Nas mali Arton je super, cekamo jos da glava poslje vakuma splasne, jos se malo vidi oteklina, place, jede i prdi 😂 udebljao se i presao kilazu sa poroda, da moze mislim da bi trco, non stop dize glavu, rita se nogama i rukama i okrece se u kreveticu, ja ga stavim na bok probudim se on na leđima i ruke iznad ili na glavi,
Ja sam jako cmizdrava i prvih par dana su mi suze isle non stop, pa sam tako plakala jer beba jos ne vidi (dok mu se ne prociste oci), jer sam mislila da macak misli da sam ga zanemarila, i tako zbog glupavih razloga, bas su me prale emocije i plakala bi i jer mi fali moja mama (koja je bila pola sata prije tog kod nas)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Žene, kako se borite protiv nemirnih nogu? Već par noći me rasturaju: ne mogu pronaći položaj u kojemu bih mogla zaspati, imam ih potrebu micati, gotovo da je neugodnost na granici s boli i poglavito je u predjelu listova, od ispod koljena. Uglavnom se po noći budim zbog pririska na mjehur pa ne usput uhvati i grč u jednom ili oba lista (E to je ful bolno i dosta traje dok misic ne olabavi). Svaku vecer, kada krenu neugodnosti, masiram listove s kremama za “umorne nogel (sadrže mentol pa me “dekoncentriranu” malo). Pokušavam držati noge na jastuku na visini ali ne pomaže. Pijem magnezij citrat 375 mg dnevno, ne pomaze. Pijem i Donat, isto ne pomaže. Umjereno se krećem kroz dan. Nosim ortopedske uloske. Bas me žalosti, ne mogu se naspavati pa san nadoknađujem kroz dan, ali nisam svaki dan u prilici nadoknaditi. Već preko dva sata pokušavam poduzeti nešto kako bih usnula i ne ide mi. Svaki savjet je dobrodošao! Ginekolog kaže da je to normalno (nije mi neka utjeha). Pijem prenatalne vitamine koje sadrže Fe.
Hej, vidim da a
pises da koristis kreme sa mentolom. Koju koristis a da smiju trudnice? Meni je doktorica rekla da ne smijem ni jednu tu kremu da nisu za trudnice. Mozda ova tvoja je pa da je nabavim 🤣🫣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Nas mali Arton je super, cekamo jos da glava poslje vakuma splasne, jos se malo vidi oteklina, place, jede i prdi 😂 udebljao se i presao kilazu sa poroda, da moze mislim da bi trco, non stop dize glavu, rita se nogama i rukama i okrece se u kreveticu, ja ga stavim na bok probudim se on na leđima i ruke iznad ili na glavi,
Ja sam jako cmizdrava i prvih par dana su mi suze isle non stop, pa sam tako plakala jer beba jos ne vidi (dok mu se ne prociste oci), jer sam mislila da macak misli da sam ga zanemarila, i tako zbog glupavih razloga, bas su me prale emocije i plakala bi i jer mi fali moja mama (koja je bila pola sata prije tog kod nas)
Hvala na dijeljenju iskustva ❤️
Kako ide sad oporavak osim hormona koji divljaju?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
Hvala za savjete vezane uz nemirne noge! Željezo sam vadila prije mjesec dana i bilo je super, ali moguće da je palo. Još sam čitala da bi i manjak kalija isto mogao biti problem. Masaza zvuci kao super savjet! Imaš preporuku kome otići, tko bi masirao trudnici noge 🤭 (ukoliko si iz Zagreba)? Čestitam novim mamama! Hvala na dijeljenju iskustva!
👩33 (FV Leiden, MTHFR, PAI-1 heterozigot)
👨🦱33
19.8.2022. ➕, 1.9. dijagnoza blighted ovum, 8.9. spontani prekid trudnoće (7+0)
23.2.2023. ➕, 16.3. hematom, sukrvica, čini se ok, 21.3. spontani pobačaj (7+1)
27.8.2023. ➕
terapija Fragmin —> Clexane
18.9.2023. 💓 (6+4)
6.11. NIFTY, stiže nam 👦 (24.10., 11+4)
4.1. big anomaly, 3D/4D (22+0)
25.4. Stigao nam je 👶 (38+0)
Mene od jutros muce neki grcevi. Nisu veliki ni jaki , kao neki blagi menstrualni. A povremeno osjetim i sa ledja da me probode. Da nisu to te bh kontrakcije😅 sad sam legla jer sam umorna, al uskoro cu se ustati pa malo po kuci prosetati da vidim hoce stati
Bh su vise kao stezanje, ne bole nego su neugodni, i zgrci se trbuh.. ne bi trebali boliti kao menstrualni. Probaj se istusirati toplom vodom i popiti vode pa vidi dal prestaje
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Mene od jutros muce neki grcevi. Nisu veliki ni jaki , kao neki blagi menstrualni. A povremeno osjetim i sa ledja da me probode. Da nisu to te bh kontrakcije😅 sad sam legla jer sam umorna, al uskoro cu se ustati pa malo po kuci prosetati da vidim hoce statiBh su vise kao stezanje, ne bole nego su neugodni, i zgrci se trbuh.. ne bi trebali boliti kao menstrualni. Probaj se istusirati toplom vodom i popiti vode pa vidi dal prestaje
A sta bi ovo moglo biti onda? Trudovi? Probava? Krenulo iz cista mira
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Mene od jutros muce neki grcevi. Nisu veliki ni jaki , kao neki blagi menstrualni. A povremeno osjetim i sa ledja da me probode. Da nisu to te bh kontrakcije😅 sad sam legla jer sam umorna, al uskoro cu se ustati pa malo po kuci prosetati da vidim hoce statiBh su vise kao stezanje, ne bole nego su neugodni, i zgrci se trbuh.. ne bi trebali boliti kao menstrualni. Probaj se istusirati toplom vodom i popiti vode pa vidi dal prestajeA sta bi ovo moglo biti onda? Trudovi? Probava? Krenulo iz cista mira
Imala sam i ja to ovu srijedu… ne znam sto je, proslo je nakon duljeg tusiranja
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
Sortiraj odgovore
Najstariji