Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

buhtlica23

Broj poruka: 2053

Prijavi adminu

lalllla

buhtlica23

Vec 2 dan za redom mi se dsava da mi curi mlijeko kad se sagnem. Nije zuto nego bas bijelo. Ne stiscem grudi niti ista ali ide toga dosta. Ima li jos netko taj problem? 31 tt?
    Meni je u prvoj trudnoci curilo stalno od 20og tjedna nekad i bas bi mi znala majica biti mokra.. ne sjecam se do kad je trajalo ali to je sve normalno. Ali npr u ovoj trudnoci ne curi nista.. znam nekad imati onako grumene na bradavicama kako curi po kap doslovno ali ne stiscem nista. Kazem u prvoj trudnoci je bas islo dosza da sam morala nositi ponekad one jastucice u grudnjaku

Meni se u prvoj mlijeko pojavilo tek 2 dan od poroda zato me ovo sad sokiralo 🤣
    Ali dobro ako kazes da si i ti imala taj problem znaci da je normalno. 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

buhtlica23

Broj poruka: 2053

Prijavi adminu

Mary36

Ja kužim da je moja u dobrom položaju po štucanju 🤣Točno štuca u zdjelici. A mlijeko mi je krenulo pomalo već prije dva mjeseca. Po danu ne curi, ali noću bude koja flekica na majici.

U prvoj mi je mlijeko nadoslo tek 2 dan od poroda. I nista mi nikad prije toga nije curilo. Pa me ovo skroz zbunilo. Ali evo vidim da pisete da ste imale ili imate istu tegobu. Odma mi je lakse kad vidim da je to normalno 🫣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

• lalllla

Broj poruka: 780

Prijavi adminu

buhtlica23

Mary36

Ja kužim da je moja u dobrom položaju po štucanju 🤣Točno štuca u zdjelici. A mlijeko mi je krenulo pomalo već prije dva mjeseca. Po danu ne curi, ali noću bude koja flekica na majici.
    U prvoj mi je mlijeko nadoslo tek 2 dan od poroda. I nista mi nikad prije toga nije curilo. Pa me ovo skroz zbunilo. Ali evo vidim da pisete da ste imale ili imate istu tegobu. Odma mi je lakse kad vidim da je to normalno 🫣

Meni je curilo kroz trudnocu stalno , a kad aam rodila mlijeko mi je nadoslo tek treci dan onako u normalnim kolicinama, prva tri dana samo kolostrum po kap doslovno.. 😂🤷‍♀️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• BlackRose

Broj poruka: 448

Prijavi adminu

Jutro cure. Kako ste danas? Mene su jucer prale kontrakcije dobra 3 sata 😳 umjereno bolne su bile svakih par minuta (nisam pratila razmak). Inace su mi te pripremne kontrakcije pocele najranije 4 tjedna prije poroda pa me sad ovo malo iznenadilo. Bas cu pitati gin u utorak dal je normalno to tolko ranije.
    Sto se mlijeka tice, imala sam ga dosta rano u svim trudnocama, ali mi nikad nije bas curilo van. Sve je to normalno

Mary36

Broj poruka: 1463

Prijavi adminu

Meni je u prvoj trudnoći isto došlo mlijeko tek dan nakon poroda, a sad je rano krenulo. Valjda je to sve već razrađeno 🤷🏼‍♀️

• Sandra25

Broj poruka: 699

Prijavi adminu

I meni je u prvoj trudnoci doslo tek 24 h nakon poroda. Ali sada znam vidjeti zgrusano na bradavicama kad se tusiram

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Martinaaa_

Broj poruka: 210

Prijavi adminu

Meni je mlijeko naislo tek treci dan u rodilistu. Bilo je nesto malo kolostruma prva dva dana ali morali su ju dodatno hraniti u bolnici. 
    Sad evo hvala Bogu cicamo i imamo dosta mlijeka 😊
    Mogu vam reci da mi vec fali trudnicki trbuscic i udarci bebini. Uzivajte jos u trudnoci, zelim vam brze porode i zdrave bebice 😊

💓

• Bananica80

Broj poruka: 435

Prijavi adminu

Jeste u onu kosaru od kolica (3 u 1 ili 2 u1) na dno kosare stavljale kakvu posteljinu? I di to mogu kupiti ako nesto tako postoji? Moja kosara ima dio koji je periv i skida se, al isto ne moze se prati na visokoj temperaturi, pa bi stavila nesto jos preko toga. Stavit cu barem tetru ili dekicu, samo ne znam jel ima neko "bolje" rijesenje?

• tear_of_happiness

Broj poruka: 239

Prijavi adminu

Ja ću stavit tetra pelenu, mislim da je to dovoljno. 😊

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

Anica88

Broj poruka: 648

Prijavi adminu

Martinaaa_

Meni je mlijeko naislo tek treci dan u rodilistu. Bilo je nesto malo kolostruma prva dva dana ali morali su ju dodatno hraniti u bolnici.
    Sad evo hvala Bogu cicamo i imamo dosta mlijeka 😊
    Mogu vam reci da mi vec fali trudnicki trbuscic i udarci bebini. Uzivajte jos u trudnoci, zelim vam brze porode i zdrave bebice 😊

Blago svima koji uzivaju u trudnoci… ja sam zadnji put uzivala kad sam vidjela plus na testu

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.