Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejbe2018
    04. Ožujak 2024. 17:31

amystiqa

bejbe2018

Ima li koja da treba grudnjak za dojenje,vel.xl iz Mullera, peribottle i imam višak i jastučića za dojenje,dala bi po nekoj manjoj cijeni,ništa nisam koristila i šteta da propadne.

Fridin peri bottle? Ja ga planiram uzeti pa ako je, možemo se čuti za to. :)

Nije taj,imam ovaj drugi sa Notina.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

bejbe2018
    04. Ožujak 2024. 17:34

Ugl. Cure koje imaju već djecu i hranile su na bočicu da li treba onaj stalak za bočice,ima ga u dm-a..
    Sad ga gledam ,ali ne znam jel baš potrebno.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535

buhtlica23
    04. Ožujak 2024. 17:39

amystiqa

buhtlica23

amystiqa

buhtlica23

Pozdrav, evo da javim obavila pregled. Ctg super,beba po uzv odgovara mjerama trenutno je oko 1633g (+/-233g). No okrenut je na zadak 😐😵‍💫 izgleda je to razlog zasto slabije osjetim pokrete tj nekako vise prema kicmi haha.
    Sve u svemu kaze dr stigne se okrenuti do 34tt

Koji si sad tjedan? I moj je na zadak (bio na zadnjem pregledu). Navodno se većina beba do 34.tt okrenu pa se nadam. Ja osjetim iznad pupka uglavnom (baš sam pisala gore).

Da da tako je i meni dr rekla da cemo vidjeti do 34 tt.
    Ovako prema zadnjoj M sam 30+6 a prema prvom uz 29+5. Beba je taman za 31 tt. Tako da eto. Iako dr vodi 29+5 jer je tako primarna ginekologinja napisla na prvom uz da je beba manja za tjedan dana.
    Ja slabije osjetim pokrete sad vec 2 dan ali to je sigurno jer se tako okrenila. I meni je isto oko pupka glava i rukice pa kad lupi lupi taman iznad pupka i nekad me nogom tresne po mjehuru. Ali puno manje pokreta nego prije par dana.

Onda se pratimo. Ja sam 30 + 2 🙂
    Moguće da si navikla na više pokreta u tom drugom položaju. Nije ni moj sad da divlja baš. Javlja se on kroz dan stalno, ali ništa sad ludo intenzivno. Jedino to guranje iznad pupka, nove strije sam dobila od toga.

Pratimo se 😁
    Ma evo ja se nadam da ce se okrenuti, jer mi je dr. rekla da cak postoji mogucnost prirodnog poroda, a bila sam uvjerena da nista od toga jer sam imala carski u 11/22. I ostala trudna u 8/23, znaci nije prosla ni godina. Ali evo kaze nema to veze ako tlak bude okej,dobijem svoje trudove i krenem se otvarati da ona ne vidi razlog zasto nebi probali prirodno. Ali ako ostane zadak ide sekcija...
    Pa evo sad mantram da se okrene i da dobijem priliku prirodno rodit jer me uzasno strah carskog. Iako svjesna sam da je velika vjerojatnost carskog radi tlaka koji varira i eto on me zeznio i zadnji put 🫣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• lalllla
    04. Ožujak 2024. 17:58

bejbe2018

Ugl. Cure koje imaju već djecu i hranile su na bočicu da li treba onaj stalak za bočice,ima ga u dm-a..

Pa ja imam taj iz pepca. Dobar je jer mi cijelo vrijeme bocice suse na njemu, nemam di s njima inace.. jer nemam onaj za susenje sudja, ako to imas onda ti ovo ne treba

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

bejbe2018
    04. Ožujak 2024. 18:05

lalllla

bejbe2018

Pa ja imam taj iz pepca. Dobar je jer mi cijelo vrijeme bocice suse na njemu, nemam di s njima inace.. jer nemam onaj za susenje sudja, ako to imas onda ti ovo ne treba

Pogledat ću kakav je u pepca, ja sam našla na Svijet beba.
    A nemam taj,jedino i mašini držati,ali to je nepraktično.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535

Lucy08
    04. Ožujak 2024. 18:50

bejbe2018

Ja sam uzela u Dm-a oni plavi sa sarenim kuglicama i grozan je. Velik i neka ruzna plastika. Pa sam uzela u Jukkija manji i super je za vidit. Kupila sam i Philipsov sterilizator sta i suši pa ne znam sta ce mi to sve i hoce li mi uopce trebat. Moja nevista koristi staru metodu -  kuhinjsku krpu za susenje boca koje postavi okomito da se tako cijede i suse. 

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• lalllla
    04. Ožujak 2024. 19:26

Lucy08

bejbe2018

Ja sam uzela u Dm-a oni plavi sa sarenim kuglicama i grozan je. Velik i neka ruzna plastika. Pa sam uzela u Jukkija manji i super je za vidit. Kupila sam i Philipsov sterilizator sta i suši pa ne znam sta ce mi to sve i hoce li mi uopce trebat. Moja nevista koristi staru metodu - kuhinjsku krpu za susenje boca koje postavi okomito da se tako cijede i suse.

E pa tako sam i ja susila , na krpi, ali kako imam malu kuhinju vise mi zauzima prostora krpa nego taj stalak (iz pepca je stvarno ok velicina) pa sam se onda odlucila za njega, bio je nekih 8€ i perem ga u masini normalno

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Lucy08
    04. Ožujak 2024. 20:24

Nadam se da cu bit te srece da mi ne rade epiziotomiju🤞
    Znam da su vece sanse da hoce pa sam se opskrbila Octeniseptom, Cicatridina sprejem za brze cijeljenje rane, imam caj od hrastove kore za ispiranje, Frida boca i bokserice. Zaintrigirale ste me s Fridinom pjenom i sad zelim i nju kupit. Vise ne znam sta cu sve onda koristit , sta mi od toga treba ili ne treba. Plan mi je bija kao ispirat s vodom iz te fridine boce nakon svake nuzde , pa onda dezinfekcija rane Octeniseptom, posusit steril gazom i onda posprejat Cicratidinom. Pa sta cu onda hladit i vlazit s tom pjenom Fridom, oce to bit teski miks sa kontra efektom?
    Ja vas citam pa samo kupujem sta od dosade sta od panike da sve ce to tribat, imam brdo svega, razlicitih proizvodaca istih stvari... nadam se da ce bit jos netko uskoro trudan od bliznjih da imam di dijelit sve te potrebne i nepotrebne stvari. Muz kaze mali ima 2 sobe , nasu je preuzea, 2. mu je skladiste , a di ce on 🤣

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Lucy08
    04. Ožujak 2024. 20:29

Super su nakon poroda za koristenje jednokratne pelene gacice sta se inace koriste za inkontinenciju. Ja ih nosim kad iman menstruaciju po noci za miran san da se ne mislim jel sta procurilo. Muzu samo kazem ne gledaj 😅 Al te gacice nisu zgodne kad imas epiziotomiju. Jel postoje bokserice pelene ? Nisam uspila izguglat i to cudo 🙂

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️

amystiqa
    04. Ožujak 2024. 20:51

Ja bila na toj trudničkoj masaži u MamaSoon na Kajzerici, mogu preporučiti, zadovoljna sam. 

Nego, baš mi je palo na pamet, u prošloj trudnoći mi se vidjela ona linea negra, ne znam od kojeg tt, ali mislim da sigurno prije 30. Sad je još nema. Neka ju ima? 

2020. 👦🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.