Maso sigurna sam da je hemoroid. Meni su znali isto krvariti i onda kad bih se obrisala bas bi znala da je iz njih krv. Vjerujem da si se prepala svatko bi.
Zene moje ja sam dns nizasta, ja nzn je li ovo od juzine ili sta ali ja sam kao da me netko tukao, tako se osjecam. Nemam volje ni snage nista.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Ma uzet cu si magnezij ponovno pa popit to ce mi sigurno pomoc :)
Bela moguce da je do juzine odvratan je dan. Mi evo rucali i sad cu ic u jednu lipu dugu setnju pa se nadam da cu se malo razbudit taman ce malac zaspat u kolicima 🙈
Ovu noc sam spavala svega od ponoc i 30 do 3 dok se malac nije probudio 💪
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ja sam u prvoj trudnoci radila urin 24h al se ne sjecam proteina, nešto povišeno ali ništa strašno. Negdje u 6. Mj trudnoće su me stavili na metildop 3x po jednu tabletu i to je bilo ok. Pred kraj trudnoce mi je tlak krenuo divljati ali bi ja odmah osjetila glavobolju, bude baš užasan pritisak u glavi. Točno sam znala kad tlak divlja.
Sad su me odmah stavili jer mi je već na prvom pregledu bio 145/95 i kao aspirin navečer da je on prevencija preeklampsije.Rodila sam na caraki ali je kod mene bila kombinacija tlak, gestacijski, zadak i beba od 5kg pa nisu ni razmatrali vaginalni porod. Bio je dogovoren carski 38. tDa meni tlak na prvom pregledu bio 170/100 🙄
A i ja sam ostala trudna kad je mala bila 8 mj tako da i nemam tlak i rizik za preeklampsiju opet bi bio carski. Isto pijem Andol 150 i metildopu. Do 20 tt sam pila i utrogestan.
A vidis ja sam silom htjela prirodno i kad je dr rekla da idem na carski ja plakala. Kaze ona sve sam vidjela u ovih 20 godina ali da neko place sto ide na carski nisam 🫣 najcesce svi zele carski a ja toliko htjela da muz bude smanom i da drzim bebu i sve. Ovak su mi je samo na 2 min pokazali i vidjela je tek nakon 30 sati od poroda 😞Ma nisam ni ja za carski,nekako iako kažu da je individualno,ja bi probala vagin. Ipak je to nešto što ide prirodnije ,a carski ako bude zbog zdravstvenih razloga to je drugo.
Ja iskreno moram priznati da me bas strah carskog. Mislim prosla sam jedan i znam sto me ceka no npr meni nisu mogli iz prve ubosti u kicmu vec par puta i u tom trenutku me to nije bolilo ni nista. Od silnog soka nisam nista osjetila no kasnije sam bas imala bolove i svaki put kad bi se sagnula osjetila sam nenormalnu bol+vrtoglavicu. A da me skroz uspavaju se bojim da se necu probuditi. A i zelja mi je vidjeti bebu pa makar i 2 minute kao prosli put. Kakvo je vase misljenje o opcoj anesteziji?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Mašo rekla bih da su hemeroidi, baš mi je žao :(
Od kad se kreće sa masažom međice, sa 36 tjedana? Koja ulja preporučate?
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Mašo rekla bih da su hemeroidi, baš mi je žao :(
Od kad se kreće sa masažom međice, sa 36 tjedana? Koja ulja preporučate?
Meni se čini da sam počela s 34 tjedna zadnji puta. Weledino ulje sam koristila, super je.
Preporuke su od 34.tjedna. Meni to izgleda dosta komplicirano pogotovo sa trbuhom za izvesti. Šta mislite, ima li smisla samo izvana mazati, bez unutarnje masaže? Iako mislim da mi je već kasno za to 🤣
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Ja sam u prvoj trudnoci radila urin 24h al se ne sjecam proteina, nešto povišeno ali ništa strašno. Negdje u 6. Mj trudnoće su me stavili na metildop 3x po jednu tabletu i to je bilo ok. Pred kraj trudnoce mi je tlak krenuo divljati ali bi ja odmah osjetila glavobolju, bude baš užasan pritisak u glavi. Točno sam znala kad tlak divlja.
