Hej hej cure, ja i dalje u rodilistu i i dalje se nista ne desava 🙈
Gledaj to s pozitivne strane, barem si pod nadzorom i ne moras se bojati 😘
I ne mora kuvat i cistit po kuci , a kad opet krene ne mora se mislit kad ce krenit 🔝😄 i ja bi sad tamo legla pa da me sluze i narucujen mojima sta ce mi donosit 🤣🤣🤣
Ma svaka cast, al ne bi lezala tamo ako bas ne moram za sve pare ovog svita. Radije bi doma rintala od jutra do mraka. Lezala sam i prije poroda i poslije poroda sa prvim malim i nije uopce ugodno.
Volila bi ovaj put da me trudovi uvate doma i da iz svoje kuce dodjem tamo.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Kaze doktor da ce inducirat samo ako mi taj tlak nastavi skakat
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Hej hej cure, ja i dalje u rodilistu i i dalje se nista ne desava 🙈
Gledaj to s pozitivne strane, barem si pod nadzorom i ne moras se bojati 😘
I ne mora kuvat i cistit po kuci , a kad opet krene ne mora se mislit kad ce krenit 🔝😄 i ja bi sad tamo legla pa da me sluze i narucujen mojima sta ce mi donosit 🤣🤣🤣
Ma svaka cast, al ne bi lezala tamo ako bas ne moram za sve pare ovog svita. Radije bi doma rintala od jutra do mraka. Lezala sam i prije poroda i poslije poroda sa prvim malim i nije uopce ugodno.
Volila bi ovaj put da me trudovi uvate doma i da iz svoje kuce dodjem tamo.
Isla sam bit pozitivna i nabacit malo šale. Naravno, drago je meni da mi je sve ok s trudnocom , da mogu setat vanka , a ne da sam s kakvim komplikacijama u bolnici. Mašo nemoj zamjerit na šali 😊 Super da je sve ok s tobom i bebom i zelim ti da sto prije rodis da mozes svojoj kuci 🤗
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Upravo to da ću reći, evo jučer i danas sam psihički baš loše od ove bolnice. U petak odrađeni zadnji pregledi, sve zasad uredno, ali ne puštaju dok ne dobijem nalaze sa imunologije. Koliko god sam mislila da će biti baš super odmoriti par dana od kućanskih poslova i djece, cure grozno je provoditi vrijeme u bolnici! Imam osjećaj da bi mi psihički lakše bilo podnijeti kad bi znala da je nešto i da moram tu biti nego ovako kad je sve ok, koliko god glupo zvuči na prvu. Cimerica iz sobe s kojom sam pričala cijele dane i noći čuva trudnoću već 4 tjedna, samo leži i evo jučer otišla i rodila u 25tt, sad sam sama, a boravak u bolnici full poveže ljude.. Još kad znam da nisam mogla prošetati po svježem zraku cijeli vikend, a sve je ok, stvarno poludiš na trenutke. Tako da molim vas nemojte željeti "samo htjeti ići u bolnicu na par dana odmoriti i da vas svi služe", napravite si te uvjete u toplini svog doma ❤️
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Upravo to da ću reći, evo jučer i danas sam psihički baš loše od ove bolnice. U petak odrađeni zadnji pregledi, sve zasad uredno, ali ne puštaju dok ne dobijem nalaze sa imunologije. Koliko god sam mislila da će biti baš super odmoriti par dana od kućanskih poslova i djece, cure grozno je provoditi vrijeme u bolnici! Imam osjećaj da bi mi psihički lakše bilo podnijeti kad bi znala da je nešto i da moram tu biti nego ovako kad je sve ok, koliko god glupo zvuči na prvu. Cimerica iz sobe s kojom sam pričala cijele dane i noći čuva trudnoću već 4 tjedna, samo leži i evo jučer otišla i rodila u 25tt, sad sam sama, a boravak u bolnici full poveže ljude.. Još kad znam da nisam mogla prošetati po svježem zraku cijeli vikend, a sve je ok, stvarno poludiš na trenutke. Tako da molim vas nemojte željeti "samo htjeti ići u bolnicu na par dana odmoriti i da vas svi služe", napravite si te uvjete u toplini svog doma ❤️
Potpisujem ! A da ne govorimo kad dobijem videa i slike od sina kojeg nisam vidila vec toliko dana. Posjete su zabranjene :( nemogu van iz odjela prosetat uzas. Bas sam u fazi ono moze carski, moze drip, moze gel moze bilo sta samo neka ovo vec jednom zavrsi.
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Potpisujem ! A da ne govorimo kad dobijem videa i slike od sina kojeg nisam vidila vec toliko dana. Posjete su zabranjene :( nemogu van iz odjela prosetat uzas. Bas sam u fazi ono moze carski, moze drip, moze gel moze bilo sta samo neka ovo vec jednom zavrsi.
A kakav ti je tlak? I dalje visok ili?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
A kakav ti je tlak? I dalje visok ili?
Ujutro je nizak. Zna me ulovit slabina pa mi se digne tlak i onda mi daju onu tableticu, snizi se i tjt
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Cure hvala na odgovorima vezano uz krvarenje i ugruske, drago mi je cuti da je to normalno🤪 nisu se poslije ugrusci ponavljali, ali glavno da je to ok🤪
Vezno uz mlijeko- savjet za prvorotke (ja nisam znala pa me oprala panika)- da sprijecite da vam cice budu tvrde ko kamen svakako masirajte toplim/vrucim oblozima, pogotovo mjesto gdje osjetite kvrzice. Topli oblozi otvaraju kanalice pa ce i mlijeko brze. I nakon svakog podoja u pocetku se izdajajte da izadje visak mlijeka. Mene je to spasilo, bile su mi tvrde ko kamen, oprao me plac da cu mastitis dobit, mala nikako povuci nesto iza takvih kamenih🤪 sad se zezam da imam vise posla sa cicama nego s njom🤣
Sto se tice plahtica za kolica- ja sam takodjer uzela bijele jukki, savrseno odgovaraju dimenzijama kolica i preko plahtice cu stavit tetricu
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
E da i za slucaj ostecenih bradavica Multi mam komprese (skuplje su ali vrijede i netko je napisao super savjet- hvaaala- mogu se prerezati na pola pa jedna koristi za obje cice) i njihova krema za bradavice
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Sto se tice kosare, zgodno je ispod plahte/ tetre staviti onu podlogu za presvlacenje ako slucajno beba ukaki/upiski, da se ne moraju kolica prati.
Donna sjecam se sebe iza prvog poroda, i ja sam imala osjecaj da samo sa sisama imam posla, dok bi on spavao ja bi e daj izdoji, daj masiraj, daj presvuci sve sto si sporkala od mlika itd. I onda se on probudi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji