Dobre ste, sve se pripremate. Ja sam jednom probala datulje i zakljucila da su preslagke, caj i inace ne volim, ananas sam vise jela u prvom tromjesecju 😅
Kupit cu jedan danas…
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ja obavila cijepljenje. Evo samo i dobre info “s izvora”.
Kaže epidemiologinja da je srećom epidemija skroz u padu, da ima veliko područje djelovanja i da je u zadnje vrijeme imala samo 2 slučaja.Bas lipo za cuti! Ja se planiram cijepiti al evo nikako da se odlucim otici. Bice te samo ruka boli?
Mene je mozda pola sata bolila ruka i to je to
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Bela sretnooo 🍀🥳
Cure gdje ste kupovale taj čaj od lista maline? Ja bi isto počela to piti.
Imas u ljekarnama
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Ja obavila cijepljenje. Evo samo i dobre info “s izvora”.
Kaže epidemiologinja da je srećom epidemija skroz u padu, da ima veliko područje djelovanja i da je u zadnje vrijeme imala samo 2 slučaja.Bas lipo za cuti! Ja se planiram cijepiti al evo nikako da se odlucim otici. Bice te samo ruka boli?
Čak me ni ne boli za sad. Od cjepiva za gripu me malo jedan dan boljela kao muskulfiber, ali evo sad ni to.
Bili su jedni baka i deda (mlađahni) se došli cijepiti jer im stiže unuka za mjesec dana, baš lijepo kako brinu. 🙂
…
tear_of_happiness imaš i u Bio&Bio
2020. 👦🏻
Joj moram i ja kupiti taj čaj :D Al krenut ću ga pit idući tjedan, sve me strah da ne ubrzam previše hehe
Amystiqa super za cijepljenje i da nema više puno slučajeva :D
Bela sretno!!!! Neka porod bude kratak i bezbolan :D
Mašo i tebi sretno danas na pregledu!
Nisam puno razmišljala o pupku moram priznati, pripremit ću gaze i Octanisept i slušat patronažnu.
Čekamo ovotjedne bebice <3Pitanje za mame koje imaju dečke - na što sve obratiti pažnju oko pišonje? Čula sam nešto da se smije ili ne smije natezati ona kožica, nadam se da to nije ništa komplicirano :D
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Hvala puno cure, ali sve je stalo 😏 sad stalno osluskujem da vidim sto se dogadja. Svakako sutra ujutro imam pregled kod svoje gin pa cemo vidit sta kaze
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Joj moram i ja kupiti taj čaj :D Al krenut ću ga pit idući tjedan, sve me strah da ne ubrzam previše hehe
Nisam puno razmišljala o pupku moram priznati, pripremit ću gaze i Octanisept i slušat patronažnu.
Čekamo ovotjedne bebice <3Pitanje za mame koje imaju dečke - na što sve obratiti pažnju oko pišonje? Čula sam nešto da se smije ili ne smije natezati ona kožica, nadam se da to nije ništa komplicirano :D
Jooooj to s prevlačenjem kožice je tema za koju svaki dr ima svoje mišljenje. Nama je recimo pedijatrica rekla da ne moramo, da se to više ne radi. Onda je imao urinarne i ecoli kao beba i na Rebru su nas dosta izribali jer kao nismo prevlačili i tamo su mu grubo prevukli da je bilo i malo krvi. 😕 Poslije smo još neko vrijeme prevlačili pa neko duže vrijeme nismo kako nije imao urinarnih više.
Ugl. nemam ti pametan savjet, svatko će ti drugačije vjerojatno reći.
2020. 👦🏻
Čekamo ovotjedne bebice &lt;3Pitanje za mame koje imaju dečke - na što sve obratiti pažnju oko pišonje? Čula sam nešto da se smije ili ne smije natezati ona kožica, nadam se da to nije ništa komplicirano :DJooooj to s prevlačenjem kožice je tema za koju svaki dr ima svoje mišljenje. Nama je recimo pedijatrica rekla da ne moramo, da se to više ne radi. Onda je imao urinarne i ecoli kao beba i na Rebru su nas dosta izribali jer kao nismo prevlačili i tamo su mu grubo prevukli da je bilo i malo krvi. 😕 Poslije smo još neko vrijeme prevlačili pa neko duže vrijeme nismo kako nije imao urinarnih više.
Ugl. nemam ti pametan savjet, svatko će ti drugačije vjerojatno reći.
Meni je patronazna rekla da malo navucem onako i namocim s uljem bademovim npr i tako svako kupanje, ja ga u pocetku nisam kupala svaki dan nego tipa svaki drugi i tad bi to napravila, i evo zadnjih dana nisam bas nesto cesto radila to i upalilo mu se i zagnojilo bas smo prije 3 dana bili na hitnoj, to su mu ocistili gnoj je izasao i rekla mi je tad kirurgica da treba navlaciti svako presvlacenje pelena onako malo tek tolko kolko ide…. Pa sad ti budi pametan. A ja to nisam radilw cesto da ga ne povrijefim, jer mi nitko nije rekao da zapravo to treba stalno raditi itd i onda je on nadrljao zapravo zbog mene koja se ocito nisam dobro informirala ili sta vec odnosno jer svi kazu drugacije🤷♀️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Ja sam svome navlacila, a sad je na pregledu sistemtskom prije skole dobio uputu da navlaci sam jer je velik- al sve mi se cini da on to ne radi dobro.
Uglavnom dok je bio manji, neki bi mi rekli navlaci, neki bi mi rekli ne. I kad ne bi navlacila neki period odmah bi se zalio da ga pece pišo i bilo bi sve crveno. Tako da navlaciti obavezno
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Što se tiče piše, da, svatko će reći drugačije. Evo imam dvojicu i nisam tome pridavala puno pažnje u smislu zanemarivanja, ali nisam niti nešto puno oko te kožice i nisu imali nikad infekcije. Dok su bili bebe nakon kupanja kad je sve mekano samo lagano povući i očistiti prljavštinu sa tetra pelenom i vodom. Neki kažu dok se izvuku iz pelena (cca 2 godine) bi se trebalo skroz navući, ali ne mora biti, barem naša pedijatrica nije inzistirala. Sad također nakon kupanja presvuku koliko ide i uspjeli su si sami navući (jer oni počnu sve to istraživati), tako da uglavnom ne morate to do određenog vremena, samo uvijek koliko ide i bitno je očistiti 👌
Ja sad ne bi znala kako s curicom 😅🤦😂
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Sortiraj odgovore
Najstariji