Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sandra25

Broj poruka: 699

Prijavi adminu

Ja jos nista nisam oprala i slozila, sve gledam sto kasnije da sto manje stoji u ormaru. Do ovog tjedna sa sinom sam sve imala spremno tip top😅

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Yellowsubmarine

Broj poruka: 417

Prijavi adminu

Ja cekam komodu za presvlacenje iz ikee da sve fino operem, slozim i onda sam mirna. Vjerujem da cu biti i mirnija kada to sve obavim. Isto ko torbu za rodiliste kao, sve imam al nisam je napunila. To kontam za vikend 😃

• BlackRose

Broj poruka: 448

Prijavi adminu

Meni se opcenito samo cisti sto bas nije moj obicaj 😅 muz je vec lud sa mnom jer me stalno slusa ako nesto ne pospremi za sobom iste sekunde 😂 
    S odjecom cu pricekati da se preselimo pa onda oprati. Ako se slucajno ranije porodim, bude muz oprao za prvu silu da imamo za prve dane. 

Mary36

Broj poruka: 1463

Prijavi adminu

Ja sam jučer do kraja oprala, opeglala i složila svu robicu + kozmetiku. Treba mi samo još prašak za pupak i moram pripremiti trudničku torbu. To ću kroz nekih tri četiri tjedna . Robica nek čeka, drago mi je da sam to sve riješila. I izdajalicu još razmatram. Zadnji puta sam je kupila ali mi nije ni koristila jer je dojenje super krenulo.

amystiqa

Broj poruka: 546

Prijavi adminu

Ajme ja još nisam doslovno ništa. Totalno nemam uopće feeling da bi već trebala. 🙈

2020. 👦🏻

• Sandra25

Broj poruka: 699

Prijavi adminu

amystiqa

Ajme ja još nisam doslovno ništa. Totalno nemam uopće feeling da bi već trebala. 🙈

Ni ja jos nisam, a sad vidim da su se cure koje su trudne manje od mene pripremile🤣🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Mary36

Broj poruka: 1463

Prijavi adminu

Sandra25

amystiqa

Ni ja jos nisam, a sad vidim da su se cure koje su trudne manje od mene pripremile🤣🤣

A ja sam ziheraš, za svaki slučaj bolje prije nego kasnije 🤣 

Zelena123

Broj poruka: 565

Prijavi adminu

Sissy imam prijateljicu koja je trenutno u 20 tt i vodi trudnoću i privatno i socijalno,tako da praktički svaki pregled odradi 2x. Privatna doktorica joj je rekla da to nije nikakav problem. Mislim da današnji ultrazvuci stvarno minimalno zrače.
    Sandra ako te tješi ja ništa još nisam oprala xD

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Anica88

Broj poruka: 530

Prijavi adminu

Mary36, i ja sam tako, sve za bebu je spremno odavno i drago mj je zbog toga jer s ovim velikim trbuhom mj je sve tesko…
    Makar primijecujem da prvorotke orije sve spreme od ostalih 😆
    Vezano uz ultrazvuke - meni sad rade ultrazvuk na svakom pregledu u bolnici, valjda ne bi da je to stvarno, dokazank stetno

🙋🏻‍♀️35, PCOS
    🙋🏻‍♂️32
    Trudimo se od 3/23 ▫️ 7.7. + ▫️ 13.7. beta 1004 ▫️UZV 18.7. sve je ok :) ▫️ UZV 28.7. ❤️ ▫️ Panorama low risk 🩷

• MissMagic1

Broj poruka: 105

Prijavi adminu

Žene, kako se borite protiv nemirnih nogu? Već par noći me rasturaju: ne mogu pronaći položaj u kojemu bih mogla zaspati, imam ih potrebu micati, gotovo da je neugodnost na granici s boli i poglavito je u predjelu listova, od ispod koljena. Uglavnom se po noći budim zbog pririska na mjehur pa ne usput uhvati i grč u jednom ili oba lista (E to je ful bolno i dosta traje dok misic ne olabavi). Svaku vecer, kada krenu neugodnosti, masiram listove s kremama za “umorne nogel (sadrže mentol pa me “dekoncentriranu” malo). Pokušavam držati noge na jastuku na visini ali ne pomaže. Pijem magnezij citrat 375 mg dnevno, ne pomaze. Pijem i Donat, isto ne pomaže. Umjereno se krećem kroz dan. Nosim ortopedske uloske. Bas me žalosti, ne mogu se naspavati pa san nadoknađujem kroz dan, ali nisam svaki dan u prilici nadoknaditi. Već preko dva sata pokušavam poduzeti nešto kako bih usnula i ne ide mi. Svaki savjet je dobrodošao! Ginekolog kaže da je to normalno (nije mi neka utjeha). Pijem prenatalne vitamine koje sadrže Fe. 

👩33 (FV Leiden, MTHFR, PAI-1 heterozigot)
    👨‍🦱33
    19.8.2022. ➕, 1.9. dijagnoza blighted ovum, 8.9. spontani prekid trudnoće (7+0)
    23.2.2023. ➕, 16.3. hematom, sukrvica, čini se ok, 21.3. spontani pobačaj (7+1)
    27.8.2023. ➕
    terapija Fragmin —> Clexane
    18.9.2023. 💓 (6+4)
    6.11. NIFTY, stiže nam 👦 (24.10., 11+4)
    4.1. big anomaly, 3D/4D (22+0)
    25.4. Stigao nam je 👶 (38+0)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.