Što se tiče duda, ja ću ovog puta malo inzistirati da beba prihvati, uzet ću maam od 0-2 mjeseca, starija curka nije imala dudu, samo je sisala evo do neki dan, to je bio horor pogotovo prvih par mjeseci, nisam se mogla pomaknuti pol metra od nje. A onda i nakon godinu dana noćno dojenje… 🫠 Ovog puta si tako šta ne mogu dozvoliti s obzirom da imam i nju, a i ne želim to opet prolaziti (po mogućnosti) 🤣. Također planiram dojiti. U prošloj grupi ima beba koje normalno sisaju i imaju dude od početka. Što se tiče zagriza znam da bibs ne valja, ali isto tako ne valja ni jednu da duda do 3-4 god…
Iz mog iskustva do 4tog mjeseca mogla sam mu tu i tamo uvaliti dudu ili izdojeno na bocicu. Nakon toga je sve kuzio i ja sam bila jedina duda😂
Slazem se, niti jedna duda nije dobra ako ju dijete koristi predugo. A vjerujem ako uspijemo bebicu nauciti na dudu uz dojenje da ce nam to puno olaksati u prvih par mjeseci s obzirom da imamo i starije dijete
3🧒
Curke bila sam privatno reko još jedno mišljenje i doktor je reko da je 1 gestacijska i da na žalost je pobacaj već krenuo jer imam rozi iscjedak,evo stvarno ne znam što više rec,curke odjavljujem se,vama svima želim punooo sreće i da mi budete dobro i bez ikakvih komplikacija a ja ispočetka 🥰🥰
Baš mi je žao 😔 drži se ❤️
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Curke bila sam privatno reko još jedno mišljenje i doktor je reko da je 1 gestacijska i da na žalost je pobacaj već krenuo jer imam rozi iscjedak,evo stvarno ne znam što više rec,curke odjavljujem se,vama svima želim punooo sreće i da mi budete dobro i bez ikakvih komplikacija a ja ispočetka 🥰🥰
dijana22 bas mi je zao zbog loših vijesti. :( Prvo se oporavi psihicki, a onda gledaj da odradiš nalaze na trombofiliju i štitne. I zelim ti uskoro da se opet vratis na forum. Sta god treba tu sam. Cuvaj se ❤️🥰🥰❤️
Bebika jako lijepo napisano! 😊
Dijana držim fige da se što prije oporaviš i hrabro kreneš ponovno!
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Dijana jako mi je žao, nemoj odustati! Ovo je sada alarm za pretrage i vjerujem da će se naći rješenje i da ćeš uskoro dobiti svoje malo čudo.
Flower i AriBari odlično za vaše preglede, da je sve super prošlo!! Tako će biti i nadalje, čvrsto vjerujem.
Što se tiče duda, moji ih nisu htjeli. Čak nije imalo veze s dojenjem. Sin je cicao do 3 mjeseca, i nije nikako htio dudu. Nema koju nisam probala. Kćer je cicala 2 godine i isto ništa nije palilo niti kod nje. Ja ću probati i treću sreću :) Ipak je lakše kad možeš u nekim trenutcima smiriti dijete s dudom, vidjela sam kako to pali kod drugih.
Samy super za četvrto dijete. Djeca jesu najvažniji posao i najteži ali i najveće ljubavi i snaga.
Kruškica mozes slobodno piti magnezij skroz do nekog 35 tjedna. Kasnije vise ne da nebi sprečavao kontrakcije koje su potrebne pri porodu.
Dijana, strašno mi je žao, suosjećam jer mi je ovo 4a trudnoća, a prve tri su završile spontanim pobačajem. Moj iskreni savjet, radi što god ti olakšava život, meni je osobno pomagao alkohol i glupe humoristične serije i uzmi si vremena koliko god ti treba bez ičijih pametnih savjeta.
ab. sp. hbd. 6/22, 11/22, 6/23
Cure hvala vam svima na divnim riječima utjehe i podrškama 🥰🥰
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Pozdrav, evo i mene među proljetnim terminima..27.4.2025 😇 inače mama troje klinaca..rodila sam 2017,2018 i 2020🙈 družila sam se ovdje većinom sa jesenskim bebama🥰
dijana22 zao mi je. Zelim da se sto prije oporavis, i ostvaris svoju zelju. Nazalost, vecina nad je to prosla, i znamo da ti je tesko. Sta god da kazemo ns moze te puno utjesiti. Odmori se, pa polako. Ali obavezno neke pretrage odradi.Sto se tice duda, sve 3 su koristili, zapravo 3 jos koristi.
Dojili su svi preko 2 godine, ovu malu planiram u novembru odvikavati, treba mi odmora.
Moji su koristili sve moguce cucle, i one poznate, i neke šklj, svi imaju super zagriz. Pa sad. Spas je kako god okrenes.
Sortiraj odgovore
Najstariji