Evo i mene sa pregleda. Moj sin i dalje stoji poprecno, a dr kaze da se ocito pokusava okrenuti danima i to iritira i napinje se jako pa otud i ti silni bolovi i kontrakcije. I na ultrazvuku se pokusavao okrenuti. On misli da ce se to i dogoditi kroz par dana. Cerviks samo omeksan i dalje, zatvorena. Stavio mi je kontrolu za 2 tjedna. Mene je iskreno ovo ova 2,3 dana poljuljalo psihicki, prepala sam se. Moram se resetirati ovih par dana. 😃
Pa u biti stvarno ima logike da imaš tako često BH ako se on stalno pokušava okrenuti iz poprečnog. Ja imam BH i za “manje” stvari, tipa ako mi je mjehur previše pun, dok ga ne ispraznim ne prolaze. Možda se i moj zadnjih dana pokušava okrenut iz zatka pa zato i ja imam češće.
Jesi probala vježbice za okretanje, da mu pomogneš malo. Ja krenula raditi.
https://youtu.be/s-szODdpg8A?si=Zw9U0QnjJUilveoP
2020. 👦🏻
Bh imam i ja često, i definitivno pun mjehur odmaže, pa brinite o tome. I puno piti!
Moj je jutros bio glavom dolje, dok sam došla na Srebrnjak za dva sata, on se okrenuo 😂
To što spominjete sprejeve i gelove, ili što već, to je samo za prirodan porod?
Jednokratne gaćice sam uvijek koristila jednom.
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Rođene bebe:
Anchii97 9.2. 💙 Vladimir
Malena 1122 14.2. 💙 Mark
Alexica 16.2. 💙 Adrian
Aniee 18.2. 💙
JagodicaBobica96 18.2.💙 Kaan
Martinaaa_ 19.2. 💗 Dora
Donna2022 20.2. 💗 Leona
12345M 20.2. 💙 Arton
bejbe2018 27.2.💙
Luce88 3.3.💙
Mema88 8.3.💗
MAD ROSE 10.3.💙
cocinella 10.3.💗
Bela23 11.3.💙
sophisticy 14.3.
tear_of_happiness 15.3.💙
Anica88 16.3.💗
Lucy08 21.3.💙
Maša 21.3💗
posvudusavol2 22.3.💙
sisy 22.3.💗
Pohana_Tikvica11 23.3.💗
Zelena123 27.3.💙
Bananica80 28.3.
TeMamadius90 1.4.
lalllla 7.4.💗
Sandra25 9.4.💙
lucylu35 10.4.
Mrva1104 11.4.💙
pepapepa 11.4.💗
Suncica13 13.4.💙
Malina 1302 13.4.💗
Leptirica123 18.4.💙
BlackRose 22.4.💗Aria
Tratinčica123 27.4.💗Aria
Mary36 28.4.💗Vida
Nina_na 29.4.💗
WhiteOrchid 30.4.💗
Gemini1994 30.4.💙
Yellowsubmarine 1.5.💙
LavicaBP 2.5.💗
Antonela2024 4.5.💙 David
amystiqa 11.5.💙
Baby.nb.3 12.5.💙
lucq 15.5.💗
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
Pitanje za one koje su koristile Frida mom proizvode. Sto je bolje uzeti? Gacice bi svakako posto ste ih toliko nahvalile. Dal mi treba i pjena i oblozi ili bude dosta da su samo oblozi? Oblozi se stavljaju na ulozak ako sam dobro shvatila ili? Pomozite da ne trosim novce bezveze 🙈 hvala 😊Gacice svakako da!
Ja sam prvi put koristila pjenu i opet sam ju uzela. Stavi se na ulozak i ima efekt hladenja i brzeg zacjeljivanja.. oblozi su tipa kao vlazne maramice koje se stave na ulozak (imaju isti ucinak ko pjena)🤷♀️ samo sto mislim da cak pjena duze traje, jer tih obloga dobijes mislim 24 komada u paketicu.. (provjeri)
Imas i uloske koje ‘puknes’ i onda oni hlade i brze zacjeljuju ranu a oni su bas ulosci pa ne trebas tipa stavljat chicco nego su doboljni ovi sami po sebi, to isto nisam koristila jer ih se dobije par u paketu pa eto👍 ugl ja imam gacice i pjenu i to mi je i prvi put bilo cisto dovoljno.. a sad ovo ostalo kako ko preferira i vise voli ali zapravo sve ima isti ucinak😀E super, hvala ti puno na pojasnjenju. 😊
Ulosci mi se cine neisplativi posto se prve dane kad to najvise trebam dosta krvari. Radije cu onda samo pjenu i gacice njihove.
