Jedva cekam rodit vise. Legnem jer ne mogu sjedit jer me bole ledja pa mi dodje zgaravica. Onda sjednem dok zgaravica prodje pa me boli trtica i ledja. Ako hocu malo prosetat bole me prepone i dole kao da ce sve ispast. Ne radim nista- sve me boli, napravim nesto- sve me boli. 😂😮💨😮💨😮💨
Potpisujem😅 tocno se bojim kakva cu biti u kasnijim tjednima😅
Jedva cekam rodit vise. Legnem jer ne mogu sjedit jer me bole ledja pa mi dodje zgaravica. Onda sjednem dok zgaravica prodje pa me boli trtica i ledja. Ako hocu malo prosetat bole me prepone i dole kao da ce sve ispast. Ne radim nista- sve me boli, napravim nesto- sve me boli. 😂😮💨😮💨😮💨
Hahahahha a baš si nas dobro opisala 🤣🤣🤣 ja bi zadnje dane samo spavala i ležala i jela 🤭
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Tako mi je zao sto ste u bolnici cure, ja se sjecam sebe u prvoj trudnoci i bila sam polu luda. Ma vise sam bila za psihijatriju nego za rodiliste😂 nadam se da cete brzo kuci❤️
Sto se tice dojenja, KUPUS JE IZ RAJA IZAŠAO, on me doslovno spasio. Samo pazite da ga ne drzite predugo, jer onda zaustavi mlijeko. Ja sam ga kad sam prestajala dojit drzala bas dugo jer sam htjela zaustaviti mlijeko i izvuci upalu i bas me spasio.
Sto se izdajalica tice ja sam imala medelu elektricnu i bila je odlicna, te rucne nisu bas nesto koliko me pamcenje sluzi.
Sandra moze malo detaljnije za kupus?🤪 stavlja se da smanji upale? Moze uputstvo za upotrebu a da ne zaustavi mlijeko?
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Ima li koja da treba grudnjak za dojenje,vel.xl iz Mullera, peribottle i imam višak i jastučića za dojenje,dala bi po nekoj manjoj cijeni,ništa nisam koristila i šteta da propadne.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Tako mi je zao sto ste u bolnici cure, ja se sjecam sebe u prvoj trudnoci i bila sam polu luda. Ma vise sam bila za psihijatriju nego za rodiliste😂 nadam se da cete brzo kuci❤️
Sto se tice dojenja, KUPUS JE IZ RAJA IZAŠAO, on me doslovno spasio. Samo pazite da ga ne drzite predugo, jer onda zaustavi mlijeko. Ja sam ga kad sam prestajala dojit drzala bas dugo jer sam htjela zaustaviti mlijeko i izvuci upalu i bas me spasio.
Sto se izdajalica tice ja sam imala medelu elektricnu i bila je odlicna, te rucne nisu bas nesto koliko me pamcenje sluzi.Sandra moze malo detaljnije za kupus?🤪 stavlja se da smanji upale? Moze uputstvo za upotrebu a da ne zaustavi mlijeko?
Samo ga stavis,ja bi ga stavila u grudnjak.
Mozda nekih 20 min ako ne zelis zaustavit mlijeko, ja sam ga drzala po nekoliko sati jer sam htjela to i bome ne stvarno i izvukao upalo i zaustavio mlijeko
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ako ne želiš zaustaviti mlijeko, kupus nek ti stoji u frižideru i onda nakon podoja staviš po jedan list na svaku dojku samo sa izvuče toplinu, za 15min je topao full, a sise stvarno puno manje budu napete 🥰 Meni je puno pomagalo 👌
Idem doma 🎉🎉 Još ctg i uzv i za dva tjedna kontrola, nećemo čekati još one nalaze sa imunologije jer se stvarno dugo čekaju, a ne utječu krucijalno na daljnji tijek trudnoće, tako da napokon danas doma svojim dečkima 💙💙
Ostale cure, kako ste?
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Ako ne želiš zaustaviti mlijeko, kupus nek ti stoji u frižideru i onda nakon podoja staviš po jedan list na svaku dojku samo sa izvuče toplinu, za 15min je topao full, a sise stvarno puno manje budu napete 🥰 Meni je puno pomagalo 👌
Idem doma 🎉🎉 Još ctg i uzv i za dva tjedna kontrola, nećemo čekati još one nalaze sa imunologije jer se stvarno dugo čekaju, a ne utječu krucijalno na daljnji tijek trudnoće, tako da napokon danas doma svojim dečkima 💙💙
Ostale cure, kako ste?
Odlicna vijest! Sretno! 🥰👍
Mene sinoc uhvatila neka bol u jajnicima bas, onako kad bi se isla okrenut na drugu stranu bi me skroz bolilo kao da ce mi jajnici ispast, bez menstrualne boli i icega samo ti jajnici.. mozda sam se opet preforsirala tokom dana.. sad mi je okej. I zgaravica me ubila!!😂😂😂😅
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Baby 3, ja svoju imunologiju cekam minimalno 3 tjedna a nekad i 2 mjeseca (ovisi o pretrazi). Nadam se da je krace kod tebe. Al svakako ljepse da si doma 😄
Ostale cure, pricale smo o osjecanju bebe- netko vise netko manje. A mene zanima za vas koje osjecate bebu uvijek u isto doba dana, jel je uvijek osjecate istim intenzitetom? Il se to mijenja. Ne znam sto je znak za alarm u visim tjednima (36). Ako recimo uvijek osjecam udarce/mrdanja solidno jako u 20h, ako mi se se dogodi jedan dan da ne osjetim - jel to odmah za trk na hitnu ili je oke pricekati sat dva tri i tek onda na hitnu ako nema kretanja?
3/2024 💙
Baby 3, ja svoju imunologiju cekam minimalno 3 tjedna a nekad i 2 mjeseca (ovisi o pretrazi). Nadam se da je krace kod tebe. Al svakako ljepse da si doma 😄
Ostale cure, pricale smo o osjecanju bebe- netko vise netko manje. A mene zanima za vas koje osjecate bebu uvijek u isto doba dana, jel je uvijek osjecate istim intenzitetom? Il se to mijenja. Ne znam sto je znak za alarm u visim tjednima (36). Ako recimo uvijek osjecam udarce/mrdanja solidno jako u 20h, ako mi se se dogodi jedan dan da ne osjetim - jel to odmah za trk na hitnu ili je oke pricekati sat dva tri i tek onda na hitnu ako nema kretanja?
Moja nema odredjeno vrijeme kad se krece. Ponekad je mirna vecinu dana, ponekad stalno lupa. Ne opterecujem se s time, nije beba robot da sve radi isto svaki dan. Digla bi uzbunu da je ne osjetim bas jako dugo, tipa od jutra do na vecer
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ostale cure, kako ste?
Super 😀
Mene zadnja 3 dana jako muce mucnine i sinoc sam imala jake menstrualne bolove pa se nisam naspavala. Ne bi ih nazvala kontrakcijama jer nema pauze izmedju bolova, konstantno je
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji