Ja sam jučer do kraja oprala, opeglala i složila svu robicu + kozmetiku. Treba mi samo još prašak za pupak i moram pripremiti trudničku torbu. To ću kroz nekih tri četiri tjedna . Robica nek čeka, drago mi je da sam to sve riješila. I izdajalicu još razmatram. Zadnji puta sam je kupila ali mi nije ni koristila jer je dojenje super krenulo.
Sissy imam prijateljicu koja je trenutno u 20 tt i vodi trudnoću i privatno i socijalno,tako da praktički svaki pregled odradi 2x. Privatna doktorica joj je rekla da to nije nikakav problem. Mislim da današnji ultrazvuci stvarno minimalno zrače.
Sandra ako te tješi ja ništa još nisam oprala xD
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Mary36, i ja sam tako, sve za bebu je spremno odavno i drago mj je zbog toga jer s ovim velikim trbuhom mj je sve tesko…
Makar primijecujem da prvorotke orije sve spreme od ostalih 😆
Vezano uz ultrazvuke - meni sad rade ultrazvuk na svakom pregledu u bolnici, valjda ne bi da je to stvarno, dokazank stetno
🙋🏻♀️35, PCOS
🙋🏻♂️32
Trudimo se od 3/23 ▫️ 7.7. + ▫️ 13.7. beta 1004 ▫️UZV 18.7. sve je ok :) ▫️ UZV 28.7. ❤️ ▫️ Panorama low risk 🩷
Žene, kako se borite protiv nemirnih nogu? Već par noći me rasturaju: ne mogu pronaći položaj u kojemu bih mogla zaspati, imam ih potrebu micati, gotovo da je neugodnost na granici s boli i poglavito je u predjelu listova, od ispod koljena. Uglavnom se po noći budim zbog pririska na mjehur pa ne usput uhvati i grč u jednom ili oba lista (E to je ful bolno i dosta traje dok misic ne olabavi). Svaku vecer, kada krenu neugodnosti, masiram listove s kremama za “umorne nogel (sadrže mentol pa me “dekoncentriranu” malo). Pokušavam držati noge na jastuku na visini ali ne pomaže. Pijem magnezij citrat 375 mg dnevno, ne pomaze. Pijem i Donat, isto ne pomaže. Umjereno se krećem kroz dan. Nosim ortopedske uloske. Bas me žalosti, ne mogu se naspavati pa san nadoknađujem kroz dan, ali nisam svaki dan u prilici nadoknaditi. Već preko dva sata pokušavam poduzeti nešto kako bih usnula i ne ide mi. Svaki savjet je dobrodošao! Ginekolog kaže da je to normalno (nije mi neka utjeha). Pijem prenatalne vitamine koje sadrže Fe.
👩33 (FV Leiden, MTHFR, PAI-1 heterozigot)
👨🦱33
19.8.2022. ➕, 1.9. dijagnoza blighted ovum, 8.9. spontani prekid trudnoće (7+0)
23.2.2023. ➕, 16.3. hematom, sukrvica, čini se ok, 21.3. spontani pobačaj (7+1)
27.8.2023. ➕
terapija Fragmin —> Clexane
18.9.2023. 💓 (6+4)
6.11. NIFTY, stiže nam 👦 (24.10., 11+4)
4.1. big anomaly, 3D/4D (22+0)
25.4. Stigao nam je 👶 (38+0)
Sortiraj odgovore
Najstariji