Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sandra25
    04. Ožujak 2024. 21:08

Lucy, nisam sigurna da je pametno ranu prskati octaniseptom toliko cesto. Ja moram rec da sam u proslom porodu bila bas puno rezana i nisam koristila nista od ovih preparata (jer nisam znala za njih, a mozda tad nisu ni postojali🤣). U bolnici sam se tusirala jednom dnevno, a kad sam dosla kuci ujutro i navecer i moram priznat da me šavovi nisu boljeli, nisu zatezali, hodala sam i sjedila najnormalnije. Cak me i doktorica na prvom kontrolnom pregledu pohvalila i rekla da sam dobra ja izgurala tako puno rezana, a da se nista nije upalilo i poslo po zlu.
    Sad sam kupila i tu bocicu za ispiranje i evo jucer narucila i tu pjenu pa cemo vidit.

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• BlackRose
    04. Ožujak 2024. 21:28

Sto se tice rane od epiziotomije, mene nije peklo kod pisanja. Treba vise vode piti pa se ni ne osjeti. Sivana sam i iznutra i izvana. Pjenu cu uzeti samo zato da mi olaksa te bolove prve dane, a i nahvalile ste ju dosta 😅
    Linea negra mi se vidjela jedino u drugoj trudnoci nesto sitno. Sad ju nemam 🤷‍♀️ barem ju ja ne vidim 😅

• cocinella
    04. Ožujak 2024. 21:49

Bela23

Hvala ti! Vjerujem i meni se vise ne da. Pogtovo jer sad svako malo osluskujem jel to to. Meni je doktorica moja rekkla da ni ovaj pregled necu docekati pa vidi 😅 Zelim ti da se sto prije pokrene. 🤞🏼

Hvala i tebi! Držim fige da smo obe ovaj tjedan gotove 😂

bejbe2018
    05. Ožujak 2024. 05:53

Lucy08

Nadam se da cu bit te srece da mi ne rade epiziotomiju🤞
    Znam da su vece sanse da hoce pa sam se opskrbila Octeniseptom, Cicatridina sprejem za brze cijeljenje rane, imam caj od hrastove kore za ispiranje, Frida boca i bokserice. Zaintrigirale ste me s Fridinom pjenom i sad zelim i nju kupit. Vise ne znam sta cu sve onda koristit , sta mi od toga treba ili ne treba. Plan mi je bija kao ispirat s vodom iz te fridine boce nakon svake nuzde , pa onda dezinfekcija rane Octeniseptom, posusit steril gazom i onda posprejat Cicratidinom. Pa sta cu onda hladit i vlazit s tom pjenom Fridom, oce to bit teski miks sa kontra efektom?
    Ja vas citam pa samo kupujem sta od dosade sta od panike da sve ce to tribat, imam brdo svega, razlicitih proizvodaca istih stvari… nadam se da ce bit jos netko uskoro trudan od bliznjih da imam di dijelit sve te potrebne i nepotrebne stvari. Muz kaze mali ima 2 sobe , nasu je preuzea, 2. mu je skladiste , a di ce on 🤣

Ja sam ti bila u ljekarni i pitala za Cicatridina sprej, a farmaceutkinja mi je rekla da može umjesto toga Octenisept,pa ne znam jel to dovoljno,ti ćeš uzet oboje?

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

bejbe2018
    05. Ožujak 2024. 05:55

Lucy08

bejbe2018

Ugl. Cure koje imaju već djecu i hranile su na bočicu da li treba onaj stalak za bočice,ima ga u dm-a..
    Sad ga gledam ,ali ne znam jel baš potrebno.

Ja sam uzela u Dm-a oni plavi sa sarenim kuglicama i grozan je. Velik i neka ruzna plastika. Pa sam uzela u Jukkija manji i super je za vidit. Kupila sam i Philipsov sterilizator sta i suši pa ne znam sta ce mi to sve i hoce li mi uopce trebat. Moja nevista koristi staru metodu - kuhinjsku krpu za susenje boca koje postavi okomito da se tako cijede i suse.

Haha je kompliciramo kad imamo mogućnosti na raspolaganju. I meni se taj u dm čini nepraktičan.
    A nevjesta ti je najbolje čini mi se.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Lucy08
    05. Ožujak 2024. 06:20

bejbe2018

Lucy08

Znam da su vece sanse da hoce pa sam se opskrbila Octeniseptom, Cicatridina sprejem za brze cijeljenje rane, imam caj od hrastove kore za ispiranje, Frida boca i bokserice. Zaintrigirale ste me s Fridinom pjenom i sad zelim i nju kupit. Vise ne znam sta cu sve onda koristit , sta mi od toga treba ili ne treba. Plan mi je bija kao ispirat s vodom iz te fridine boce nakon svake nuzde , pa onda dezinfekcija rane Octeniseptom, posusit steril gazom i onda posprejat Cicratidinom. Pa sta cu onda hladit i vlazit s tom pjenom Fridom, oce to bit teski miks sa kontra efektom?
    Ja vas citam pa samo kupujem sta od dosade sta od panike da sve ce to tribat, imam brdo svega, razlicitih proizvodaca istih stvari… nadam se da ce bit jos netko uskoro trudan od bliznjih da imam di dijelit sve te potrebne i nepotrebne stvari. Muz kaze mali ima 2 sobe , nasu je preuzea, 2. mu je skladiste , a di ce on 🤣

Ja sam ti bila u ljekarni i pitala za Cicatridina sprej, a farmaceutkinja mi je rekla da može umjesto toga Octenisept,pa ne znam jel to dovoljno,ti ćeš uzet oboje?

Ta onda nema pojma sta govori 😅 Octenisept je antiseptik, a Cicratidina sadrzi hijaluronsku kiselinu i koristi se za brze cijeljenje rana.  Dobro sam se ja pripremila, al me zbunjuje di se uklapa jos i ta Fridina pjena koju cure hvale. Vjerovatno mi  je višak 😄

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Lucy08
    05. Ožujak 2024. 06:22

bejbe2018

Lucy08

bejbe2018

Ugl. Cure koje imaju već djecu i hranile su na bočicu da li treba onaj stalak za bočice,ima ga u dm-a..
    Sad ga gledam ,ali ne znam jel baš potrebno.

Ja sam uzela u Dm-a oni plavi sa sarenim kuglicama i grozan je. Velik i neka ruzna plastika. Pa sam uzela u Jukkija manji i super je za vidit. Kupila sam i Philipsov sterilizator sta i suši pa ne znam sta ce mi to sve i hoce li mi uopce trebat. Moja nevista koristi staru metodu - kuhinjsku krpu za susenje boca koje postavi okomito da se tako cijede i suse.

Haha je kompliciramo kad imamo mogućnosti na raspolaganju. I meni se taj u dm čini nepraktičan.
    A nevjesta ti je najbolje čini mi se.

Nevjesta je pametna i prakticna zena. 😁

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Anica88
    05. Ožujak 2024. 07:19

Lucy08

bejbe2018

Lucy08

Ta onda nema pojma sta govori 😅 Octenisept je antiseptik, a Cicratidina sadrzi hijaluronsku kiselinu i koristi se za brze cijeljenje rana. Dobro sam se ja pripremila, al me zbunjuje di se uklapa jos i ta Fridina pjena koju cure hvale. Vjerovatno mi je višak 😄

Pjena ublazava bolove

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Sandra25
    05. Ožujak 2024. 07:24

Dobro jutro!!!!
    Ja sam nocas napokon malo kvalitetnije spavala, pa sam se digla ispeci slane muffine malome za uzinu u skoli.
    Sto se tice svih ovih nasih nabavki za brzi oporavak i zacijelivanje rana- kako smo se opremile cure moje, ima da treci dan budemo ko avion🤣🤣🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Lucy08
    05. Ožujak 2024. 07:36

Anica88

Lucy08

bejbe2018

Lucy08

Ta onda nema pojma sta govori 😅 Octenisept je antiseptik, a Cicratidina sadrzi hijaluronsku kiselinu i koristi se za brze cijeljenje rana. Dobro sam se ja pripremila, al me zbunjuje di se uklapa jos i ta Fridina pjena koju cure hvale. Vjerovatno mi je višak 😄

Pjena ublazava bolove

Jel bude mokro od te pjene? Brine me jel uopce dobro s njom vlazit ranu , hoce li usporit cijeljenje? Poanta je da se rana susi. Preporuca se povremeno lec gola do pasa da se rana posusi i prije zacjeli.

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.