Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla

Broj poruka: 780

Prijavi adminu

Sandra25

lalllla

Sandra25

Mene od jutros muce neki grcevi. Nisu veliki ni jaki , kao neki blagi menstrualni. A povremeno osjetim i sa ledja da me probode. Da nisu to te bh kontrakcije😅 sad sam legla jer sam umorna, al uskoro cu se ustati pa malo po kuci prosetati da vidim hoce stati
    Bh su vise kao stezanje, ne bole nego su neugodni, i zgrci se trbuh.. ne bi trebali boliti kao menstrualni. Probaj se istusirati toplom vodom i popiti vode pa vidi dal prestaje
    A sta bi ovo moglo biti onda? Trudovi? Probava? Krenulo iz cista mira

Moguce da posto si umorna da si se preforsirala malo ili nesto, a mozda je i probava, ja isto znam pomijesati nekad. Probaj se istusirati i umiriti malo pa vidi jel prolazi..

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

amystiqa

Broj poruka: 546

Prijavi adminu

Mašo kakva je situacija kod vas? Jesu te otpustili ili si još tamo? 

2020. 👦🏻

• Baby.nb.3

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

Sandra, možda je do probave, meni kad zašteka imam kao menstrualne bolove. Kad imaš Bh kontrakcije trbuh ti odjednom jako naraste, bude tvrd i napet i onda to samo prođe za 20ak sekundi. To je potpuno normalno, meni su ovdje svi doktori rekli da je to ok 👍

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Sandra25

Broj poruka: 699

Prijavi adminu

Baby.nb.3

Sandra, možda je do probave, meni kad zašteka imam kao menstrualne bolove. Kad imaš Bh kontrakcije trbuh ti odjednom jako naraste, bude tvrd i napet i onda to samo prođe za 20ak sekundi. To je potpuno normalno, meni su ovdje svi doktori rekli da je to ok 👍

Pa nekako najprije mislim da je probava, ali me zabrinulo jer mi je par puta u ledjima bilo. Ali mozda to dvoje i nije povezano. Sad sam odigrala briskulu sa muzem i malim, malo pobrisala prasinu, i cini mi se kao da je lakse malo. Vidjet cemo😀

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Maša🤰🏼

Broj poruka: 2138

Prijavi adminu

amystiqa

Jos sam tu 🤷🏼‍♀️ trudova ima pa nema . Neznam … molim se svima i svemu da krene kako treba bolit 😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Bela23

Broj poruka: 579

Prijavi adminu

Maša🤰🏼

amystiqa

Jos sam tu 🤷🏼‍♀️ trudova ima pa nema . Neznam … molim se svima i svemu da krene kako treba bolit 😂

Maso ista stvar kod mene. Nzn jel to normalno za drugorotke al meni krenu nvcr vec dva puta tako krenu i ja se ponadam i onda sve stane. Prvi put su me otvorili 3 cm sad cekam pregled u pon da vidim jesu me dalje otvorili. 
    Bh kontrakcije me od jucer bas muce i trbuh mi je jako jako tvrd. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• 12345M

Broj poruka: 327

Prijavi adminu

Anica88

12345M

Nas mali Arton je super, cekamo jos da glava poslje vakuma splasne, jos se malo vidi oteklina, place, jede i prdi 😂 udebljao se i presao kilazu sa poroda, da moze mislim da bi trco, non stop dize glavu, rita se nogama i rukama i okrece se u kreveticu, ja ga stavim na bok probudim se on na leđima i ruke iznad ili na glavi,
    Ja sam jako cmizdrava i prvih par dana su mi suze isle non stop, pa sam tako plakala jer beba jos ne vidi (dok mu se ne prociste oci), jer sam mislila da macak misli da sam ga zanemarila, i tako zbog glupavih razloga, bas su me prale emocije i plakala bi i jer mi fali moja mama (koja je bila pola sata prije tog kod nas)
    Hvala na dijeljenju iskustva ❤️
    Kako ide sad oporavak osim hormona koji divljaju?

Ja sam zadovoljna kako ide oporavak, jos da prestanem imat upalu misica dole i da me prestane zatezat i ko nova sam, i kad imam te grceve malo vise krvi iscuri al sve u svemu je okej, treba mi jos koji dan pa da uspijemo i malo prosetat :) 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

Donna2022

Broj poruka: 389

Prijavi adminu

Sretnooo curke koje ste pred porod!🙏
    Curke koje ste rodile- koliko dugo ste krvarile nakon poroda? Ja sam danas 11. dan, prva 4-5 je krvarenje bilo jace, za chicco uloske, zaadnjih 5-6 dana za normalne nocne, krv je blijedo crvena-roza-smedja, doduse danas me zabrinuo veliki ugrusak koji je ispao na ulozak. Kakva su vasa iskustva? Nemam bolove, savovi lagano zatezu i kao lagani pritisak u maternici

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Bela23

Broj poruka: 579

Prijavi adminu

Donna2022

Sretnooo curke koje ste pred porod!🙏
    Curke koje ste rodile- koliko dugo ste krvarile nakon poroda? Ja sam danas 11. dan, prva 4-5 je krvarenje bilo jace, za chicco uloske, zaadnjih 5-6 dana za normalne nocne, krv je blijedo crvena-roza-smedja, doduse danas me zabrinuo veliki ugrusak koji je ispao na ulozak. Kakva su vasa iskustva? Nemam bolove, savovi lagano zatezu i kao lagani pritisak u maternici

Iskreno ne sjecam se koliko sam krvarila ali sam znala isto imati te ugruske. Nije me puno bolilo, doslovno nisam tabletu za bolove uzela poslije poroda uopce. Nakon par dana su me znali zatezati savovi pa sam znala stavljati Rivanol al iskreno mogla sam i bez toga. Mene su zapravo smetali hemoroidi ali ja tada nisam znala koliki su oni zapravo vec sam mislila da je to sve od pucanja

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• BlackRose

Broj poruka: 448

Prijavi adminu

MissMagic1

Hvala za savjete vezane uz nemirne noge! Željezo sam vadila prije mjesec dana i bilo je super, ali moguće da je palo. Još sam čitala da bi i manjak kalija isto mogao biti problem. Masaza zvuci kao super savjet! Imaš preporuku kome otići, tko bi masirao trudnici noge 🤭 (ukoliko si iz Zagreba)? Čestitam novim mamama! Hvala na dijeljenju iskustva!

Nisam iz Zagreba. Probaj pitati okolne salone da li tko masira trudnice, sigurno ce se naci netko 😊

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.