ali blaže i nije bio toliko izražen osjećaj mamurluka. Nadam se da će i tebi brzo proći.
22.08. +
Tablica
Pregledi 🤰👩⚕️
28.10 - Tera, Omerta
29.10 - Filomena, Rosie0111, Sirenita
30.10- Misko123
31.10 - Cupko
04.11 - Yvonne, Dddd30, Kokili, Daja
05.11 - AriBari, Minnieus, Blackie, Bebika
06.11 - Tea96
07.11- Misko123
08.11. - MandM
12.11 - Moonika
14.11 - Žuži1808, Jen_dva
15.11 - Flower
18.11 - Anxiety
20.11 - Kawa
21.11 - Moonika, Pjegica, AriBari
22.11 - Leje
28.11 - Moina
17.12 - Daja12
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Termini🤱👶
02.03 - Žuži1808❤
04.03 - Peppa88
17.03 - Tera💙
21.03 - Filomena💙, Lejla97
23.03- Misko123❤
25.03 - MandM❤
27.03 - Mimi_21, Bebika💙
29.03 - AriBari❤, Dddd30
31.03 - Moonika💙
01.04 - Bubamara19
03.04 - Toćkica
06.04 - Jen_dva💙
09.04 - Sashka5, Anxiety💙
11.04 - Sirenita❤
12.04- Omerta
13.04 - Mama_ana❤
14.04 - Flower💙
15.04 - Rosie0111💙
16.04 - Lolita1
17.04 - Tea96
18.04 - Yvonne
23.04 - Daja12
26.04 - Drugačija
22.05 - Cupko
28.04 - LeJe
30.04 - Moina
01.05 - Minnieus
11.05 - Kawa
12.05 - Pjegica
20.05. - Kokili
25.05 - Addna24
Dodala sam svoj sljedeci pregled 21.11.
Cure ako tko fali na listi slobodno javite😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)
Aribari tako je i nama. Non stop smo s malenom, ide s nama svugdje i stvarno smo rijetko nas dvoje sami. Prvi put kada je išla na prespavanac kod moje sestre, mi smo bili pogubljeni i cijelo vrijeme smo samo o njoj pričali . Poslije smo si uvijek dogovorili neku večeru, kazalište, kino ili druženje s prijateljima. Ponekad samo opuštena večer doma uz piće i hranu i ono što slijedi jel hehe. Za vikend ide opet kod sestre prespavati, odvedemo ju oko 18h i pokupimo ujutro oko 10h, pa ćemo nas dvoje u escape room i na večeru da se malo opustimo. A mislim da bi se napokon mogli opustiti i imati odnose, baš mi fali
22.08. +
Minnieus bas lijepi plan podrzavam😊hihi. A ovo i mi, kad nam tako ode, a stvarno je rijetko bude i dobro dode nekad, i onda ode i za dva sata pricamo kako nam fali, hahahah😊
Ali dobro je, naravno ako imas mogucnosti, pokusati tu i tamo prisutiti si solo dan i vecer😊ja se sjecam prvi put kad je malecka ostala na tako nekom cuvanju i spavanju kod mojih ja i suprug smo isli na kavu i kolace, u setnju, na rucak i u kino, hahaha sve sto smo mogli😅
Uzivaj u dejtu sa suprugom, hehe😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
Pa sto se tice posla,ja ustrajem u tome da tu trazi posao, kad se beba rodi naravno da zelim da je kod kuce.. I taman sto ga pocnem pripremati i "nagovarati" da tu trazi posao i da bude kod kuce,tu se pojavi njegova mama sa svim silnim sra*ima, kako ce nam biti tesko,da mi s ovim placama necemo moc zivjet, da on nije naucio na zivot gdje mora paziti na svaki cent i tako.. tad idu pitanja,jel svjestan sta djete znaci,koliko djetetu treba i td.. onda on odustane i pocne meni,prigovarat kako je usavrsio svoj posao u Italiji,njemackoj,francuskoj te da takav posao neradi nigdje u Hrvatskoj.. tako daa.. neznam sta planira.. iskreno,ja sam naucila zivjet s malim novcima, bivsi i ja smo zivjeli od jedne hrvatske place sa dvoje djece i kreditom i sve sami kupovali i financirali, ovakav stav mi je prestrasan,samo zato sto su previse oko tih novaca,a za bebu koja nam dolazi nema sta kupiti,jer sam vecinu dobila.. malo je tesko za shvatiti,mislim jednom sam se opekla u zivotu,i onda naiđem na "ovo"..
Sto se tice bolova, mene je uzasno pocela boljeti zdjelica, stomak bas,bas kao da trebam dobiti ,valjda se sad bas rasteze maternica,tako da vas bolovi oko 22.tjedna nemoraju jako zabrinjavati 🙂
👩🏼 2012.
👨🏼2015.
🧔♂️🫶👩 2022.
🧔♂️27
👩32
➕❤️ 24.6.24'
17.10.🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji