Samo da dodam za Multimam komprese, s obzirom na cijenu, jedan savjet, prereže se na pola jedna i dovoljna bude za obje bradavice.
Dobila sam preporuke za silver cups i ja ovaj put pa ću svakako probati.
2020. 👦🏻
Cure kako se preuzima u dmu onaj paket za bebu?
Treba neki rodni list ili nesto? Jel moze tata to preuzeti?
Silver cups su odlicne, meni vise pomognu od kompresa i lanolina 👌
Chicco me zivciraju jer se nekako raspada ona tanka gazica na vrhu. U rodilistu su davali nekakve polu pelene i to mi je bilo super, ali nisam zapamtila marku :(
Moze tata. Mislim da treba samo otpusno pismo bebe iz rodilista dok ne izvadis ostale papire u maticnom uredu:) (rodni list)
Multi mam komprese- imaju u ljekarnama, ja sam kupovala u farmaciji
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Hvala ti na info.. da, evo to me bas "brine" 😀 htjela bih i ja nekog tko komunicira mailom 😀 uopce ne znam gdje se raspitati oko toga 😅 al, nista, gugl mi je frend 😀😀
Ja sam isla logikom:
Odabrala par najblizih domova zdravlja
Proucila im stranice / doktore / putove do njih & mogucnosti parkinga
Testirala sa zvanjem/slanjem mejlovaI sad otprilike imam ideju gdje cu, al eto poklopilo se s tim da tamo i lokacijski pripadam pa bi me trebali uzeti, KAKO SU MI I PROMPTNO ODGOVORILI MAILOM.Isla sam tamo i na dogovor s patronaznom i usput ispitivala majke kako im je 🤣Radi se o ZG.
A kako si skuzila gdje lokacijski pripadas unutar DZ? Ja sam si nasla patronaznu online, nije bio prob. Al ne znam koji je "moj kvartovski DZ". Spadam pod DZ centar, zivim na Prisavlju. Kilometarski mi je najblizi DZ na Kneziji iako tu vj ne spadam jer su oni pod DZ Zapad - al tu bi mi bilo zgodno jer bi mogla i pjeske. Ostali DZ unutar DZ centar su mi svi sa autom. I sad ne znam jesu me duzni primit svi koji spadaju pod DZ Centar, ili samo moj "lokalni" i kako da saznam koji mi je lokalni? 🙈 jer ako su svi pedijatri overbooked onda ce me ovi ostali odignorirat pa nema smisla da njih istrazujem previse 😅
Ja sam kupila ove uloske. Ne znam kakve su, ali nisu mi bas ni chico bile nesto. Vir su bile ok al su mi premalene.
https://www.ecco-verde.hr/masmi/organski-higijenski-ulosci-poslije-porodaVidjet cemo kakve ce se ove pokazati
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Samo s karticom ili aplikacijom (kako vec imas) ode na blagajnu i veli da bi podigao paket za novorođence. Ja sam svojeg poslala s otpusnim pismom, ali nije ga trebao.
Vidim po ljekarna na netu da imaju Multimam komprese 1+1 promo. Dobra bome akcija s obzirom da su skupe
Ja sam uzela Fridine bokserice i chico uloske. Cak sam ovaj tjedan uzela sve za torbu za rodiliste, trebam jos samo 2,3 nadopuniti 😃
Vidim po ljekarna na netu da imaju Multimam komprese 1+1 promo. Dobra bome akcija s obzirom da su skupe
Ja sam uzela Fridine bokserice i chico uloske. Cak sam ovaj tjedan uzela sve za torbu za rodiliste, trebam jos samo 2,3 nadopuniti 😃
Ajme ti si samo tjedan ispred mene po terminu, a bome po pripremi miljama ispred. 🙈
2020. 👦🏻
Ajme ti si samo tjedan ispred mene po terminu, a bome po pripremi miljama ispred. 🙈
Hahahaahah s prvim sam torbu spremila sa 37 tjedana. To mi sada zvuci preeeekasno 😅 ove ture sam produzila a doduse i sama sam nekakva kilava i jos sad omeksan cerviks i moram lezati tako da sam se ustrtarila da necu stici i da cu roditi ranije 😂 vjeruj mi da je do mene, imas vrimena 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji