Vidim po ljekarna na netu da imaju Multimam komprese 1+1 promo. Dobra bome akcija s obzirom da su skupe
Ja sam uzela Fridine bokserice i chico uloske. Cak sam ovaj tjedan uzela sve za torbu za rodiliste, trebam jos samo 2,3 nadopuniti 😃
Ajme ti si samo tjedan ispred mene po terminu, a bome po pripremi miljama ispred. 🙈Hahahaahah s prvim sam torbu spremila sa 37 tjedana. To mi sada zvuci preeeekasno 😅 ove ture sam produzila a doduse i sama sam nekakva kilava i jos sad omeksan cerviks i moram lezati tako da sam se ustrtarila da necu stici i da cu roditi ranije 😂 vjeruj mi da je do mene, imas vrimena 🤣🤣
Ma ako je tako, bolje biti spremna. 😉
Ja sam isto prošli put oko 37.tt i dobro da jesam jer je za tjedan dana stigao mališa. Mislim da ću sad isto pomalo kad odem na porodiljni za 3 tjedna krenut prikupljati.
Jedino ako uleti neka akcija. Gledala sam sad ovo 1+1 Multimam i zapravo su standardna ponuda u nekim ljekarnama, nije baš 1 gratis, ali je cijena povoljnija nego za kupnju dvije zasebne kutije.
Frendica hvali i ovaj balzam Multimam protect, to je novo. Mislim da ću uzet jednu kutiju kompresa i tu kremu.
2020. 👦🏻
Planirala sam jos do porodiljnog pricekati s pripremom torbe, ali sam odlucila sad jer je Tyrosur prasak stigao pa da ugrabim prije nego nestane i bazzar ima akcije do kraja 2.mj pa da iskoristim 🙈
Ostalo sto ste predlozile budem pratila ako bude di akcija, necu kupovati ranije jer mi ionako ne treba prije poroda
E a za sto je tocno taj prasak jer meni svi govore da ne treba apsolutno nista za pupak. Mi sad mijenjamo samo gazice, a on samo sto ne otpadne.
E a za sto je tocno taj prasak jer meni svi govore da ne treba apsolutno nista za pupak. Mi sad mijenjamo samo gazice, a on samo sto ne otpadne.
To treba samo ako se upali. Zamjena je bivacyn. Ako je sve ok s pupkom i samo što ne otpadne, ne treba ništa
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Meni je rekla naša patronažna još prije 4 godine s prvim da se on više ne koristi bez nekog razloga, da. Samo malo našpricati Octanisept i mijenjati gazice.
S tim da je moj imao i granulom na kraju i morala ga je lapizirati srebro nitratom, ali ništa to nije ni bolno ni ništa, prošlo vrlo brzo nakon primjene.
Tak da ne kužim hype oko tog Tyrosura kojeg je nestašica. 😁
2020. 👦🏻
Hvala ti na info.. da, evo to me bas "brine" 😀 htjela bih i ja nekog tko komunicira mailom 😀 uopce ne znam gdje se raspitati oko toga 😅 al, nista, gugl mi je frend 😀😀
Ja sam isla logikom:
Odabrala par najblizih domova zdravlja
Proucila im stranice / doktore / putove do njih & mogucnosti parkinga
Testirala sa zvanjem/slanjem mejlovaI sad otprilike imam ideju gdje cu, al eto poklopilo se s tim da tamo i lokacijski pripadam pa bi me trebali uzeti, KAKO SU MI I PROMPTNO ODGOVORILI MAILOM.Isla sam tamo i na dogovor s patronaznom i usput ispitivala majke kako im je 🤣Radi se o ZG.A kako si skuzila gdje lokacijski pripadas unutar DZ? Ja sam si nasla patronaznu online, nije bio prob. Al ne znam koji je "moj kvartovski DZ". Spadam pod DZ centar, zivim na Prisavlju. Kilometarski mi je najblizi DZ na Kneziji iako tu vj ne spadam jer su oni pod DZ Zapad - al tu bi mi bilo zgodno jer bi mogla i pjeske. Ostali DZ unutar DZ centar su mi svi sa autom. I sad ne znam jesu me duzni primit svi koji spadaju pod DZ Centar, ili samo moj "lokalni" i kako da saznam koji mi je lokalni? 🙈 jer ako su svi pedijatri overbooked onda ce me ovi ostali odignorirat pa nema smisla da njih istrazujem previse 😅
to piše na web stranici koja trenutno ne radi
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
On isusuje pupak da brze zacijeli. Tako je barem meni patronazna bila nesto objasnjavala. I rekla mi je da gazice ne mijenjam (to ona radi) i samo posipam sa praskom di je vlazno. Ocito je svugdje drugacije 🤷♀️
Super, hvala vam na objasnjenju. Ja se nekak ne opterecujem s pupkom, valjda ni ne znam sto sve moze biti pa gledam na taj pupak samo kao: ajde otpadni vise, smetas nam za tummy time i kupanac 😂
Al opet, ak ce trebati kupit cu nesto u ljekarni- zamjena valjda ima nekakva.
Super, hvala vam na objasnjenju. Ja se nekak ne opterecujem s pupkom, valjda ni ne znam sto sve moze biti pa gledam na taj pupak samo kao: ajde otpadni vise, smetas nam za tummy time i kupanac 😂
Al opet, ak ce trebati kupit cu nesto u ljekarni- zamjena valjda ima nekakva.
Ma da to je.cisto da se rana brze osusi i zacijeli, mislim da ne moze imati nikakav los utjecaj. Meni je patronazna preporucila jos za sina pa cu tako i sada za malu koristiti. Ja to i za sebe ponekad koristim kad mi dodje zanoktica ili kad mi se nesto upali
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Meni je rekla naša patronažna još prije 4 godine s prvim da se on više ne koristi bez nekog razloga, da. Samo malo našpricati Octanisept i mijenjati gazice.
S tim da je moj imao i granulom na kraju i morala ga je lapizirati srebro nitratom, ali ništa to nije ni bolno ni ništa, prošlo vrlo brzo nakon primjene.
Tak da ne kužim hype oko tog Tyrosura kojeg je nestašica. 😁Mojoj je pupak otpao tek nakon mj dana, dva puta lapiziranje u Klaicevoj, pa stalno krvav, nikako da krene na bolje i na kraju sam na svoju ruku tj maminu krenula stavljati tyrosur i nakon 2 dana riješila pupak.
Ovaj put idem odmah s tim praškom da se ne patim s gazama i opsesivnim gledanjem pupka 😂
I mom je tek nakon mjesec dana, tj nešto prije je otpao, ali nakon prve lapizacije smo riješili taj granulom.
2020. 👦🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji