Baby super da idete kuci i neka ti je sa srecom da do kraja ne bude vise problema 🙏🤗
Sretno ostalim curkama na pregledima 🤞
Maso sta kazu tebi ? Hoces kuci ili?
Sta se pokreta bebe tice ne brojim ih. Ima dana kad je mirniji, ima dana kad je aktivniji. Uglavnom ima svoj neki ritam javljanja i kad ga ne osjetim uobicajeno onda ga isprovociram hranom i glazbom, ako bas zatreba provjerim BW. Sinoc je izvodija ludosti, gnjecija mi mjehur i tjera na wc do 2 h, pa se nisam bas naspavala. Zadnjih dana je bas aktivan veci dio dana. Uglavnom odradi gimnastiku do oko 23h i pusti me da lipo zaspem .
Sluzni cep mi ispada i dalje, jucer ga je poprilicno bilo na papiru. Jutros na pregledu cervix na 1cm skracen, 1/4 otvoren skoro pa nista . Plodne ima dovoljno, ctg savrsen, protoci... sve super. Tlak nizi, edema malo iman, urin blago mutniji al nije drama dok je tlak uredan. Da mjerim tlak kuci sto i radim vec preventivno. Kontrola opet za 7 dana ako ne rodim prije. Jedino se mislim dal da provjerim urin da nije uroinfekt iako nemam smetnje s mokrenjema, a to se nisam sjetila prokomentirat s ginom. Uglavnom on nije zabrinut dok je tlak super.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Moj je isto na zadak cijelo vrijeme i prosli tjedan mi je ginekologica rekla da s obzirom da sam jako jako sitna, a on je veliki da se nece moc vise okrenut i da cu sigurno ici na carski… 🤷🏼♀️
Panorama low risk 〰️💙
Pozdrav, evo da javim obavila pregled. Ctg super,beba po uzv odgovara mjerama trenutno je oko 1633g (+/-233g). No okrenut je na zadak 😐😵💫 izgleda je to razlog zasto slabije osjetim pokrete tj nekako vise prema kicmi haha.
Sve u svemu kaze dr stigne se okrenuti do 34tt
Koji si sad tjedan? I moj je na zadak (bio na zadnjem pregledu). Navodno se većina beba do 34.tt okrenu pa se nadam. Ja osjetim iznad pupka uglavnom (baš sam pisala gore).
Da da tako je i meni dr rekla da cemo vidjeti do 34 tt.
Ovako prema zadnjoj M sam 30+6 a prema prvom uz 29+5. Beba je taman za 31 tt. Tako da eto. Iako dr vodi 29+5 jer je tako primarna ginekologinja napisla na prvom uz da je beba manja za tjedan dana.
Ja slabije osjetim pokrete sad vec 2 dan ali to je sigurno jer se tako okrenila. I meni je isto oko pupka glava i rukice pa kad lupi lupi taman iznad pupka i nekad me nogom tresne po mjehuru. Ali puno manje pokreta nego prije par dana.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdrav, evo da javim obavila pregled. Ctg super,beba po uzv odgovara mjerama trenutno je oko 1633g (+/-233g). No okrenut je na zadak 😐😵💫 izgleda je to razlog zasto slabije osjetim pokrete tj nekako vise prema kicmi haha.
Sve u svemu kaze dr stigne se okrenuti do 34tt
Koji si sad tjedan? I moj je na zadak (bio na zadnjem pregledu). Navodno se većina beba do 34.tt okrenu pa se nadam. Ja osjetim iznad pupka uglavnom (baš sam pisala gore).
Da da tako je i meni dr rekla da cemo vidjeti do 34 tt.
Ovako prema zadnjoj M sam 30+6 a prema prvom uz 29+5. Beba je taman za 31 tt. Tako da eto. Iako dr vodi 29+5 jer je tako primarna ginekologinja napisla na prvom uz da je beba manja za tjedan dana.
Ja slabije osjetim pokrete sad vec 2 dan ali to je sigurno jer se tako okrenila. I meni je isto oko pupka glava i rukice pa kad lupi lupi taman iznad pupka i nekad me nogom tresne po mjehuru. Ali puno manje pokreta nego prije par dana.
Onda se pratimo. Ja sam 30 + 2 🙂
Moguće da si navikla na više pokreta u tom drugom položaju. Nije ni moj sad da divlja baš. Javlja se on kroz dan stalno, ali ništa sad ludo intenzivno. Jedino to guranje iznad pupka, nove strije sam dobila od toga.
2020. 👦🏻
Evo i nas sa pregleda. Ja sam dosla na pregled skroz zapuhana jer nisam htjela zakasnit pa mi je prvo mjerenje tlaka bilo 160/90.
Onda smo obavili pregled, sve je super, beba ima 2600 g i protoci su dobri, jako je zivahan kao i inace. Zatvorena sam skroz. Onda mi je doktorica jos jednom mjerila tlak bio je 148/85. Onda mi je upao muz u ordinaciju pa smo pricali svi zajedno o porodu i nakon toga mi je mjerila 135/82. Ona kaze da ne vjeruje da imam preklampsiju jer nemam proteine u urinu i nisam natecena, da misli da mi je tlak vise od uzbudenja. Ali me svakako poslala na neke dodatne pretrage krvi i urina iz kojih ce moci vidjeti je li preklampsija pa da iskljucimo to sa sigurnoscu. Rekla je da se javim ukoliko imam jake glavobolje, svjetlace pred ocima ili veliku bol u zeludcu.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Idem danas na trudničku masažu. U prošloj trudnoći nisam bila, iako volim otići mimo trudnoće na dobru masažu. Baš me zanima kako će biti. 🙂
…
Sandra super za dobar pregled. Meni je inače tlak uvijek doma nizak, na svakom pregledu 130/80, iako nisam sad vidno uzbuđena i opušteno se osjećam, ali očito ipak tijelo prepozna.😁
Tako da vjerujem da je i kod tebe uzbuđenje u pitanju.
2020. 👦🏻
Kod mene sve ok, nije me gledala vaginalno samo uzv. Mjeri 3880 (+/- 570 g) i rekla je da se bas lijepo namjestio glavicom dolje jako nisko da ne cekam puno kuci kad krene jer bi moglo biti brzo.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Kod mene sve ok, nije me gledala vaginalno samo uzv. Mjeri 3880 (+/- 570 g) i rekla je da se bas lijepo namjestio glavicom dolje jako nisko da ne cekam puno kuci kad krene jer bi moglo biti brzo.
E tu bi recenicu nekad pred kraj trudnoce voljela cuti! Super zvuci😀
2015 👼🏻
2016 👦🏼
E tu bi recenicu nekad pred kraj trudnoce voljela cuti! Super zvuci😀
Daa!! Meni je bas pao kamen sa srca nekako kad znam da se lijepo pripremio. ☺️
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Curke,
Trazim kolica koja su sklopiva i dijete moze bit postavljeno u oba smjera (nemam lift, zivot u gradu).
Zasad mi je top contender Bogaboo Dragonfly. Misljenja, preporuke?
Hvala
Ovisi na kojem si katu bez lifta. Meni su ta koja gledas bila preteska, a kosara se ne da sklopiti s kolicima.
Kupila sam joolz aer plus, bas sam ih ovaj vikend testirala na necaku od 6 mjeseci i zadovoljna sam
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji