Meni se i dalje kroz dan nista ne jede, za nepce mi pase slatko, ali za trbuh i ne bas. Generalno mi se nista ne jede ali onda dode vecer a ja mastam o hamburgerima i slicno. Jucer sam isla spavat a na mislima su mi bile tjestenine, onako kremaste sa sirom i povrce kuhano unutra (brokula, mrkva, grasak...). Naravno da je bilo prekasno jest bilosto pa sam samo pojela jabuku i otisla spavat. Ali eto.
Zivim u mjestu di nema brze hrane osim kebaba, koji sad nikako pojela nebi, ali bi zato rado neki socan hamburger. Samo do njega ne mogu nikako Onako za dorucak, pa kad ne mogu do toga, onda mi se nista ne jede. Mislim da cu ispec neke muffine sa borovnicama i malinama, da kad mala dode iz vrtica ima friske muffine. Radim od odma pa bi u pauzi to napravila
Flower, AriBari sretno danas! Cekamo vijesti 🤗Ja sam skuzila da mi je zadnjih par dana mucno ako ne jedem odmah ujutro. Obicno popijem kavu pa jedem kasnije, za par sati. Sad mi ta kava bez dorucka bas tesko padne, nakon sat vremena mi je muka. Onda pojedem nesto i bude ok 🙈 Ali isto, smisliti nesto sto mi se tad jede s tom tezinom u zelucu je umjetnost. A navecer bi vola pojela, dobijem sto ideja do kraja dana 😂
28 👩❤️👨 31
3/24 - biokemijska
9/24 ➕🤞🙏🏻
Jutro, hvala😊.
Moja prijateljica je imala probleme sa bakterijama u trudnoci I ginekolog joj je dao da pije cijelu trudnocu biota intima kapsule.
Ja sam ih nakon spontanog pila isto mi ih je propisao al sam I nastavila I sad ih pijem pitala sam ga dali je to ok jer osjecam nekako da mi pomaze jer ja cim je hladnije nahladim mjehur a sad mislim da je super. On je rekao da mogu to piti. Pise na njemu da je za vaginalne infekcije…
Cure ja rijesila anomaly, sve je u redu, kaže doktor sve po školski, sad sam nekako odahnula nakon pregleda, valjda će i dalje sve biti u redu :) i mucnine mi prošle prije tri dana :)
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy
Cure koje danas imate pregled sretno i javite kako je prošlo 🥰
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Cure ja rijesila anomaly, sve je u redu, kaže doktor sve po školski, sad sam nekako odahnula nakon pregleda, valjda će i dalje sve biti u redu :) i mucnine mi prošle prije tri dana :)
Joj nisam.vidjela da si ti napisala,bas super što je sve uredu i naravno što nemaš mucnina više 😊
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Flower super😊🤗
Sad odahni, a onda kad kreneš osjećat pokrete ćeš se skroz opustiti. Barem je meni tako bilo i prvoj, nisam više toliko iščekivala te preglede, kad sam osjetila bebicu😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Flower super😊🤗
Sad odahni, a onda kad kreneš osjećat pokrete ćeš se skroz opustiti. Barem je meni tako bilo i prvoj, nisam više toliko iščekivala te preglede, kad sam osjetila bebicu😊
Ajme moja je bila extremno aktivna, nisam mogla nista radit koliko su me njezini udarci bolili. A tek kad su pokreti krenuli sam bila pod stresom jer kad god bi skuzila da ju ne osjetim, panika.
Pozdrav cure,
Redovno vas citam, ali eto slabo se javljam.
Na pregled cu najvjerojatnije 12.10, dok mi doktor dodje sa puta. Moram potvrditi prije na dan, da se ne bi desilo kao prosli mjesec, narucio me, a on uopce taj dan nije u privatnoj ordinaciji, covjek se preracunao.Po ZM sam 14+0, a po prvom UZV sam 12+5Meni mucnine i dalje su tu. Uzasno je.
Mrvicu mi je lakse spram prvih sedmica, tek toliko da nemam nagon povracanja na tipa kafu, duhanski dim. Slatko bi nesto pojela, ali mi je tako ruzno od slatka i u ustima, i u zeludcu.
Najvise mi odgovara jabuka.
Konstantno sam gladna. Jedem sad, i zeludac je miran nekih 10 minuta, zatim dolazi muka, a onda odmah iza toga glad.Vidim puno deckica u grupi, neka su vam zdravi aBd.
I ja bi volila da bude djecak cisto radi sina, on zudi za bratom. Mada je meni svejedno, prosli put je bio jako tuzan, i plakao sto je opet seka, pa bih sad zaista voljela da mu se ispuni zelja.
Umor me satra, kuca mi trpi, a i sve ostalo. Upravo se spremam odkunjati pola sata.
Evo cure i kod mene sve ok😊 sljedeće vađenje titra sljedeći tjedan, onda 24.10 Zg pregled i 5.11 Rijeka pregled.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Sortiraj odgovore
Najstariji