Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cocinella
    04. Ožujak 2024. 11:10

Bela23

Baby.nr3- bas mi je drago da je sve ok i da su te pustili. Vec si 30-ti tt tako da jos malo.

Ja dns imam pregled u TA pa me bas zanima dta ce mi reci. Obzirom da sam vec otvorena 3 cm ja bi volila da sam sr jos malo otvorila. 🤣🙈

Sretno ti! Moj fitilj je sve kraći i kraći. Više ne znam što bi isprobala da ju istjeram van. Pregled je tek u četvrtak, nadam se da ga neću dočekati.

• Sandra25
    04. Ožujak 2024. 11:33

LaLa20

Cure, jel normalno da mi je beba jucer i danas toliko aktivna da doslovno ne prodje 15 minuta da je mir? Doslovno imam osjecaj da ce izac kroz desnu stranu trbuha… Inace nije tako pre aktivan? 😅

Pa ja mislim da je. Ima i moj takvih dana🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• BlackRose
    04. Ožujak 2024. 11:56

LaLa20

Cure, jel normalno da mi je beba jucer i danas toliko aktivna da doslovno ne prodje 15 minuta da je mir? Doslovno imam osjecaj da ce izac kroz desnu stranu trbuha… Inace nije tako pre aktivan? 😅

Neznam da li je normalno, ali i moja je 2 dana bila tako ziva prije neka 2 tjedna. Mozda im jednostavno dođe tako 😅 doslovno sam imala osjecaj da ce izbiti van iz trbuha. 😂

amystiqa
    04. Ožujak 2024. 11:58

Baby super da je sve ok i da ideš doma napokon! ❤️

Curke sretno na pregledima danas! ❤️

Uf ja sam isto baš loše spavala noćas. U jednom trenu mi je skroz utrnulo lijevo stopalo, onako kao kad utrne ruka kad zaležiš na njoj pa sam se sva scimala što se događa. 
    Ja ne znam više kako je okrenut ovaj mali, zadnjih tjedana jedini pritisak jači koji osjetim je iznad pupka i desno od toga. Sad jel on gura nogicama, jel to glava, guza, nemam pojma, ali samo tu gore baš gura, dolje nikakav pritisak. 🤷🏻‍♀️

2020. 👦🏻

Bela23
    04. Ožujak 2024. 11:58

cocinella

Bela23

Baby.nr3- bas mi je drago da je sve ok i da su te pustili. Vec si 30-ti tt tako da jos malo.

Ja dns imam pregled u TA pa me bas zanima dta ce mi reci. Obzirom da sam vec otvorena 3 cm ja bi volila da sam sr jos malo otvorila. 🤣🙈

Sretno ti! Moj fitilj je sve kraći i kraći. Više ne znam što bi isprobala da ju istjeram van. Pregled je tek u četvrtak, nadam se da ga neću dočekati.

Hvala ti! Vjerujem i meni se vise ne da. Pogtovo jer sad svako malo osluskujem jel to to. Meni je doktorica moja rekkla da ni ovaj pregled necu docekati pa vidi 😅 Zelim ti da se sto prije pokrene. 🤞🏼

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

amystiqa
    04. Ožujak 2024. 12:00

bejbe2018

Ima li koja da treba grudnjak za dojenje,vel.xl iz Mullera, peribottle i imam višak i jastučića za dojenje,dala bi po nekoj manjoj cijeni,ništa nisam koristila i šteta da propadne.

Fridin peri bottle? Ja ga planiram uzeti pa ako je, možemo se čuti za to. :)

2020. 👦🏻

• BlackRose
    04. Ožujak 2024. 12:03

Ovu noc se ni ja nisam nista naspavala. Boli me cijela desna noga, neznam se vise kako okrenuti. Neznam jel mi gore na desnoj ili lijevoj strani. Od pocetka trudnoce me boli, ali sad se intenzitet dosta pojacao. Krecem s masazama pa se nadam da mi bude barem malo olaksalo 🥲

buhtlica23
    04. Ožujak 2024. 12:08

Pozdrav, evo da javim obavila pregled. Ctg super,beba po uzv odgovara mjerama trenutno je oko 1633g (+/-233g). No okrenut je na zadak 😐😵‍💫 izgleda je to razlog zasto slabije osjetim pokrete tj nekako vise prema kicmi haha.
    Sve u svemu kaze dr stigne se okrenuti do 34tt

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mary36
    04. Ožujak 2024. 12:12

LaLa20

Moja je isto tako neke dane jako aktivna, noći pogotovo 
    Prijavljujem da sam isto slabo spavala, žgaravica me sve gore muči. Sade sve sjetim onih babskih priča da je žgaravica zbog kose . Na uzv mi je dr pokazala da mi mala ima već skoro 3 cm guste kose, baš se onako vidi to presmiješno izgleda. Samo mi nema nikakve logike žgaravica ako joj je glava u zdjelici 
    Curke sretno svima s pregledima, Bela držim fige da ti skoro krene porod. Super da si već tako otvorena, bit će ti lakše. 

amystiqa
    04. Ožujak 2024. 12:12

buhtlica23

Pozdrav, evo da javim obavila pregled. Ctg super,beba po uzv odgovara mjerama trenutno je oko 1633g (+/-233g). No okrenut je na zadak 😐😵‍💫 izgleda je to razlog zasto slabije osjetim pokrete tj nekako vise prema kicmi haha.
    Sve u svemu kaze dr stigne se okrenuti do 34tt

Koji si sad tjedan? I moj je na zadak (bio na zadnjem pregledu). Navodno se većina beba do 34.tt okrenu pa se nadam. Ja osjetim iznad pupka uglavnom (baš sam pisala gore). 

2020. 👦🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.