Gacice se mogu oprati, nista im nece biti? Znam da pise da su jednokratne, ali ja sam i one mrezaste oprala i koristila ponovo
Mozes oprati gacice, ja sam ih na 60 stavila pa “ako prezive dobro” i prezivjele su🤣 nakon sto sam pol paketa pobacala🤪. Svakako uzmi bokserice, meni su super bile, nista se nije micalo. Imala sam chicco uloske i obzirom da su mi radili epiziotomiju narucila sam dodatno obloge i pjenu, oblozi su mi ok, pjenu nisam ni probala, nekako me bilo strah na kraju da mi ne razgradi savove prije vremena, tako da cu sada krenuti s njom.. i svakako peri bottle, to je super stvar nakon svake nuzde
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Evo i mene sa pregleda. Moj sin i dalje stoji poprecno, a dr kaze da se ocito pokusava okrenuti danima i to iritira i napinje se jako pa otud i ti silni bolovi i kontrakcije. I na ultrazvuku se pokusavao okrenuti. On misli da ce se to i dogoditi kroz par dana. Cerviks samo omeksan i dalje, zatvorena. Stavio mi je kontrolu za 2 tjedna. Mene je iskreno ovo ova 2,3 dana poljuljalo psihicki, prepala sam se. Moram se resetirati ovih par dana. 😃
Sigurno zato i imaš te kontrakcije, jadan mališa pokušava se okrenuti, ma uspjet ce sigurno za koji dan, odmah će i tebi lakše, drži se. ❤️😊
Evo i mene s pregleda! Sve je dobro, cerviks održan i ima 37 mm. Beba je nisko i jako aktivna, zato i imam tolike bolove dok hodam. Skače skoro stalno . Okrenula se glavom dolje za porod, nadam se da bude tako i ostala jer je već mjesec dana u tom položaju. Sve je super, pregled imam opet 27. 03. Curka je sad teška 1780 grama, čini mi se čak malo manja od prve moje cure u tim tjednima. Yellowsubmarine koliko je tvoj težak usporedbe radi? I da, ima hrpu guste kose, već skoro 3 cm 🤣. Biti će baš čupavica 😊.
Pitanje za one koje su koristile Frida mom proizvode. Sto je bolje uzeti? Gacice bi svakako posto ste ih toliko nahvalile. Dal mi treba i pjena i oblozi ili bude dosta da su samo oblozi? Oblozi se stavljaju na ulozak ako sam dobro shvatila ili? Pomozite da ne trosim novce bezveze 🙈 hvala 😊Gacice svakako da!
Ja sam prvi put koristila pjenu i opet sam ju uzela. Stavi se na ulozak i ima efekt hladenja i brzeg zacjeljivanja.. oblozi su tipa kao vlazne maramice koje se stave na ulozak (imaju isti ucinak ko pjena)🤷♀️ samo sto mislim da cak pjena duze traje, jer tih obloga dobijes mislim 24 komada u paketicu.. (provjeri)
Imas i uloske koje ‘puknes’ i onda oni hlade i brze zacjeljuju ranu a oni su bas ulosci pa ne trebas tipa stavljat chicco nego su doboljni ovi sami po sebi, to isto nisam koristila jer ih se dobije par u paketu pa eto👍 ugl ja imam gacice i pjenu i to mi je i prvi put bilo cisto dovoljno.. a sad ovo ostalo kako ko preferira i vise voli ali zapravo sve ima isti ucinak😀E super, hvala ti puno na pojasnjenju. 😊
Ulosci mi se cine neisplativi posto se prve dane kad to najvise trebam dosta krvari. Radije cu onda samo pjenu i gacice njihove.
Gacice se mogu oprati, nista im nece biti? Znam da pise da su jednokratne, ali ja sam i one mrezaste oprala i koristila ponovoMozes oprati gacice, ja sam ih na 60 stavila pa “ako prezive dobro” i prezivjele su🤣 nakon sto sam pol paketa pobacala🤪. Svakako uzmi bokserice, meni su super bile, nista se nije micalo. Imala sam chicco uloske i obzirom da su mi radili epiziotomiju narucila sam dodatno obloge i pjenu, oblozi su mi ok, pjenu nisam ni probala, nekako me bilo strah na kraju da mi ne razgradi savove prije vremena, tako da cu sada krenuti s njom.. i svakako peri bottle, to je super stvar nakon svake nuzde
Super informacija 😄 malo su preskupe da ih bacam, a trebat cu ih jedno vrijeme. Onda bi mi cak i jedan paket od 8kom trebao biti dosta ako sve prezive pranje 😅
Cure, prijavila sam se na nekakav besplatni seminar za trudnice i dojilje u Varazdinu (cekam jos odgovor da li nisam zakasnila). Pricaju o prehrani u trudnoci, za vrijeme dojenja, povezivanju mame i bebe, dijastazi i svasta nesto. Nadam se da cu upasti 😊 je li bila mozda koja negdje na takvom seminaru? Navodno to imaju od 2018.god, ali sad prvi put cujem za to
Da li ima netko ovdje tko je uradio puno uzv pregleda u trudnoći? Ja sam jučer brojala i uradila sam ih previše. Prva dva puta sam bila u kratkom razmaku, prvo samo vidjeli miješak pa za par dana da li kuca srce. Dalje, vodila sam trudnoću kod socijalnog radi bolovanja i dodatno kod svog privatnog liječnika znači svaki mjesec dva puta. Radila onaj veliki Anomaly scen, zatim nekoliko puta u trudnoći završila u bolnici na uzvu, jednom zbog prometne nezgode, dva puta zbog virusa, i nedavno ležala u bolnici zbog urinarne infekcije 3 dana, gdjr su mi 2 puta radili ultrazvuk.
Mislim sveukupno 18 puta da sam radila uzv.
Jučer naiđem na članak o štetnosti uzva na bebin mozak i PaaaaF, ode moje spavanje, moja bezbrižnost i sve u ......
Ima li netko da zna nekoga da je uradio 100 uzv pregleda a da je beba ok i da je sve uredu? Takav netko mi sada treba 🤦🏻♀️
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji