Ja u zadnje vrijeme samo dobivam udarce u rebra ili se gospodicna namjesti s nogama tocno ispod rebara i tako stoji😂😂😂😂 i onda moram promijeniti polozaj da me manje zulja😂
E meni isto sad drito ispod desnog rebra i guraaa. 🙈
Ne znam samo jel još na zadak jer je sad štucao dolje negdje niže, a opet ne osjeti se štucanje na glavi nego na prsima. 🤷🏻♀️
2020. 👦🏻
Ja u zadnje vrijeme samo dobivam udarce u rebra ili se gospodicna namjesti s nogama tocno ispod rebara i tako stoji😂😂😂😂 i onda moram promijeniti polozaj da me manje zulja😂E meni isto sad drito ispod desnog rebra i guraaa. 🙈
Ne znam samo jel još na zadak jer je sad štucao dolje negdje niže, a opet ne osjeti se štucanje na glavi nego na prsima. 🤷🏻♀️
Ja isto znam dosta nisko osjetiti stucanje. Nadam se da nije na zadak, do sada nije bio😩
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Vec 2 dan za redom mi se dsava da mi curi mlijeko kad se sagnem. Nije zuto nego bas bijelo. Ne stiscem grudi niti ista ali ide toga dosta. Ima li jos netko taj problem? 31 tt?
Meni je u prvoj trudnoci curilo stalno od 20og tjedna nekad i bas bi mi znala majica biti mokra.. ne sjecam se do kad je trajalo ali to je sve normalno. Ali npr u ovoj trudnoci ne curi nista.. znam nekad imati onako grumene na bradavicama kako curi po kap doslovno ali ne stiscem nista. Kazem u prvoj trudnoci je bas islo dosza da sam morala nositi ponekad one jastucice u grudnjaku
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Ja u zadnje vrijeme samo dobivam udarce u rebra ili se gospodicna namjesti s nogama tocno ispod rebara i tako stoji😂😂😂😂 i onda moram promijeniti polozaj da me manje zulja😂E meni isto sad drito ispod desnog rebra i guraaa. 🙈
Ne znam samo jel još na zadak jer je sad štucao dolje negdje niže, a opet ne osjeti se štucanje na glavi nego na prsima. 🤷🏻♀️Ja isto znam dosta nisko osjetiti stucanje. Nadam se da nije na zadak, do sada nije bio😩
Ja radila vježbe par dana za okretanje sad, lako moguće da se okrenuo, ja to uopće ne znam skužiti gdje je. Imala jesam 2 dana jače BH, moguće jer se okretao. 🤞
2020. 👦🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji