Maša, ti si dakle cijelo vrijeme u bolnici ipak? Imala sam osjećaj da si u međuvremenu išla doma 🤷 Nemam ti što pametno za reći osim da suosjećam i imam dva malca koji mi šalju predivne slike i videe, vidi se da im falim, ali muž/tata je zmaj 🐉 i baš se iskazao sam s njima, preponosna sam na njega, iako nisam ni sumnjala ☺️ Jučer su išli u nabavku obuće, radi im palačinke, juhu,.. ma sve ide super 👌
Donna, baš tako kako si opisala, ima posla u početku sa cicama, najbolje prije podoja topli oblog, da se opuste i da krene mlijeko, da se izmasiraju kvržice, a nakon podoja može hladni oblog, ja uvijek hvalim kupus 😂
Uživajte u vikendu, ja se najela mesa i mlinaca, pijem kavu i onda ću se vidjeti sa cimericom, već je aktivna i oduševljava me njena energija i pozitiva 🥰
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Što se tiče dojenja, preporučila bih ove obloge:
https://lansinoh.hr/product/therapearl-3u1-terapija-prsa/
Mene su zajedno s kupusom spasile. Nisam imala problema s bradavicama pa ne mogu reći ništa o djelotvornosti kompresa i krema.
I svakako bih preporučila haakuu i bubamaru. Ja sam curicu dobivala samo tri puta dnevno jer je bila na sunčanju zbog žutice i tu su nastali svi problemi. Da toga nije bilo vjerujem da bi sve išlo skroz glatko.
Imam tomi tipe rucnu izdajalicu i ja s njom ne uspijem ama bas nista, povuce al mlijeko ne ide u bocicu neg se sljeva niz sisu, katastrofa, na kraju mi visak najlakse rucno ko kad se kravu muze tak ja svoje navlacim dok ne osjetim da nema kvrga vise 😂😂 UZAS, ja stiscem a decko drzi bocicu ispod sise, umrli smo od smijeha 😂😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Maša, ti si dakle cijelo vrijeme u bolnici ipak? Imala sam osjećaj da si u međuvremenu išla doma 🤷 Nemam ti što pametno za reći osim da suosjećam i imam dva malca koji mi šalju predivne slike i videe, vidi se da im falim, ali muž/tata je zmaj 🐉 i baš se iskazao sam s njima, preponosna sam na njega, iako nisam ni sumnjala ☺️ Jučer su išli u nabavku obuće, radi im palačinke, juhu,.. ma sve ide super 👌
Donna, baš tako kako si opisala, ima posla u početku sa cicama, najbolje prije podoja topli oblog, da se opuste i da krene mlijeko, da se izmasiraju kvržice, a nakon podoja može hladni oblog, ja uvijek hvalim kupus 😂
Uživajte u vikendu, ja se najela mesa i mlinaca, pijem kavu i onda ću se vidjeti sa cimericom, već je aktivna i oduševljava me njena energija i pozitiva 🥰
Jesam da, ne pustaju me doma zbog tog tlaka koji svako malo skace valjda 🤷🏼♀️ probala sam potaknut porod na sve moguce nacine al neide 😂😂😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Imam tomi tipe rucnu izdajalicu i ja s njom ne uspijem ama bas nista, povuce al mlijeko ne ide u bocicu neg se sljeva niz sisu, katastrofa, na kraju mi visak najlakse rucno ko kad se kravu muze tak ja svoje navlacim dok ne osjetim da nema kvrga vise 😂😂 UZAS, ja stiscem a decko drzi bocicu ispod sise, umrli smo od smijeha 😂😂
Moje preporuke za Medelu Maxi Swing, dvostruku elektricnu. Mene je spasila, skupa je ali u onom ocaju dala bi duplo za nju🤪 btw ja sam ju uzela polovno preko Marketplacea, dobro izribala, sterilizirala i super
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Tako mi je zao sto ste u bolnici cure, ja se sjecam sebe u prvoj trudnoci i bila sam polu luda. Ma vise sam bila za psihijatriju nego za rodiliste😂 nadam se da cete brzo kuci❤️
Sto se tice dojenja, KUPUS JE IZ RAJA IZAŠAO, on me doslovno spasio. Samo pazite da ga ne drzite predugo, jer onda zaustavi mlijeko. Ja sam ga kad sam prestajala dojit drzala bas dugo jer sam htjela zaustaviti mlijeko i izvuci upalu i bas me spasio.
Sto se izdajalica tice ja sam imala medelu elektricnu i bila je odlicna, te rucne nisu bas nesto koliko me pamcenje sluzi.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Hej hej cure, ja i dalje u rodilistu i i dalje se nista ne desava 🙈
Gledaj to s pozitivne strane, barem si pod nadzorom i ne moras se bojati 😘
I ne mora kuvat i cistit po kuci , a kad opet krene ne mora se mislit kad ce krenit 🔝😄 i ja bi sad tamo legla pa da me sluze i narucujen mojima sta ce mi donosit 🤣🤣🤣
Ma svaka cast, al ne bi lezala tamo ako bas ne moram za sve pare ovog svita. Radije bi doma rintala od jutra do mraka. Lezala sam i prije poroda i poslije poroda sa prvim malim i nije uopce ugodno.
Volila bi ovaj put da me trudovi uvate doma i da iz svoje kuce dodjem tamo
Je kad duže ležiš onda baš bude psihički teško.
Ali iskreno lakše mi je poslije poroda jer je i on tu,pa mi je drugačije.
Neka ti bude sve ok, to je najbitnije 💓
Maša drži se..
👌😘
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Jedva cekam rodit vise. Legnem jer ne mogu sjedit jer me bole ledja pa mi dodje zgaravica. Onda sjednem dok zgaravica prodje pa me boli trtica i ledja. Ako hocu malo prosetat bole me prepone i dole kao da ce sve ispast. Ne radim nista- sve me boli, napravim nesto- sve me boli. 😂😮💨😮💨😮💨
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Jedva cekam rodit vise. Legnem jer ne mogu sjedit jer me bole ledja pa mi dodje zgaravica. Onda sjednem dok zgaravica prodje pa me boli trtica i ledja. Ako hocu malo prosetat bole me prepone i dole kao da ce sve ispast. Ne radim nista- sve me boli, napravim nesto- sve me boli. 😂😮💨😮💨😮💨
Tako nekako se i ja osjećam 🤣😂🤣
Jooooj, i ja sam danas imala goste na rucku i prejela se kasnije sa kolacima i kazem muzu ajmo mi popodne u setnju. Presla sam 3,5 km, ali na momente sam imala osjecaj da ce mi sve dolje ispast. A o tome da mi se piski svakih 45 sekundi necu ni pricat🤣🤣🤣
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji