Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Donna2022

Broj poruka: 389

Prijavi adminu

Cure sve koje ste ispod 36 tt i bojite se preranog otvaranja/skracivanja cerviksa topla preporuka Roidakal, pisale smo vec o tome, meni je def pomogao, bio mi je skracen cerviks, nakon njega dogurala do 39+3

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Zelena123

Broj poruka: 565

Prijavi adminu

Cure sretno danas na pregledima!
    Baby nek su nalazi uredni :)
    Mašo kako je prošla vizita?Ja službeno odustajem od kuhanja i bilo kakvih aktivnosti doma. Sve što padne na pod ja više ne mogu dizat i samo ostavljam mužu. Nemam snage više ni kuhat, saginjat se po lonce, protezat se po gornjim ormarićima i sl. xD Ostaje mi samo kupanje, spavanje, hranjenje ahhah

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Bananica80

Broj poruka: 431

Prijavi adminu

Dobila sam preporuku od patronazne da sta manje koristim vlazne maramice i da je dovoljno kao gaze ili maramice u vodu pa sa tim bebu cistit. Osim kad smo vani, onda vlazne zbog prakticnosti. E sad, rekla mi je sta to stavljam u vodu pa sa tim cistim bebu, al se ne mogu sjetit jel rekla maramice ili krpe ili gaze 😶 vi koje tako koristite vodu, sta koristite kao zamjenu za vlazne?

• lalllla

Broj poruka: 780

Prijavi adminu

Bananica80

Dobila sam preporuku od patronazne da sta manje koristim vlazne maramice i da je dovoljno kao gaze ili maramice u vodu pa sa tim bebu cistit. Osim kad smo vani, onda vlazne zbog prakticnosti. E sad, rekla mi je sta to stavljam u vodu pa sa tim cistim bebu, al se ne mogu sjetit jel rekla maramice ili krpe ili gaze 😶 vi koje tako koristite vodu, sta koristite kao zamjenu za vlazne?

To su ti one to.to krpice imas u dm ili babycentru, narancasto pakiranje.. ako znas 
    https://www.babycenter.hr/to-to-tosama-visenamjenske-krpice-sort-1001-100-kom-23017-29393.html

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

amystiqa

Broj poruka: 546

Prijavi adminu

Bananica80

Vjerojatno baby blazinice. One budu onako veće pravokutne. 
    Ja sam koristila za sina i opet ću sad vlažne maramice 99% voda. Hippove su mi najbolje.
    One s nekim mirisima i balzamima nisam nikad ni koristila. 

2020. 👦🏻

• BlackRose

Broj poruka: 448

Prijavi adminu

Bananica80

Imas u Lidlu blazinice za bebe. Te sam ja znala uzimati. Malo su vece i ne trgaju se 

• Alexica

Broj poruka: 354

Prijavi adminu

Bravo baby nb 3, ma vi cete na kraju izgurati sigurno do 37. Tjedna bar 🤞🏻🤞🏻🤞🏻😊Maso, ja se nadam da ce beba uskoro ipak i da te ne pustaju iz bolnice, samo ces se stresirat bezveze za vikend.Lallla klikni na neciju trakicu pa kreiraj svoju na toj stranici i onda skopiraj ja mislim drugi generirani link na svoj profil u potpis

• lalllla

Broj poruka: 780

Prijavi adminu

Alexica

Bravo baby nb 3, ma vi cete na kraju izgurati sigurno do 37. Tjedna bar 🤞🏻🤞🏻🤞🏻😊Maso, ja se nadam da ce beba uskoro ipak i da te ne pustaju iz bolnice, samo ces se stresirat bezveze za vikend.Lallla klikni na neciju trakicu pa kreiraj svoju na toj stranici i onda skopiraj ja mislim drugi generirani link na svoj profil u potpis

Jesam ga, hvalaaaa

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• BlackRose

Broj poruka: 448

Prijavi adminu

Pitanje za one koje su koristile Frida mom proizvode. Sto je bolje uzeti? Gacice bi svakako posto ste ih toliko nahvalile. Dal mi treba i pjena i oblozi ili bude dosta da su samo oblozi? Oblozi se stavljaju na ulozak ako sam dobro shvatila ili? Pomozite da ne trosim novce bezveze 🙈 hvala 😊

• Sandra25

Broj poruka: 699

Prijavi adminu

BlackRose

Sandra25

Maša🤰🏼

Jutro svimaaa :)
    Maša je jedina na odjelu koja nece rodit valja hahaha ispao mi kompletan sluzni cep jucer bas ono velicine šake. Imala sam tlak 150 pa sam dobila tabletu za tlak, sad se to smirilo . Trudova i dalje nema tako da pretpostavljam da idem doma. Ali mi je to CUDNO I STRASNO da idem doma 4 i pol prsta otvorena, sa tlakom koji se stalno dize 😳 neznam 🙈 isla bi doma jer je tu situacija na 4. Katu KOMA! 3 sobe u kojima je po 3 zene koriste isti tuš i isti wc BLJAKEC
    Mene nervira jer oni rade toliki bauk od visokog tlaka, isprepadaju nas skroz, a onda odgadaju indukciju. Ja sam bila zavrsila u bolnici tocno na dan termina sa tlakom 160/100 i drzali su me tamo 7 dana u bolnici da bi me tek sedmi dan inducirali.
    Nikako to ne razumijem
    Mozda ovisi i o tome da li imas druge simptome. Meni su s takvim tlakom busili vodenjak jer sam imala jako visoke proteine u urinu i bila sam strasno natecena. U trenutku busenja sam bila otvorena 8cm, ali su mi rekli da moramo ubrzati porod da se nebi nesto zakompliciralo i da na kraju nebi morala na carski. Tlak su mi mjerili valjda svakih 5 do 10min.
    A mozda su me se samo htjeli rijesiti 🤷‍♀️

I ja sam imala proteine i bila sam nenormalno natecena. Ali nije im se zurilo u mom slucaju🤣🤣🤣🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.