Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BlackRose

Broj poruka: 448

Prijavi adminu

Sandra25

lalllla

Sandra25

Mene od jutros muce neki grcevi. Nisu veliki ni jaki , kao neki blagi menstrualni. A povremeno osjetim i sa ledja da me probode. Da nisu to te bh kontrakcije😅 sad sam legla jer sam umorna, al uskoro cu se ustati pa malo po kuci prosetati da vidim hoce stati
    Bh su vise kao stezanje, ne bole nego su neugodni, i zgrci se trbuh.. ne bi trebali boliti kao menstrualni. Probaj se istusirati toplom vodom i popiti vode pa vidi dal prestaje
    A sta bi ovo moglo biti onda? Trudovi? Probava? Krenulo iz cista mira

Mozda su pripremne kontrakcije. One mogu biti malo bolnije, ali ne moraju nuzno otvarati. Mene recimo nisu otvorile, a imala sam ih dosta cesto zadnje tjedne trudnoce

• BlackRose

Broj poruka: 448

Prijavi adminu

Donna2022

Sretnooo curke koje ste pred porod!🙏
    Curke koje ste rodile- koliko dugo ste krvarile nakon poroda? Ja sam danas 11. dan, prva 4-5 je krvarenje bilo jace, za chicco uloske, zaadnjih 5-6 dana za normalne nocne, krv je blijedo crvena-roza-smedja, doduse danas me zabrinuo veliki ugrusak koji je ispao na ulozak. Kakva su vasa iskustva? Nemam bolove, savovi lagano zatezu i kao lagani pritisak u maternici

Drugi dan nakon poroda mi je veliki ugrusak ispao i zabrinula sam se pa sam zvala sestru. Rekla je da ako nije velicine teniske loptice da nije zabrinjavajuce. Kasnje vise nista. Krvarenje mi je trajalo oko 5 tjedana (onda je skroz stalo).

Zelena123

Broj poruka: 565

Prijavi adminu

MissMagic1

Hvala za savjete vezane uz nemirne noge! Željezo sam vadila prije mjesec dana i bilo je super, ali moguće da je palo. Još sam čitala da bi i manjak kalija isto mogao biti problem. Masaza zvuci kao super savjet! Imaš preporuku kome otići, tko bi masirao trudnici noge 🤭 (ukoliko si iz Zagreba)? Čestitam novim mamama! Hvala na dijeljenju iskustva!

Ja ti idem kod Marije, ona je na Kneziji u Baskijeri. Centar se zove prenatal by Marija Havel. Cura je educirana za trudnicke vjezbe i masaze (koje su top). Idem kod nje redovito od 15tog tjedna trudnoce. Mislim da je 1h masaze 30 eur.

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

bejbe2018

Broj poruka: 610

Prijavi adminu

Donna2022

Curke koje ste rodile- koliko dugo ste krvarile nakon poroda? Ja sam danas 11. dan, prva 4-5 je krvarenje bilo jace, za chicco uloske, zaadnjih 5-6 dana za normalne nocne, krv je blijedo crvena-roza-smedja, doduse danas me zabrinuo veliki ugrusak koji je ispao na ulozak. Kakva su vasa iskustva? Nemam bolove, savovi lagano zatezu i kao lagani pritisak u maternici

Pretpostavljam da si mislila na vaginalni porod,meni je bilo kombinacija i sa carskim pa ne znam jel se mogu ravnati ,ali i mene zanima isto.
    Nešto mi je ostalo da to zna čak do mjesec potrajati ,ali biće ovisi do osobe.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• Baby.nb.3

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

Donna2022

Mislim da sam oko 3-4 tjedna krvarila, ali prvih par dana jače, onda bi stalo, onda par ugrušaka i krvarenje, onda opet smanjivanje i tako je bilo smeđe još dobrih tjedan dana, sjećam se da me to živciralo jer nikako nije prestajalo, a sve neko lagano curkanje i smeđi iscjedak, nikad kraja. Čula sam da curama zna biti tako i do 6 tjedana, valjda se sve čisti 🤷 Tad ionako ideš na prvi pregled nakon poroda. To što ti cure kažu, bitno da nisu ogromni ugrušci.

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Sandra25

Broj poruka: 699

Prijavi adminu

Meni su ispadali ti ugrusci svaki cas, jos dok sam u rodilistu bila. Rekli su mi da je to dobro da se tijelo cisti. A krvarila sam prvih 7-10 dana bas jako, a kasnije mozda jos mjesec dana kao lagana menstruacija

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• tear_of_happiness

Broj poruka: 239

Prijavi adminu

Curke koje ste već rodile, jeli istina ili mit da se bebe primire par dana prije poroda? Danas mi je malac nekako manje aktivan nego inače, osjetim ga ali nekako ko da mu je neki lijeni dan 😅

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• lalllla

Broj poruka: 780

Prijavi adminu

tear_of_happiness

Curke koje ste već rodile, jeli istina ili mit da se bebe primire par dana prije poroda? Danas mi je malac nekako manje aktivan nego inače, osjetim ga ali nekako ko da mu je neki lijeni dan 😅

Daa

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Anica88

Broj poruka: 575

Prijavi adminu

lalllla

tear_of_happiness

Daa

Onda ja necu skoro 😅
    Moja je aktivnija nego ikad prije 😆

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33

• cocinella

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

I moja divlja kao luda. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.