Cure ja sam bila na pregledu moj ginekolog mi je reko da se beba ne razvija i da nema otkucaja poslao me u bolnicu tamo je doktor vidio 2 gestacijske u jednoj plod u drugoj ne,on je reko da nw može sa sigurnošću rec sa je trudnoca odumrla pa mi je izvadio betu,u ponedjeljak idem opet vaditi betu ako se poduplala oke ako ne idem na pobačaj
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Cure ja sam bila na pregledu moj ginekolog mi je reko da se beba ne razvija i da nema otkucaja poslao me u bolnicu tamo je doktor vidio 2 gestacijske u jednoj plod u drugoj ne,on je reko da nw može sa sigurnošću rec sa je trudnoca odumrla pa mi je izvadio betu,u ponedjeljak idem opet vaditi betu ako se poduplala oke ako ne idem na pobačaj
dijana jako jako mi je žao. koliko je sad tjedana trudnoce? nadam se da ce ti vikend brzo proci i i doci ponedjeljak da nisi puno pod stresom <3
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
Curke bila sam privatno reko još jedno mišljenje i doktor je reko da je 1 gestacijska i da na žalost je pobacaj već krenuo jer imam rozi iscjedak,evo stvarno ne znam što više rec,curke odjavljujem se,vama svima želim punooo sreće i da mi budete dobro i bez ikakvih komplikacija a ja ispočetka 🥰🥰
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Dijana☹️🥺 baš mi je jako jako žao...
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Curke bila sam privatno reko još jedno mišljenje i doktor je reko da je 1 gestacijska i da na žalost je pobacaj već krenuo jer imam rozi iscjedak,evo stvarno ne znam što više rec,curke odjavljujem se,vama svima želim punooo sreće i da mi budete dobro i bez ikakvih komplikacija a ja ispočetka 🥰🥰
Grozno, drži se 😭💪
Dijana22 baš mi je jako žao na lošim vijestima, pogotovo kad vidim u potpisu što si prošla. Od srca ti želim da uskoro ostvariš uspješnu trudnoću i dobiješ svoju bebicu❤️
3🧒
Što se tiče duda, ja ću ovog puta malo inzistirati da beba prihvati, uzet ću maam od 0-2 mjeseca, starija curka nije imala dudu, samo je sisala evo do neki dan, to je bio horor pogotovo prvih par mjeseci, nisam se mogla pomaknuti pol metra od nje. A onda i nakon godinu dana noćno dojenje... 🫠 Ovog puta si tako šta ne mogu dozvoliti s obzirom da imam i nju, a i ne želim to opet prolaziti (po mogućnosti) 🤣. Također planiram dojiti. U prošloj grupi ima beba koje normalno sisaju i imaju dude od početka. Što se tiče zagriza znam da bibs ne valja, ali isto tako ne valja ni jednu da duda do 3-4 god...
Dijana22 jako jako mi je žao nadam se da imas podršku od strane partnera i članova obitelji/prijatelja. Moj savjet je da se prvo odmoris bar mjesec dana ili koliko ti osjetiš da ti je potrebno. Meni je otprilike toliko trebalo. I onda obavezno izvaditi nalaze za trombofiliju i štitnjaču pa slijedeći put kad ostaneš trudna a hoćeš jer vidim da nemaš problem sa začećem nego zadržavanjem ploda, što je dobra vijest iako ružno zvuči, ali da pitaš cure koje godinama pokušavaju zanijeti, isto bi ti rekle, ugl da odmah po začeću kreneš s inekcijama heparina koje će ti specijalist sigurno dati čak iako ti nalazi trombofilije budu dobri. Dat će ti preventivno zbog prijasnjih spontanih. Što god budeš trebala, mi smo tu kao podrška. Želim ti brz oporavak, i fizički i duševni i nakon toga uspješno ostvarenje trudnoće ❤️
Dijana22 jako jako mi je žaonadam se da imas podršku od strane partnera i članova obitelji/prijatelja. Moj savjet je da se prvo odmoris bar mjesec dana ili koliko ti osjetiš da ti je potrebno. Meni je otprilike toliko trebalo. I onda obavezno izvaditi nalaze za trombofiliju i štitnjaču pa slijedeći put kad ostaneš trudna a hoćeš jer vidim da nemaš problem sa začećem nego zadržavanjem ploda, što je dobra vijest iako ružno zvuči, ali da pitaš cure koje godinama pokušavaju zanijeti, isto bi ti rekle, ugl da odmah po začeću kreneš s inekcijama heparina koje će ti specijalist sigurno dati čak iako ti nalazi trombofilije budu dobri. Dat će ti preventivno zbog prijasnjih spontanih. Što god budeš trebala, mi smo tu kao podrška. Želim ti brz oporavak, i fizički i duševni i nakon toga uspješno ostvarenje trudnoće ❤️
Dijana22 potpisujem sve što je Bebika napisala. Svakako obavi pretrage. Super je da možeš ostati trudna bez teškoća, nadalje je cilj da trudnoća opstane. Jako mi je žao, uzmi si vremena. Idući put će sigurno sve biti super!
22.08. +
Napokon petak, baš mi je bio naporan tjedan. Sutra idemo na fešticu, nadam se da ću izdržati cjelodnevno druženje. A idući tjedan napokon i pregled. Koliko se veselim, toliko me i strah.
Dudice....da...koliko sam mislila da sam protiv, toliko sam bila sretna kada ju je mala prihvatila jer me ponekad baš spašavala. Negdje s godinu i sitno se malo primjetilo da zubići idu prema van, ali smo brzo nakon toga ukinuli dudu i zubići su se vratili, ima super zagriz i sve je u redu. Mi smo NUK koristili, druge nije prihvaćala.
22.08. +
Sortiraj odgovore
Najstariji