Sad su me odmah stavili jer mi je već na prvom pregledu bio 145/95 i kao aspirin navečer da je on prevencija preeklampsije.Rodila sam na caraki ali je kod mene bila kombinacija tlak, gestacijski, zadak i beba od 5kg pa nisu ni razmatrali vaginalni porod. Bio je dogovoren carski 38. tDa meni tlak na prvom pregledu bio 170/100 🙄
A i ja sam ostala trudna kad je mala bila 8 mj tako da i nemam tlak i rizik za preeklampsiju opet bi bio carski. Isto pijem Andol 150 i metildopu. Do 20 tt sam pila i utrogestan.
A vidis ja sam silom htjela prirodno i kad je dr rekla da idem na carski ja plakala. Kaze ona sve sam vidjela u ovih 20 godina ali da neko place sto ide na carski nisam 🫣 najcesce svi zele carski a ja toliko htjela da muz bude smanom i da drzim bebu i sve. Ovak su mi je samo na 2 min pokazali i vidjela je tek nakon 30 sati od poroda 😞Ma nisam ni ja za carski,nekako iako kažu da je individualno,ja bi probala vagin. Ipak je to nešto što ide prirodnije ,a carski ako bude zbog zdravstvenih razloga to je drugo.Ja iskreno moram priznati da me bas strah carskog. Mislim prosla sam jedan i znam sto me ceka no npr meni nisu mogli iz prve ubosti u kicmu vec par puta i u tom trenutku me to nije bolilo ni nista. Od silnog soka nisam nista osjetila no kasnije sam bas imala bolove i svaki put kad bi se sagnula osjetila sam nenormalnu bol+vrtoglavicu. A da me skroz uspavaju se bojim da se necu probuditi. A i zelja mi je vidjeti bebu pa makar i 2 minute kao prosli put. Kakvo je vase misljenje o opcoj anesteziji?
Joj i mene ti je strah carskog i ja bih isto rado sad vaginalni ili ako baš mora carski, onda sa spinalnom jer mi je opća bila koma prošli put. I isto bih rado vidjela bebu odmah i brzo nakon da ju dobijem na golden hour, a ne kao zadnji put dok sam došla k sebi od opće su mi ga donijeli na 2 min, a ja sam bila sva nikakva, ošamućena i s groznom glavoboljom i baš mi je to bilo loše iskustvo.
I poslije glavobolja danima od te opće.
2020. 👦🏻
Preporuke su od 34.tjedna. Meni to izgleda dosta komplicirano pogotovo sa trbuhom za izvesti. Šta mislite, ima li smisla samo izvana mazati, bez unutarnje masaže? Iako mislim da mi je već kasno za to 🤣
Pa nemaš što izgubiti. Probaj mazat izvana i koliko uspiješ iznutra.
2020. 👦🏻
Preporuke su od 34.tjedna. Meni to izgleda dosta komplicirano pogotovo sa trbuhom za izvesti. Šta mislite, ima li smisla samo izvana mazati, bez unutarnje masaže? Iako mislim da mi je već kasno za to 🤣Pa nemaš što izgubiti. Probaj mazat izvana i koliko uspiješ iznutra.
Pa da.. ja isto se tusiram s nekim uljem pa i dole prodjem i nauljim i kad se obrisem isto malo ulja opet stavim pa sta bude😂😂
Koja je razlika izmedu opce i spinalne anestezije za carski?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Maso, mislim da je vec jednom jedna trudnica pisala da joj se isto dogodilo. Ostalo mi je u sjecanju.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji